Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 4

• 47 558
  • 796
  •   1
Отговори
# 615
  • о`майна лунна нощ е
Тънки, но мекички и с достатъчно количество продукти отгоре. Не са като в Акваленда, където също имаше много материал върху тях, но бяха ужасно твърди и тестото хрупаше направо.

Двама мъже имаше в компанията, и двамата едва преживяха накрая и си изядоха пиците с елементи на преяждане. Аз моята не успях да я глътна цялата.

# 616
  • Пловдив
Определено много вкусна оферта! Изядохме 2 ваучера вчера вечерта, и хлъзнах още в профила.
Добро обслужване, много готини пици .... оценка 10/10!
http://grabo.bg/golemi-pitzi-po-izbor-plius-kanichka-airian-v-toni-2000-0g45hsu

И от мен един глас за тази оферта.Много вкусни пици, добро обслужване   и кът за децата , където да играят на воля

# 617
Здравейте,
Някой дали има представа от тази оферта - дали си струва
http://grabo.bg/liposkulptura-ultrazvukova-kavitatziia-i-manualn … alucin-tm-0rqkd76
Благодаря.

# 618
НЕ СЪМ ДОВОЛНА от почистването на лице,което предлагат ,,Клеопатра,,.Момичето беше мило и симпатично,но не разбираше нищо от почистване на лице според мен.Хигиената в салона е лоша,ползват се гъби за измиване на лицето за многократна употреба.(...?!?!?!....)Не използват кърпи ,дори хартиени.Момичето излизаше и влизаше по време на процедурата,което изключва всяка стерилност.Изгубих си времето и 12,50лв.За почистване на лице препоръчвам салон ,,Дива,,,на бул. Руски.Ходих с ваучер преди време и пак бих отишла на редовна цена.Перфектни са.В Клеопатра изгубих също доста и време,възползвайки се от процедурата,,фотоепилация,,Един косъм не ми изчезна,а съм с тъмни косми,което е условие за успех.Изобщо аз приключих със салон ,,Клеопатра,,.

# 619
Определено много вкусна оферта! Изядохме 2 ваучера вчера вечерта, и хлъзнах още в профила.
Добро обслужване, много готини пици .... оценка 10/10!
http://grabo.bg/golemi-pitzi-po-izbor-plius-kanichka-airian-v-toni-2000-0g45hsu

И от мен един глас за тази оферта.Много вкусни пици, добро обслужване   и кът за децата , където да играят на воля
В "Тракия" ли е детският кът?

# 620
  • о`майна лунна нощ е
Аз само там съм ходила. Да - в тракийското Тони 2000 има голям детски кът отвън.

# 621
НЕ СЪМ ДОВОЛНА от почистването на лице,което предлагат ,,Клеопатра,,.Момичето беше мило и симпатично,но не разбираше нищо от почистване на лице според мен.Хигиената в салона е лоша,ползват се гъби за измиване на лицето за многократна употреба.(...?!?!?!....)Не използват кърпи ,дори хартиени.Момичето излизаше и влизаше по време на процедурата,което изключва всяка стерилност.Изгубих си времето и 12,50лв.За почистване на лице препоръчвам салон ,,Дива,,,на бул. Руски.Ходих с ваучер преди време и пак бих отишла на редовна цена.Перфектни са.В Клеопатра изгубих също доста и време,възползвайки се от процедурата,,фотоепилация,,Един косъм не ми изчезна,а съм с тъмни косми,което е условие за успех.Изобщо аз приключих със салон ,,Клеопатра,,.
Чела съм доста негативни мнения за този салон,вече им подминавам офертите.

Не ви ли прави впечатление липсата на добри оферти за маникюр? newsm78 Преди сякаш имаше много по-голям избор.

# 622
  • София
Аз само там съм ходила. Да - в тракийското Тони 2000 има голям детски кът отвън.

А нетракийско има ли? Напоследък колкото и да гледам за оферти за хапване - 90% са в Тракия, а другите 10 % в други квартали, отдалечни от нас.  Sad  Нямам претенции да пускат точно в нашия квартал, но поне по-централни да имаше. Последния уикенд направо гладни си останахме  hahaha.

# 623
  • о`майна лунна нощ е
Тони 2000 има и в "Кършака". Тази оферта важи и за там, но не съм ходила. В сайта има точен адрес - Пловдив, ул. "Колю Фичето" 1е, 0886 731 887; 032/ 953 095
Иначе Тонита 2000 има поне 3 в "Тракия"

# 624
  • София
Тони 2000 има и в "Кършака". Тази оферта важи и за там, но не съм ходила. В сайта има точен адрес - Пловдив, ул. "Колю Фичето" 1е, 0886 731 887; 032/ 953 095
Иначе Тонита 2000 има поне 3 в "Тракия"

Ясно, затова съм я отхвърлила. Кършияка също не ми е удобно.  Sad 

# 625
Тони правят уникално вкусни пици и ние сме ги пробвали преди.А за Ресторант Арена някой има ли отзиви?    chef

# 626
  • До хладилника, който обичам
Комплексно почистване, или пране, плюс комплексно измиване, от Автомивки Емко М използвах днес. С много смесени чувства съм  Crossing Arms
Предупредена от други отзиви, доплатих левче за безконтактно миене. Вътре всичко е почистено супер. И наистина полират всички пластмасови части - установих го с огромна изненада, когато гладката подметка на сандала ми почна да се пързаля по педалите, докато си карах на прибиране  hahaha старанието им ми докара сърцебиене. Младежът много любезно беше вързал дори детското столче обратно към седалката, по своя инициатива. Изобщо, желание за старание - много добре.

Обаче - багажникът ми не е почистен  Naughty а имаше голяма нужда. Специално намекнах, че трябва да влезе в чистенето, както си и пише, защото четох оплаквания за непочистени багажници. Като отидох да си взема колата, младежът миеше задното стъкло отвътре (карам хечбек), но самият багажник беше недокоснат.
И няма никаква топла вакса - ако имаше, нямаше колата ми да е цялата в следи от капки.

Крайната ми оценка е 5/10 - вътрешното почистване е много старателно, а колата ми беше наистина мръсна; сега свети и мирише супер, но непочистеният багажник и спестената вакса ме подразниха.

# 627
Е,незнам какво да кажа,но явно зависи от натовареността ли,от момчето дето ти се е паднало ли,но ние си използвахме поредния ваучер след като се върнахме от море-колата беше буквално зарината в пясък,няма да кажа и дългото пътуване и яденето на децата какво бяха причинили на задните седалки....и мога да кажа,че направо се бяха престарали момчетата-песъчинка нямаше/аз специално проверих след вашите отзиви-и в багажника и под стелките и под седалките/.....освен това колата още блести и изглежда чиста.....,а говорим за 20 годишна очукана и ползвана варварски "Фиестичка".Нищо не съм им доплащала,не съм давала и никакви насоки,даже и въпроси не задавам-давам ваучера,оставяме ключовете и ходим в "Метро" или ""Галерия"-та на хлад и след няколко часа си я взимаме....досега 3 пъти им давам 10/10.
Иначе аз да си кажа за другите ползвани напоследък ваучери-тортата от "Дино"/взех Бейлис,по нечия препоръка тук/ беше прясна,даже надмина очакванията ми като размер,но си беше торта на "Попимони"/имаше си и етикет/....на мен ми беше с една идея по-тежка от очакваното,но гостите я харесаха,аз харесах цената й....и така и тук давам висока оценка...е,не 10,но може би 9/10.
Днес ходих и на фризьор в Маркет Център на Кап.Райчо-Салон Блоу/мързи ме да превключвам на латиница,за което се извинявам/.След като вчера ме върнаха,щото имаха проблем с водата/наистина не по тяхна вина....а и се бях обаждала за час на стационарния тел,та искали хората да ми се обадят,но нямало как/,днес мога да кажа че останах много доволна-момичето/естествено,че не е баш майстора ,като си с ваучер,но гледах на ценоразписа,че по принцип имат отделни цени,когато той те работи/се стара ужасно много....даже се престараваше според мен/всичко описано ,както си трябва и много внимателно и старателно/,но резултата си струваше отвсякъде/на много правата ми коса много си личи ,като не е подстригана хубаво,особенно пък като се мине с пресата/,така че и тук давам 10/10.
Преди морето ползвахме и ваучерите за картинг пистата-децата се размазаха от кеф,баща им също......аз се препекох докато ги чаках,но това ми е единствената забележка.И тук 10/10.
В заключение мога да кажа,че последната порция ваучери са ми все удачни/и нямаше "мрън" от мъжова страна че инвестирам мощно в колективните сайтове/.

Тaня67,имаше ваучери за прясна пържена риба в Сентрал парк/и в Градската градина и на Младежкия хълм/...и цената беше прилична,но май им изтече срока вече....

# 628
  • До хладилника, който обичам
*Люба*, аз затова посочих - вътре е изчистена безупречно, никакви забележки. Но багажникът не е пипнат, няма и вакса отвън. Не съм чакала за колата, т.е. надали са били свръхнатоварени.

# 629
Бу,това до Метро ли и в другото Емко?

Общи условия

Активация на акаунт