Пъзели 24

• 50 472
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Den Haag
Диди, май са това, аз поне не знам за други  Peace
На Едука вече го няма в каталога им и сигурно не се произвежда. Освен да провериш и по другите онлайн магазини, но от опит знам че не си обновяват сайтовете и може да го има там, но всъщност да не могат да го доставят  Crossing Arms Малко след като аз купих моя Албенка го издирваше и до колкото си спомням много трудно го намери.
Ментолче има го в Малчуганите, супер пие ми се червено винце  Party, я кажи като редила всичките винца,кой ти се видя най лесен за нареждане, от кой да почна  Thinking?

# 136
  • виртуално
някой има ли подредена Флората на Равенсбургер

интересуват ме какви са реалните цветове?

ето винце и в кръгъл вариант
http://www.ebay.co.uk/itm/Waddingtons-still-life-round-500-piece … sh=item2a1a7e0cc7

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 12:41 от Рапунцел

# 137
  • Варна
Диди, не съм редила всички  Simple Smile Този, които чакаш в момента го нямам, точно той не ме грабва особено, май сините фигурки по плочките нещо не ми допадат... но не се знае, може и него да взема  Wink

За най-лесен - всички са лесни, може би малкия Life's Pleasure http://puzzlegallery.multiply.com/photos/photo/92/102 ми беше най-приятен, него можеш да го редиш и без да гледаш много картинката. Изобщо установявам, че пъзелите от 500 части са ми много приятни - нареждам всички парченца на дъската и ги виждам едновременно без да ровичкам в кутията - леко следобедно занимание  Sunglasses

Хм.. Рапунцел,този не го бях виждала  Hug Ако никой не го иска бих се пробвала да го взема, повече ми харесва от големия вариант.
Сега ми попадна и това http://www.ebay.co.uk/itm/A5-750-Peice-jigsaw-puzzle-Still-Life- … sh=item56490e7df0 но май не е на Raymond CAMPBELL

# 138
  • Den Haag
Цитат
Ментолче аз ще се въздържа, иначе ми харесва но първо ще изчакам да го видя нареден  Wink

# 139
  • виртуално
Вчера питах в близкото ателие и ми казаха цена от 32лв за рамка 36/49см
не е ли много?
Ще го лепя с С200 на гърба, какво залепвате отзад - картон, хартия...   Thinking

# 140
не е ли много?
Ще го лепя с С200 на гърба, какво залепвате отзад - картон, хартия...   Thinking

Аз лепих с С200 на пенокартон (ако не греша името) Rolling Eyes-дебел картон..почти като гипсокартон (не може да се навие на руло); купих го от книжарница..

Според мен цената е висока Confused последно (мин.год.) рамкирах пъзел 153/53 +рефлекторно стъкло беше около 60лв.

# 141
Прочетох по диагонал темата Crazy сори, че не съм вчас..ама мернах, че някой питаше за кръгла рамка..
Хрумна ми (и то не само за кръгли де), че можем сами да си рамкираме пъзелите Thinking :
Значи-лепим си ги на дебел картон/пенокартон..(горе се опитах да обясня Crazy) и без да изрязваме излишния картон лепим рамка от...стиропор (в момента нали корнизите са такива Wink) и си я боядисваме какъвто цвят искаме Whistling (е, май боядисването бива да е процедура преди лепенето Mr. Green).
А за кръглите -ползва се или готови такива елементи, или розетка, която се изрязва отвътре според р-ра на пъзела..

# 142
  • UK
Аз преди два месеца си направих това за обеци, но с различна хартия/фолио и малко по тясно става за нормална рамка на пъзел.
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/409349_3162238177 … 6_757889053_n.jpg

# 143
  • Вече на светло в София
Аз преди два месеца си направих това за обеци, но с различна хартия/фолио и малко по тясно става за нормална рамка на пъзел.
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/409349_3162238177 … 6_757889053_n.jpg
E супер е!!! newsm10

# 144
  • UK
Мерсии. Simple Smile

# 145
  • виртуално
MTV - много ми хареса твоята идея за лепене
Този пенокартон дали е достатъчно дебел за да сложа на него кукичката за закачане?

# 146
MTV - много ми хареса твоята идея за лепене
Този пенокартон дали е достатъчно дебел за да сложа на него кукичката за закачане?

Да Peace
Само си мисля, че ще е добре първо да се сложат кукичките (не знам какви видове има де) и после да се лепи пъзела, с идея да не се прецака нещо самия пъсел после..

Имам един залепен на такъв картон и още нерамкиран(вече година Blush)...мисля и аз така да го направя, ама нямам време ooooh!

# 147
  • Пловдив
Ей, това ми допадна страшно много! Адмирации Hug
Само че ако се направи подобна рамка на пъзел, няма да има възможност да се сложи стъкло отпред и дали няма да се повреди пъзела от светлината, праха и влагата newsm78

не е ли много?
В Практикер в Пловдив съм виждала рамки 50/70см на цена 26лв. Така и така ще го обръщаш, за да го лепиш отзад, пробвай да го залепиш със санитарен силикон (от най-обикновения - само трябва да работиш малко по-внимателно, за да не се повдигат парченцата - силикона е лепкав) и след това отгоре парче кадастрон - става невероятно здраво и гъвкаво, а и силикона ще го предпази донякъде от влизането на влага отзад.

# 148
  • UK
Мерси. Иначе мисля, че с малко фантазия може и стъкло да му се сложи. Simple Smile

# 149
Мерси. Иначе мисля, че с малко фантазия може и стъкло да му се сложи. Simple Smile
Антирефлексното стъкло е тънко и нежно, и иска твърда рамка. Обикновеното стъкло тежи и също иска твърда рамка, а стириопора се смачква (от натиска на долния ръб на стъклото) и след известно време става Оп-па. За обикновено стъкло, може да ползвате металните скоби-щипки, които се обтягат с въженце на гърба. Така стъклото го играе рамка, но трябва да внимавате, въженцето да е постоянно обтегнато, за да не се откачи някоя скоба. Това със скобите не става за кръгли стъкла. Peace

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 10:48 от гост22

Общи условия

Активация на акаунт