Отговори
# 525
pepina_79 не те разбирам.ето ти пример за да можеш да разбереш за какво става въпрос.
        свекър ми-Роман Велизаров Лозанов
       мъжът ми-Мартин Романов Велизаров
       детето ни-Петър(примерно)Мартинов Романов
сега дали ще ти бъде по ясно.простичко е първото име на дятото става фамилия за внучето.а аз искам да бъдем аз,мъжът ми и детето с една фамилия която да е Велизарови,а не ние Велизарови а детето Романово
Момичета ще се върна пак малко на зад но за тази фетална морфология не разбрах в София може ли в майчин дом да се направи или не и колко струва?Извинявам се пак че връщам стара тема но не мога да намеря нищо в нета а никоя от вас не е коментирала цени Embarassed

# 526
Елли, сигурно може да се направи ФМ в МД, но е хубаво да си намериш добър специалист по ФМ. Иначе няма смисъл. Цените са най-различни. От 40 до 140 примерно.

# 527
  • на брега на морето
Пепина, то колко работи ще вземе от мен бебето...Ако са само едни витамини- с мед да ги намажеш. Laughing Първите 3 мес. пих редовно витамини, после си направих почивка 3 седмици. Сега пия когато се сетя, но пък мисля, че се храня здравословно и пълноценно. Както съм се хранила винаги между впрочем. Права си, всеки сам си решава, просто споделих, щото се заговори за това. Simple Smile

# 528
Добро утро от мен на всички мами.Благодаря за хубавата закуска.Да споделя и аз пия магнерот на таблетки но много ми пада кръвното от него,като пияна съм.Желая на всички хубав и спокоен ден. Simple Smile

# 529
Добро утро, милички! Hug
Първо благодаря за закуската, чайчето, кафето взех си от всичко Crazy
За фамилията сме решили вече, че ще си бъде с нашата. Аз също съм от Пернишкият край, но не сме съгласни детето ни да е с различна фамилия. Името още не е избрано, но фамилията е ясна Mr. Green Най-важното е да се роди живо и здраво,другото е лесно.
За придърпването около пъпчето, успокоих се защото и ме ме придърпва от седмица-две. И бях взела да се шашкам, ама благодарение на вас се успокоих.
Чета,че пиете Магнерот, на мен освен фолиевата киселина друго не са ми изписвали newsm78
Трябва ли да попитам на следващата консултация и има ли други които нищо не пият освен ФК?
Не пия и никакви витамини, но ям мноого плодове.
ihtiandra, добре дошла и леко бременеене  bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.  Mr. Green

# 530
И аз пия само фолиева киселина. Питала съм и двамата доктори, при които ходя. Едната щеше да ми изпише, но като видя, че резултатите от изследванията са ми добри, се отказа, а другия доктор ми изписа, но каза да си ги взема като ми свърши фолиевата киселина.

# 531
Добро утро и честит ни петък  Mr. Green

в студа много бавно ми се нижат дните, но ето че дойде почивката.Явно всички са си на топло във форума - 10 стр. за един ден  Joy

мама Рая, ние събрахме всички книжки и са му любими на моя син, не пропускаме вечер без приказка  Peace
Пепина, закуската е върха  Hug Еми, благодаря и за капучиното  Hug
Кандидат мама, ihtiandra, добре дошли, безпроблемно бременеене чак до края ви пожелавам   bouquet
Еми, преди години бях ушила един гоблен, сега съм се зарибила като изляза в майчинство да започна нещо. Много ми харесват. Ако искаш може  да ни покажеш някои от творенията ти  Hug

успех на всички, на които им предстоят прегледи и изследвания
Хубав ден  Hug

# 532
Здравейте!
malinka_a аз също пия само Фолиева киселина.Попитах доктора за витамини и той не ми препоръча, защото имало изследвания,че са изключително вредни и това било само индустрия за пари.Аз имам познати които са взимали витамини и освен многото килограми които си трупнаха никакви други ползи не видях.Аз гледам да се храня пълноценно и да ям много плодове.

# 533
pepina_79 не те разбирам.ето ти пример за да можеш да разбереш за какво става въпрос.
        свекър ми-Роман Велизаров Лозанов
       мъжът ми-Мартин Романов Велизаров
       детето ни-Петър(примерно)Мартинов Романов
сега дали ще ти бъде по ясно.простичко е първото име на дятото става фамилия за внучето.а аз искам да бъдем аз,мъжът ми и детето с една фамилия която да е Велизарови,а не ние Велизарови а детето Романово
Момичета ще се върна пак малко на зад но за тази фетална морфология не разбрах в София може ли в майчин дом да се направи или не и колко струва?Извинявам се пак че връщам стара тема но не мога да намеря нищо в нета а никоя от вас не е коментирала цени Embarassed
Е при нас няма такова нещо, за първи път го чувам, затова не ми е ясно, не че буквално не ми е ясно, но благодаря за простичкото и нагледно обяснение  Hug

# 534
Еми, преди години бях ушила един гоблен, сега съм се зарибила като изляза в майчинство да започна нещо. Много ми харесват. Ако искаш може  да ни покажеш някои от творенията ти  Hug
Довечера ще снимам някои и ще Ви ги покажа! В момента шия една балеринка, става много красиво, въпреки , че съм стигнала само до краката й  Laughing
Относно фамилиите и при нас я няма тази традиция. Не се тюхкайте, ще стигнете до решение някакво  Hug

# 535
Здравейте, прекрасни  Hug днес пихте ли си фрешчетооо ?Ммм? ахахахах  Grinning

Хубав ден Ви желая  Hug  Hug  Hug

# 536
Здравейте! Днес пак има слънчице навън, дано и уикенда е такъв  Party
Аз пия магнерот на хапчета и ми понася добре, обаче вярно ли е, че не бива да се приемат млечни продукти в часа около приема му? Аз листовка не съм му чела на препарата, защото от аптеката го взимам на блистер, без кутийка и листовка. Сега ще видя в нета някоя качена листовка.
И не мен почна да ми се събира кръв в носа, като секрет,тази сутрин се събудих със запушен нос. Чудя се дали да не си взема вит.С на ампуали и да си накапвам вечер в ноздрите - нали действа кръвоспиращо newsm78
И от венците ми на предните зъби долу ми тече кръв ooooh! Тази сутрин имаше много. Аз се мия с Астера пародонтактив, но май ще взема и от течността за примивки. Споделих с една приятелка и тя ми беше казала да си купя Зимафлуор (флуоридни таблетки, които се смучат). Мислите ли че ще ми помогнат, ползвали ли сте такива?

# 537
Мелина и аз се храня здравословно, но докторите все повтарят че не било достатъчно  Laughing, та затова всичко си пия, че ме е шубе честно казано.
Нели Ди, Павче и аз съм с вашите мерки 159 см съм точно, а по лична карта се писах 160  Laughing, и винаги съм била 48 кг , затова сега всичко ми тежи и ми опъва  Joy. Чувствам се като плондер буквално.
Аз пък да ви кажа че фолиевата киселина като ми свърши я спирам, защото и във Ферофолгамата има, и във витамините които са ми изписали има, и не виждам смисъл допълнително да я взимам - само добавям още един хап и сутрин се чувствам като някое бабе - с шепата лекарства. Аз като болна не съм приела толкова хапове  Laughing.
Нинс мерси за фрешчето веднага грабвам този  с ягодата  Laughing Blush
Бамбуче трябва да проверя и аз в листовката, но мисля че не пише. Лекаря ми го каза, както и този от ЖК после, а и аз в качеството си на химик знам че магнезия се приема с много малко храни и човек трудно го задържа в организма си особено когато приема с него млечни продукти, съдържащи калций. Калция се свързва много бързо с магнезия и се извлича от тялото на човек, точно затова се избягва приема на млечни продукти в часовете около приема му.

# 538
Нинс, благодаря за фрешчетата, съвсем нескромно си вземам и трите  Mr. Green
Нели, Павче, Пепина, гледам за мерките се заговорихте. Аз пък съм точно +20см и +20кг (преди да забременея де Wink )  Crazy  Joy

Днес православната църква почита великомъченица Валентина и св.Харалампи (покровител на пчеларите). Честито на всички именници   bouquet

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 14:53 от Мимка*

# 539
И аз да се включа по повод запълването на времето, което имам чувството, че е спряло. Аз пък редя пъзели. Бях мераклийка да пробвам и гоблени, но реших, че не е за мен. Изпитах истинско Щастие,когато  преди няколко дена  ми се наложи да поработя малко, пак от вкъщи , но все пак е някакво разнообразие.

Относно витамините - немога да ги пия, защото съдържат йод, а на мен ми е противопоказен, защото имам проблем със щитовидната жлеза. Пия само фолиева киселина.

Общи условия

Активация на акаунт