Пъзели 24

• 50 469
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Ами то декември ми е доста натоварен ама къде без мене  Joy Joy Joy Joy Бройте и мене.

blue_dream голям подстрекател си  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 526
  • Варна
Ейй много обичам когато изненадите покрай РД продължават няколко дни  Laughing
Току що получих подаръка си от Нели, т.е. цели два подаръка  Laughing
Чудесни са! Нели, сърдечно благодаря  Heart Eyes
Ето и малко снимки: http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/129#photo=41

Гледам говорите си за подаръци а аз обичам подаръци, в кюпа съм и аз  Sunglasses

Май трябва да решим и какво ще правим със снимките, че май не остана много време.

# 527
  • Русе
Аууу, страхотно, особено бутилките. Ммм, разкош.

Забравих да кажа, че ходих до въпросната книжарница да търся прашните бутилки, няма ги. Проверих и на още едно място и там няма. Тази седмица като съм без деца, ще проверя тук таме още.

Коледните подаръци на среща ли си ги разменяте или не? Ей, много ме е яд, че не съм в София, много рядко ми се случва, но това е такъв момент Simple Smile. Нищо, догодина пак в размяната на подаръци за рд Simple Smile.

# 528
  • Варна
Меги, не е задължително да е на среща. Тегли се томбола кой на кого ще подарява и ако другарчето на което ще подаряваш е от същия град може и на среща, ако не по поща, куриер, както ти е удобно  Peace
Софиянки са облагодетествани и обикновено си спретват една мила срещичка по това време на годината, ние пък им се радваме отдалече  Wink

# 529
  • Русе
Е, то от Русе е само Зори Sad. Освен ние двете с нея да си разменим лично. ОК, ще помисля, че много искам, но знаете декември месец как е, освен това малките са рожденици, отделно и други 6 деца Wink, та ще помисля и ще кажа допълнително.

# 530
mentolka хубави пъзелчета. Ще попълниш колекцията с бутилките  Laughing Laughing Laughing да си ги редиш с голямо желание ти пожелавам. Hug Hug Hug Hug

# 531
Ще направя акаунт в гугъл и ще пробваме така да видим дали ще е удобно Peace Същите username и парола да напиша, м?

А софийска среща от колко време не е имало... май от миналата година, тъкмо за подаръците... съвсем сме се забравили Sad

Ментолка, хубави подаръци, скоро да ни ги покажеш наредени Simple Smile

# 532
  • Den Haag
Айде и аз да покажа нещо наредено, след дългата лятна ваканция  Laughing. Подарък ми е от Блу от преди две лета, като се видяхме в Родопите  Heart Eyes Hug

Благодаря отново   bouquet

# 533
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Ментолче,  отдъхнах... Heart Eyes

След цели 90 км път, и след тридневен престой в куриерската фирма във Варна, подаръкът най-после е при теб.  ooooh!
 Всичко е добре, когато завършва добре.  Simple Smile

Радвам се, че ти харесват. Бях изключително затруднена в избора. Знам, че имаш много голяма колекция и се притеснявах да не взема нещо, което имаш. А и една седмица нямах нет, късно поръчах, но доставката беше за два дни и това ме успокои.

Реди ги с удоволствие!  Hug

Аз пък забравих да ви снимам моята картичка разтворена. Сега като гледах снимките се сетих.

Блу, ти нямаш ли си друга работа, ами пускаш зарибявки за хората със слаби ангели. Ами познайте аз кой пъзел си избрах? Пастата, да.  Whistling

А за томбола съм навита, ама... newsm78. Ако знаете каква покупка ми излезе...Дълго чакана и желана. Ще се хваля сигурно като се осъществи. Но в томболата няма да мога да се включа. Confused
 Ще чакам 8 март, ако тогава има друга.

Хубава вечер на всички!  Hug

# 534
  • Не съм от тук и съм за малко
Ментолче, много хубави подаръци.  Peace

Блу, мерси за инфото. Тъкмо събирах смелост да си го поръчам този с четирите сезона на Yerka от тук: http://www.jigsawgallery.com/details.php?refnum=SS58762 Много се радвам, понеже го търся отдавна, заедно с някои други негови.  Blush

За размяната на подаръци къде без мен... Бройте ме.  Sunglasses

Дианка, много приятен Швайко.  Grinning

# 535
  • София
Ментолче страхотни подаръци , чакаме наредени да ги покажеш Simple Smile

Нели да не си харесала кола  Blush

За Коледа броите ме и мен.

# 536
Ментолка и Yanac -Честит Рожден Ден на патерици!  bouquet Бъдете здрави,обичани и щастливи! Hug
[/size]

Мн. ме е яд..редих, редих пъзела, който толкова много си харесвам..и го развалих и прибрах в кутията за догодина Crossing Arms Ми  не ми върви както требе и това е; отделно влезнах в сесия, пратих "хранилището" за пране (разбирайте килима под който го криех от хлапетата Mr. Green)-и на практика нямаше къде да го сложа..освен обратно в кутията Tired..а няма да казвам, че откакто е "прибран" излезнаха от нейде 3 парченца Whistling

# 537
  • Варна
Нели, не е трябвало да се притесняваш толкова, все някога щеше да пристигне  Hug
Ааа... те подаръците са за получаване и за подаряване, не за редене  Wink Сериозно, напоследък нямам никакво време за пъзели, но това не ми пречи да се радвам на новите придобивки, все някога ще им дойде времето  Simple Smile
Блу, дай да пробваме Гугъл. Как ще се организираме? Май ще е добре всички да си свалим снимките от Мултиплай и после да си направим албумите в Гугъл, иначе ще е страшно много работа за един човек. Само не знам как да процедираме с албумите на тези, които не се появяват често в темата.
Гледам че има някаква опция да се прехвърлят снимките от Мултито към някакъв блогър на Гугъл, но не съм го разглеждала и не знам дали ще е удобно за ползване  Thinking

Много хубави тези Четири сезона, леко ми се завива свят докато го гледам и все пак чакам с нетърпение да го видя нареден

Диди, този Швайко съм го редила 2 или 3 пъти, от любимите ми е  Sunglasses

MTV, благодаря  Hug
Много неприятно това с изгубените парченца  Sad  За да се успокоиш извади всички и ги преброй, така ще се успокоиш че няма други липсващи ...или ще знаеш колко още да търсиш  Whistling

# 538
Е явно само няколко човека в темата ще си редим пъзелите Wink
http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/11#photo=276

Едната опция, която предлагат multiply е да се направи блог, което на нас не ни върши работа, защото реално трябва всеки да си слага снимките в отделен пост и то ще стане едно дълго и широко /така си мисля аз поне newsm78/
Това за гугъл ще гледам тия дни по някое време да го направя. И аз си мислех за снимките на хората, които отдавна не пишат. Или ще ги сваля аз и ще ги кача пак на новото място или ще липсват изцяло...

# 539
  • Den Haag
Блу страхотен е!

За снимките, или в гугъл или албуми в снимка бг  Peace. Нека всеки си качва снимките, има хора,които от година и повече не пишат, мисля че няма смисъл да качваме техните снимки  Naughty.

Общи условия

Активация на акаунт