Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 4

• 47 559
  • 796
  •   1
Отговори
# 240
  • в колонките

Аз НЕ препоръчвам този комплекс. Копирам си мнението от друга тема:
Да предупредя, за да не се опарите като мен.
Вчера писах, че с приятели се чудим между Чардака и Мегдана. В крайна сметка решиха, че не им се тропат само хорца и все пак да е с жива музика и избрахме Чардака(а пък и бях чела доста добри отзиви за комлекса). Е да, ама не! Първо влизаме и трябваше 10 минути да чакаме отпред да дойде разпоредителя да ни насочи, защото отиваме за пръв път и освен ако не отваряме вратите една по една, няма как да се разбере кое е Гладиатор, кое Чардака, кое Романтика (толкова ли е трудно да се сложат табели). Както и да е, насочиха ни надолу по отвратително стръмните стълби и от коридора ни лъхва миризма на застояло и гнилоч.
Още по потресена бях като влезнах, оказа се, че е мазе, като на стара възрожденска къща, но много по- зле, без никакъв въздух и тази миризма   Еми не знам как някой би си направил сватбата вътре, честно казано, каквито снимки видях в сайта им. Естествено, ние бяхме  и единствените излъгали се да направим резервация за там, тоест единствените посетители на така наречения ресторант.
Преместихме се в зала Романтика(не знам кое точно е романтичното, ама хайде), защото в компанията бяхме с пушачи и не можеше да сме в Гладиатор, където има детски кът. Донесоха ни поръчката доста бързо, чак се учудихме в началото. Оказа се, че всичко е претоплено на микровълнова явно. А юнашката салата, която си поръчах трябваше да е с овче сирене. Еми това беше, не знам как да го нарека, да кажем най-достоверното овче сирене,което съм опитвала, защото миришеше така, все едно овцата е лежала върху него.  Просто отвратително!!!
Единствено от персонала сме доволни, бяха много мили, но дотам.
  Съжалявам, поста ми стана доста дълъг, но не искам да се подлъгвате като мен. В крайна сметка не разбрахме как е в самия Гладиатор( където първоначално бяхме решили да сме, преди да разберем, че е само за непушачи), но не вярвам да е кой знае колко по-добре.
         Поддържам, не ходете,не струва  Naughty
    Живеем в чужбина от много години.Един път заведохме наши приятели-чужденци и се засрамихме от това,че сме ги завели там.

Може би на село на двора,където овчето сирене ще го извадиш директно от овчарника

Със сигурност,ако имахме село и бяхме завели гостите там,щяхме да изкараме по-добре. Naughty

Е,може би в Хюстън сте свикнали само не Шератон положение,ние в Пловдив не сме толкова изискани,като хюстънлии...
        Умолявам : не пиши от името на всички пловдивчани. А защо да не сме изискани? А какви да сме? Чалгаджии? Нееееее, съобразявай се какво пишеш,не обиждай съгражданите ни.  Naughty

# 241
В ресторант Гладиатори храната е толкова безвкусна, че не бих завела някой там дори на безплатна вечеря. Имат мнооого да учат, докато стихнат до вкусната кухня, която рекламират.
Не знам с какво ви впечатлиха толкова тези ваучери, при положение, че:
"Ваучерът не важи за дати 8 и 15 април
както и за дните ПЕТЪК и СЪБОТА за двете зали на "Гладиатори".
Ваучера не важи за ден събота в ресторант "Чардака"
."
В повечето случаи хората гледат да излязат точно петък - събота.
Такива дребни подусловия, като към хора втора ръка, ме дразнят в тези ваучери.

# 242
Дано съумеем да запазим добрия тон на форума  Sad

Препоръчайте  някоя интересна оферта - масажи, козметика....  bouquet

# 243
  • Пловдив
Дано съумеем да запазим добрия тон на форума  Sad

Препоръчайте  някоя интересна оферта - масажи, козметика....  bouquet

Дано се запази добрия тон, защото снощи тонът беше ужасно вулгарен и противен.

# 244
Аз освен да се запази добрия тон, се надявам и потребителката да се е сдобила с доживотен бан.  Stop
Бяхме на суши, на сач, сега ще ходим и на пици във "Финно". От храната съм доволна напоследък, след мазните ребра във Фемили.

# 245
  • в колонките
Аз освен да се запази добрия тон, се надявам и потребителката да се е сдобила с доживотен бан.  Stop
Бяхме на суши, на сач, сега ще ходим и на пици във "Финно". От храната съм доволна напоследък, след мазните ребра във Фемили.

newsm10     
                                      newsm51

# 246
Някой иска ли 1 ваучър със суши от Хепи.
Забременях и ми се повдига само от мисълта да погледна суши...

# 247
  • гр. Пловдив
Студио Кадифе скоро да са пускали оферта?

# 248
Четох добри отзиви за масажите в My choice http://www.lapni.bg/offer/2829

Как ще му се стори масажът на мъж, спортист като сила, интензивност ...

ПС: може и да е глупав въпрос, но не съм много запозната, а търся подарък  Simple Smile

# 249

Каква е офертата

# 250

Каква е офертата
Ето я: Суши за гладници! Сет Филаделфия комбо с 16 хапки - за 8.49лв, о … mp; Grill Пловдив

# 251
# 252
Наскоро бяхме в Тони 2000 до бл. 8 в Тракия и поръчахме пица, ами не беше лоша, в менюто нямат голям избор на пици, мисля че са към 10-тина вида някъде, но и заведението не е пицария все пак:) Това, което не ни хареса много, е, че масите отвън са точно на булеварда и до спирка, където постоянно спират и тръгват автобуси и е шумно.... Хубавото е, че са направили детски кът в градината. Като цяло е добре, сигурно пак ще го посетим.

# 253
  • Пловдив

Каква е офертата
Ето я: Суши за гладници! Сет Филаделфия комбо с 16 хапки - за 8.49лв, о … mp; Grill Пловдив

Свободен ли е ваучерът все още?!  искам го!  Mr. Green

А някой отзиви за фотоепилацията в Tarantella има ли вече.. ?

# 254
Хепи досега само ваучери за суши ли са пускали?
Ако пуснат ваучер за "нормалното" меню, моля ви да споделите!

Общи условия

Активация на акаунт