Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 4

• 47 630
  • 796
  •   1
Отговори
# 525
Я,кажете тия торти биваше ли ги?Спомням си,че тая оферта я е имало и преди,но не помня отзивите какви бяха?

# 526
Тортата беше страхотна !!!Ние бяхме си взели Бейлис .Много беше вкусна ако бях видяла тази оферта щях да я поръчам за малкото ми слънчице за 1 месец.Сега взехме от Дейзи но там е доста по скъпо .

# 527
  • Пловдив
Аз пък не съм очарована от тортите  Naughty
Според мен не струват повече от 5-6 лв. 
Ние пробвахме йогурт-а.. не че е много зле, ама супер изкуствена ми се стори..  Mr. Green
Хапнахме по 1-2 парченца, след което стоя в хладилника повече от седмица (че никой не искаше) и нищо й нямаше

# 528
Да сте мяркали оферта за фотокнига,освен тази http://eha.bg/dC25
Трябва ми нещо,подходящо за подарък на семеен мъж и като идея ми идва нещо подобно,тъй като ми се иска да се вместя в 30лв.

# 529
Е,гледам двете мнеия за тортите са противоречиви....ама се прежалих,взех...и после ще си кажа и аз оценката Wink
За разкрасяване препоръчвам салон GLAX на ул."Брезовска".Миналата година ходих там на терапия с арганово масло,а днес ходих на боядисване/с боя за клиента,за 4,99лв-няма я вече офертата за да пусна линк,но предполагам,че скоро пак ще пуснат и пак смятам да се възползвам/ и двата пъти останах много доволна.Момчето работи много добре,много е симпатичен и разговорлив и определено си работи с мерак/и не дава оценки и не си налага мнението/.Склонен е да угажда на всякакви капризи/аз например си отидох с къната,не с боя/.И изключително търпелив,щото ни изтърпя в пълен комплект/аз,мъж ми и двете деца-всичките много приказливи/.Мога да кажа,че определено ме спечели като клиентка/аз и предния път си мислех да ходя...,спираше ме само че ми е далече и трудното паркиране в района/.

# 530
  • Пловдив
Много, ама много съм недоволна от измиването на кола в Емко М. Сестра ми беше купила ваучер за измиване за мен, а за нея за пране. Мъжът ми е питал ще има ли някакви поражения по колата или да си доплати за безконтактно измиване. Не знам защо е решил да пита, като му казах директно да доплати. Казали са му, че няма да има никакъв проблем и сега дръжките на тригодишната ми кола, изглеждат като трийсетгодишни. От черни са бледо сиви.  Sick Не съм чак толкова претенциозна, ще преживея мърлявият външен вид, но защо, защо ти се спестява информация.  Tired  Ей за това ме е яд. Явно от чист мързел, защото нямаше други коли освен моята. Колата беше на петна, недобре подсушена, защото стоеше на вадички,  вътре имаше незабърсан прах, а багажникът изобщо не беше отварян. Намерихме си го мръсен, като отворихме да сложим покупките от Метро. На практика беше пусната само една прахосмукачка, макар че и там има какво да се желае. Повече експерименти с ваучери.  Stop  Оплаках се.  Mr. Green

Дано сестра ми извади по-голям късмет с прането.

# 531
  • о`майна лунна нощ е
Съжалявам, че са те разочаровали. Аз съм от тези, които винаги са били довони от услугите на тази автомивка и с удоволствие си оставям там колата. Досега не сам имала забележки от измиването. Явно на момчетата им е дошло в повече работата тези дни  Sad

# 532
  • Пловдив
Явно не им е било ден. Ама и на мен не би беше по-добре, в събота но изписаха от болница с дребното....Минало, заминало. Шофирам Фиеста, да не шофирам Бентли.  Laughing

# 533
# 534
Аз нещо не го разбрах този ваучер Rolling Eyes ShockedКакво му е безплатното ?

# 535
  • о`майна лунна нощ е
Явно не им е било ден. Ама и на мен не би беше по-добре, в събота но изписаха от болница с дребното....Минало, заминало. Шофирам Фиеста, да не шофирам Бентли.  Laughing

Извинявай, не знам откъде се сетих за този виц
Скрит текст:
София. 8,30 сутринта. Светофар на Дондуков. Бавно и тихо спира Майбах. От вътре се чува приглушена музика. Вебер. До него с изтъркани спирачки, пердета с пискюли на прозорците, цветомузика(гърми Софка и Устата) , тасове на Мерцедес, 2 тръби отзад, лепенки на Recaro, оранжеви булани по седалките и т.н. спира Голф 3 ПК. Въпреки изброените от мен "оптични екстри", не си е сложил ел-стъкла и за това след едноминутно навиване успява да отвори прозореца.Чука на задното стъкло на Майбаха.То плавно се отваря и от вътре любезен господин:
- (учтив, но равномерен глас)-Добро утро, с какво мага да Ви бъда полезен младежо?
-(нахакан с една ръка на прозореца и дъвчещ дъвка)Аее батка убава ли е тази кола, дет' са возиш на нея?
-(смутен)-Добра е -да.....
-Ааааа, Щот' глеам не ги карат мноо.....

Оправяйте се бързо и повече никакви болници  Hug

За да не съм тотален офф от темата - в събота без проблем си ползвахме ваучера за суши от Хепи, при положение, че се обадих за резервация 30 мин.  преди желания от мен час за посещение. За пореден път оценка 10/10.  Бяхме две момичета и едно момче - и тримата отявлени сушомани и тези 26 хапки ни дойдоха "аха да не ни стигнат".

Аз ще чакам да споделите и впечатленията си от другото суши на ул. "Гладстон" - дали сте доволни от количеството и хапките като вкус.   bouquet

# 536
  • София

Срещу този талон, цялата компания плаща пиците и пастите на половин цена. Освен това може да вземеш ваучера, а ако толкова не успееш да го използваш, нищо не губиш, защото не си плащал предварително. Миналото лято имаше пак такива ваучери и почти всички бяха доволни от пиците и обслужването. Затова и показах офертата. Аз лично ползвах в София. Пиците ми харесаха, макар и да съм яла и по-хубави, а пастата на наш познат беше много вкусна, но малко като количество.

# 537
  • Пловдив
`ТуиГ   bowuu

Аз харесвам пиците във Fancy. Ще си взема ваучер.  Peace

# 538
Предоставяш ваучъра и плащаш сметката на 1/2.

# 539
  • Пловдив

Дано сестра ми извади по-голям късмет с прането.

Подкрепям написаното от теб.Два ваучера имахме и  двата всичко беше през пръсти.Багажника изобщо не отварян, а по кожения салон си седяха крачетата на малката.Загубиха ни като клиент , и не бих препоръчала услигите им вече!Дано обратната връзка от Грабо е стигнала до тях и да са си направили изводите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт