Пъзели 24

• 50 444
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Хееейй Блуууу-Честит Рожден Ден и от мен!  smile3525

От всички хубави неща по много ти желая, и разбира се, много свободно време за хобито Wink
[/size]

Чудесни подаръци си имаш-с кеф да ги редиш! Весел празник! Tada

# 601
Честит празник, Блу. Желая, много здраве и положителни емоции. А наздраве

# 602
Благодаря отново за пожеланията и поздравите Hug

# 603
  • София
Здравейте, дами!
Много ми дойде ровенето във всичките теми и не успях да си отговоря на един въпрос -
от къде в София мога да си купя (не онлайн) пъзели тип карикатури, като тези на Ян Ван Хастерен - http://www.puzzle.store.bg/p36232/svatba-ian-van-hasteren-jan-van-haasteren-.html .
Много ми е любим, много ми харесват, но нямам никаква идея къде в София се продават пъзели, различни от детски Sad

# 604
Момичета, поръчах си този пъзел
http://www.puzzle.store.bg/p88479/violonchelo-zlatna-kolekcia-ro … achtmeister-.html
Много се радвам, отдавна търся нещо подобно! Да видим само къде ще пратим малката, че да си го наредим без нейна "помощ".

# 605
  • Не съм от тук и съм за малко
Здравейте, дами!
Много ми дойде ровенето във всичките теми и не успях да си отговоря на един въпрос -
от къде в София мога да си купя (не онлайн) пъзели тип карикатури, като тези на Ян Ван Хастерен - http://www.puzzle.store.bg/p36232/svatba-ian-van-hasteren-jan-van-haasteren-.html .
Много ми е любим, много ми харесват, но нямам никаква идея къде в София се продават пъзели, различни от детски Sad
Здравей, Po3u.   Grinning  Пъзели, различни от детски се продават на много места. В книжарниците на Буктрейдинг, в малкия ЦУМ (2-ри етаж) на щанда на Едука, в Комсед. Даже мисля, че повечето пъзели с голям брой елементи са си за възрастни.   Sunglasses
По въпроса за пъзелите на Ян ван Хастерен, напиши в Гугъл Heye/Хейе и гледай какво ще излезе. Все някъде ги има и в реален магазин. Успех.  Peace

Момичета, поръчах си този пъзел
http://www.puzzle.store.bg/p88479/violonchelo-zlatna-kolekcia-ro … achtmeister-.html
Много се радвам, отдавна търся нещо подобно! Да видим само къде ще пратим малката, че да си го наредим без нейна "помощ".

Честита придобивка и приятно редене.  Grinning

# 606
Здравейте, дами!
от къде в София мога да си купя (не онлайн) пъзели тип карикатури, като тези на Ян Ван Хастерен -

Bo hobby има магазин някъде в Младост, можеш там да провериш Peace

# 607
КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ Close-mas:

1. Зори
2. Блу дрийм
3. Няма ме
4. Mimi_msm
5. Ментолка
6. Албена
7. Евето
8. Пухчо

Това е само от тези, които са потвърдили със сигурност. Други желаещи, някой да съм пропуснала? Хайде да се съберем Hug

# 608
  • Русе
Мисля, мисля, до кога трябва да потвърдя?

# 609
  • Русе
Аз искам да се организираме навреме,да мога да си направя разчет на финансите,че за тази Коледа много подаръци трябва да купувам,и естествено да зарадвам другарчето което ми се падне  Laughing
Нямам никакво време да редя,една миниатюра съм почнала стана вече месец и съм стигнала до никъде  Crossing Arms

# 610
  • София
Аз съм на линия за подаръците, официално вече съм безработна и след като оправя детската стая и изнеса играчките на децата идва ред и на пъзелите Simple Smile

# 611
  • София
Здравейте, момичета!  Hug Ето ме и мен Simple Smile

Виждам, че Албенчето ме остави аз да съобщя новината за моето изчезване  Wink На 8 октомври родих момче, казва се Велизар, гледаме се и нямам време абсолютно за нищо, камо ли за пъзели  Sad

Изпуснах толкова хубави поводи и такива красиви пъзели, но тези дни наваксах. Честито на всички рожденички на патерички, да сте живи и здрави!   bouquet Hug Прекрасни подаръци, веднага си личи, че са избирани с желание и вкус, направо ви завидях  Embarassed

Добре дошли и на новите момичета  Hug

Понеже се повдигна темата за загадките, да ориентирам Kalifornia. Този пъзел, който си си харесала (1000+200) представлява следното: редиш картинката, която виждаш. Накрая ти остават 200 малко по-малки парчета - от тях редиш друг пъзел, на картинката се получава причината за ситуацията на големия пъзел. Малко е скучно, обаче. По-интересни са тези пъзели, които показа Рапунцел. Те са три вида (ще се ориентираш по името):
Original Wasgij – редиш нещо, което вижда някой от персонажите
Destiny Wasgij – редиш картинка, на нея е изобразено миналото на героите, а ще се получи картинка, на която е нарисувано бъдещето им
Mystery Wasgij – на кутията е нарисувана ситуация, а ще се получи картинка, на която е нарисувано това, което ще се случи с героите след няколко секунди

На мен лично първият вариант ми е най-интересен  Peace Ако още не сме изтрили снимките от Мулти-то, разгледай моята папка, има от всички модели и видове  Simple Smile

Прегръщам ви силно и ще се включвам от време на време  Hug

# 612
  • Не съм от тук и съм за малко
Деси, радвам се да те "видя".  Hug Hug

Здравейте, момичета!  Hug Ето ме и мен Simple Smile

На 8 октомври родих момче, казва се Велизар, гледаме се и нямам време абсолютно за нищо, камо ли за пъзели...
Това е най-важното, гледайте се и се радвайте един на друг. Heart Eyes  Пъзелите няма да избягат.  Grinning

# 613
Честито бебе, Деси!  newsm30
Разгледах ти албума, много пъзели имаш!  Simple Smile Ще си взема задължително от тези със загадките!

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 11:47 от Kalifornia

# 614
Здравейте, дами!
Включвам се за първи път и веднага да кажа, че не аз, а дъщеря ми е много запалена по пъзелите. Вече имаме няколко големи и сега срещнахме проблем.
Искаме да наредим Сикстинската капела на Едука от 3000 части, но се оказва изчерпан навсякъде - както в онлайн магазините, така и от вносителя на Едука ми отговориха, че е стар и го няма вече.
Става въпрос за това: http://www.puzzle.store.bg/p34815/sikstinskata-kapela-panoramen- … -buonarroti-.html

Въпросът ми е има ли някой този пъзел и желанието да го продаде? Разбира се, ненареден Simple Smile
Ще се радвам, ако някой ми отговори на elenaa@gbg.bg

Общи условия

Активация на акаунт