Пъзели 24

• 50 456
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Честит рожден ден, Блу! Бъди все така експедитивна в подреждането на пъзели! Благодарим ти за всичко, което правиш за нашата малка групичка Hug

# 586
  • Den Haag
Честит рожден ден Блу! Желая ти много щастливи мигове и сбъднати мечти! Hug  bouquet

# 587
  • София
Блу, честит рожден ден! Да си жива и здрава и все по-често да показваш наредени пъзели Simple Smile

# 588
  • Русе
Зори,Честит Рожден Ден!Пожелавам ти да си много здрава,щастлива,винаги толкова усмихната и позитивна!Днес да е ден изпълнен само с хубави моменти с любимите хора!И най големите подаръци  Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 10:14 от Зори

# 589
  • UK
Честит рожден ден, блу. Simple Smile

# 590
Блу, честит рожден ден! Много бъдещи, наредени пъзели ти пожелавам!  Tada Gift

# 591
  • Не съм от тук и съм за малко
Блу, Честит Рожден Ден!   bouquet
Пожелавам ти да си здрава, много щастлива и с много сини мечти, които да се сбъдват!  Laughing
  nbirthday

# 592
Благодаря за пожеланията Hug Зори мерси за клипчето, тъкмо си нямам торта за днес Crazy

Ей сега почвам да си разопаковам подаръците от Ментолка, че ги взех на обяд. Изглеждам сигурно така  Gift 

Готово - http://s1307.beta.photobucket.com/user/hobby_puzzle/media/Podaru … ml?sort=3&o=0
Разбъркани са снимките, ще сваля и останалите и тогава ще ги подреждам някой ден Wink

Чакайте още малко да се редактирам Simple Smile този с градовете отворих него първо и не знам как ще се реди Simple Smile има нещо като рамка и фон от карта на света и по средата са най-различни градове или поне така си го представям...
Сега отварям другия да видим там какво ме чака Crazy
Това май е 4тата редакция... Равенсбургер си  е Равенсбургер Grinning парченцата са по-големи от нормалните, даже крайните са четворни, в смисъл все едно 4 парченца обединени в 1. Мисля него да почна да редя първо Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 15:25 от blue_dream

# 593
  • Германия
 newsm59 Блу!Здрава и честита и да си!И още много пъзели да наредиш  Hug

# 594
  • Русе
Зори,колкото искаш редактирай,след всяка редакция звучиш все по-щастлива  Simple SmileМного са ти хубави подаръците особено,този с картата  Heart Eyes
Ментолче,пак си се справила повече от чудесно  Hug

# 595
blue_dream Честит рожден ден. Много здраве и късмет. СТрахотни пъзели подбрани само по твой вкус  Laughing Laughing Laughing

# 596
  • Den Haag
Блу страхотни подаръци, нямам търпение да ги видя наредени  Peace

# 597
  • Варна
Блу, много се надявам пъзелите наистина да ти харесват и да ти доставят удоволствие  Hug
Сребърния аз лично едва ли бих се хванала да го нареждам, но пък си е интересно предизвикателство и нямам търпение да го видя нареден от теб. Не са много хората, които могат да се похвалят че са го преборили  Wink
Другия с градовете... така и не разбрах как ще изглежда в завършен вид, така че и него чакам да видя  Laughing

А сега ти пожелавам прекрасна вечер, вярвам че празника тепърва започва  Wine Glass

П.П. Забравих да те поздарвя за Сезоните, много красив пъзел  Simple Smile

# 598
  • на североизток от Рая
 Блу, много ми харесаха пъзелите ти.

Ментолка отново показа добрия си вкус.
 Чакам да ги видя наредени.  Hug

# 599
  • На погрешната планета
Блу, честит рожден ден и от мен! Бъди здрава, щастлива и много обичана жена Hug!
Подаръците ти са наистина страхотни, много оригинални, поздравления за Ментолка за избора  bouquet! И аз се присъединявам към чакащите с нетърпение да ги видя наредени Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт