Новите ви книги - 10 тема

• 59 265
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • USA, Steak State
Вив, "Злото" е мой тип книга.Чела съм и друга на автора и много ми хареса стила му. За съжаление подобни истории вече доста се изтъркаха заради киното, но когато се четат е малко по- вълнуващо. Simple Smile

# 691
Здравейте,
Чета ви засега, не пиша, но доста често обсъждате книги, които вече съм чела или искам да прочета, та май ще се включа. Видях 2 страници по - назад, че обсъждахте Жената с огледалото на Ерик - Еманюел Шмит и ... май още никой не е дал отзиви? Страхотно попадение. За 2 дни я ометох тази книга. Пък финала ми се падна да дочета под липите на НДК, което много добре му пасна на този финал. Добра е идеята за преплитането на историите, за силните жени във всички епохи. Без да е твърде философска, има си обрати, всичко. Препоръчвам горещо. На мен лично ми напомни по усещане за филма Часовете.

Иначе новата ми книга е "Заедно. Това е!" на Анна Гавалда (първи досег с авторката), която почвам след като се отказах от една книга на Франсоаз Саган "Разхвърляното легло". Не върви, не е мойта книга и това е. На Саган съм чела много неща, все хубави, но тази ... ме разочарова.

Супер добра новина за книгата на Шмит. Тази книга на Гавалда ми остава най- любима от нейните. Simple Smile

# 692
Хвърлила съм око на тези :
Скрит текст:

Скрит текст:
Отзиви ?

# 693
  • на североизток от Рая
  Прибрах се от библиотеката с тези книги:

Дано да са хубави.

Все по-трудно си избирам книги в библиотеката.  Confused Обикалям, гледам, дълго чета гърба на книгата.
 Не че ми е неприятно да съм в библиотеката, но се чувствам много неориентирана какво търся и се дразня на себе си.

Не искам любовни истории, не искам криминалета...А не мога да посоча какво точно искам.
 Искам хубави книги.  Simple Smile

# 694
Последните

Приемам препоръки за четиво от този тип.

# 695
  • Пловдив
Нели, вчера отидох в библиотеката с идеята да НЕ взимам книги, а само да върна, каквото имам  Whistling Обаче разбрах, че вече се записват електронно, т.е. досадното писане в картоните го няма и влязох уж само за една книга  Laughing Бях с приятелка и две деца, изпратих ги да ме чакат в парка и на бегом минах покрай лавиците с книги. Взех 3 и насила се спрях - просто ми попаднаха 3 коментирани заглавия и готово  Peace Та така - по препоръки от тук действам - както при взимането от библиотеката, така и при купуването на книги.
Днес видях промоция в "Хермес" - една от книгите май ти я препоръча, дано не греша - "Нещата, които остават" - Сара Уилис. Ще отида да си я купя непременно - 6.99лв. е цената й сега.

# 696
  • на североизток от Рая
 *Буб*Hug!

Аз бях препоръчала Нещата, които остават. Дори днес я върнах в библиотеката. Бях я пращала на една мила съфорумка за прочит. Тя също я хареса. На тази страхотна цена си струва да вземеш книгата. Аз ,чудно защо, не съм я търсила в книжарниците за покупка. Ама ще се огледам скоро.

# 697
Последните

Приемам препоръки за четиво от този тип.

Има тема за чиклити, можеш да я погледнеш.

# 698
# 699
започна ли я? интересна ли е? доста я загледах преди няколко дни  newsm78  Simple Smile

# 700
започна ли я? интересна ли е? доста я загледах преди няколко дни  newsm78  Simple Smile

Rolling Eyes О не ,аз си я купих днес..

В темата за Кинг има вече отзиви за нея  Wink

# 701

Rolling Eyes О не ,аз си я купих днес..

В темата за Кинг има вече отзиви за нея  Wink
newsm10

# 702
Неотдавна:
Морето, морето -Айрис Мърдок
Лунен дворец-Пол Остър

Днес, току що пристигнаха пресни Grinning:
Господин Ибрахим и цветята на Корана-Ерик -Емануел Шмит и
Мъртво сърце-Дъглас Кенеди

# 703
  • Видин