Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 4

• 47 643
  • 796
  •   1
Отговори
# 510
  • До хладилника, който обичам
Въх, днес имам резервация за две порции Tired

# 511
Пробвай на място да помрънкаш,може да досложат нещичко Wink/макар,че порциите са готови,като идеш...така,че остава да се надяваме да четат отзиви  и да си взели бележка/
А,иначе,децата го ядоха/особено чипс-а...пък и те иначе зеле не помирисват,пък така го пробутах с другото...та все има някакъв положителен ефект/.

# 512
По телефона попитах и получих интересен отговор, че месото е 100 или 200 грама (веднъж така, веднъж иначе) и "горе-долу така са разпределени порциите". Хм. Ще видим довечера дали ще ни спечелят като клиенти или ще ни загубят. И кухненската везна ми работи, и фотоапарата Mr. Green

# 513
Ха-ха......е,както ти казах,поне зеленце ще хапнете,ако няма много пилешко.Но,наистина на получаването си поискайте някъкв сос поне,защото такова "мексиканско" и аз мога да готвя.....
Сега,видях че има пак оферта за миене на кола-http://grabo.bg/kola-kato-nova-259lv-za-vanshno-izmivane-na-lek-avtomobil-098z37,но е само за външно...,което мен не ме устройва,щото предвид поведението на редовните ми пътници,винаги отвътре колата ми е по-мръсна и за чистене......

# 514
Ха-ха......е,както ти казах,поне зеленце ще хапнете,ако няма много пилешко.Но,наистина на получаването си поискайте някъкв сос поне,защото такова "мексиканско" и аз мога да готвя.....
Мда. Като грамаж общ - точно килограм идва порцията (с тарелките, но те са лекички).

Вътре според тях:

А според камерата на моя телефон:

Изобилие от зеле  Mr. Green

Общо взето, като грамаж, обслужване, бързина - 10/10.
Салатата беше 10/10 също, пресни зеленчуци и вкусен сос.
Като вкусови качества платото Фреско оценявам на  не повече от 5/10 - както отбелязваш, такова 'мексиканско' и аз мога да сготвя... очаквах по-пикантно и изобщо по-интересно да е на вкус. Пилешкото е наистина около 100 гр. Порцията салата е ок.450 грама, платото 550 гр. И накрая, да съм честна, абсолютно не мога да повярвам, че вътре като материали и труд има вложени 13 лв, колкото е обявена 'реалната' стойност. Мисля, че е не повече от 6 лв, за колкото и беше ваучера. Не съм уверена, че даже с ваучер бих взела отново, ако не добавят допълнително овкусяване.

# 515
oh, добре, че не се набутах да взема ваучър. То мн зле изглежда, бе.

# 516
Аааааааа,на Бу изглежда в пъти по-хубаво от моето....И са и сложили повече чипс...И,салатата са и я дали свежа.......Това вече го приемам като лично отношение/не към мен,към мъж ми,че той ходи да го вземе/....

# 517
Аааааааа,на Бу изглежда в пъти по-хубаво от моето....И са и сложили повече чипс...И,салатата са и я дали свежа.......Това вече го приемам като лично отношение/не към мен,към мъж ми,че той ходи да го вземе/....
Аз си мисля, че четат Simple Smile На тези, които утре вземат поръчка, сигурно и овкусяване и сос ще има Simple Smile

# 518
  • Пловдив
Аз вчера си ползвах ваучера за пране+външно и вътрешно измиване в Емко-то до Метро.Доволна-10/10. Peace Момчето се оплака,че е търкал 3 пъти много зацапаните места,ама...така като има кой да цапа Laughing

# 519
  • Пловдив
Аз вчера си ползвах ваучера за пране+външно и вътрешно измиване в Емко-то до Метро.Доволна-10/10. Peace Момчето се оплака,че е търкал 3 пъти много зацапаните места,ама...така като има кой да цапа Laughing

Сестра ми си купи ваучер за пране на тапицерията на нейната кола и ако може да ми споделиш след колко часа отиваш да си вземеш колата колко време отнема изсъхването. Тя мислеше баща ми да закара колата на вилата и там да я държи с отворени врати поне 24 часа.  Thinking

# 520
  • Пловдив
Ами...аз я закарах в обедната почивка-11,30ч. и си я взех в 17ч.Първо си мислех след пет да отида,но момчето ми каза,че няма да изсъхне и вечерта като стои затворена...сутринта ще е зле.Та затова предпочетох от обяд и беше съвсем изсъхнала.Е,сложих си найлонче под дупето-за всеки случай Laughing
Много са любезни,обади се и поразпитай ако имаш съмнения. Peace

# 521
  • София
Много ще съм благодарна, ако засечете и споделите оферта за хапване  - сач, скара, бира, картофки или нещо подобно /не за пици и боулинг/, активни към 17-19 юли за ресторанти в кв. Тракия или комплекс Гладиатори.

Търсиш някакво разнообразие, така ли? Ето ти нещо различно от пици.  hahaha  От кога си мечтаех за свински уши!  hahaha  Не ти е в района, но пък може да се пожертваш.  Wink

Аз се загледах в някакъв сач, но се оказа на бул.България в Каршияка (от Грабо). Далече ми е.  Sad

# 522
  • о`майна лунна нощ е
Уби ма .... Просто си представям как майка ми черпи шефа си, барабар с още десетина човека със свински уши от ваучер, който всъщност е купен от баща ми за да й направи изненада за рождения ден hahaha  smile3544 newsm19.

Обаче ... ПП - наистина съм сериозна в търсенето на такава оферта. Преглеждам си основните заподозрени Грабо, Колектива и Задружно, но нещо много са се окъкали откъм такива оферти. Само по 1-2 за хапване имат, и то на майната си /че и непознати са мен заведения/ или за пици.

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 14:01 от `ТуиГ

# 523
  • София
Уби ма .... Просто си представям как майка ми черпи шефа си, барабар с още десетина човека със свински уши от ваучер, който всъщност е купен от баща ми за да й направи изненада за рождения ден hahaha  smile3544 newsm19..

Това вече ме довърши.  Joy Joy Joy

Единственото, което на мен ми се стори интересно са пилешки филенца със салата в "Магурата" срещу панаира. В Офертомат ги предлагат, но важат до 18 юли, а не съм сигурна, че ще идваме в Пловдив до тогава. Мисля, че имаше и вариант за крилца.

# 524
  • Пловдив
Аз пък търся нещо за коса...нещо разкрасително Flutter маска,изсушаване или...подобно.
Но или са скъпи или салоните са  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт