Отговори
# 240
Може ли и мен да ме добавите на първата страничка, сега видях, че ме няма.

# 241
здр nelinadq и ас съм от новите мами приятноми е дано ти е приятно тук и ас тези дни съм като индианец във форума.ас се казвам дани и съм в 17г.с от софия.ти как се чувстваш надявам се си добре. Hug

# 242
  • Пловдив
Здравейте коремчета! Исках да ви питам в коя седмица смятате да си правите ФМ, че от 18-24 г.с. много голям диапазон ми се струва и се чудя и аз кога да е!  Hug

# 243
kukla_ta, на мен в Марковс предния път ми казаха 20 г.с., та аз за тогава се записах  Simple Smile На сайта им пише "оптимално около 20-22 г.с.". То много зависи и от това за кога ще има часове, защото с тези ФМ обикновено е сложно  Crazy На твое място бих заложила на 20-21 г.с  Simple Smile

# 244
от каде сте момичета,моята приятелка не си е записвала час за МФ.отиде и и го направиха.ас съм дани и мисля и аз да ходя но днес разбрах че е нужно това изледване ужас.

# 245
Кукле аз се записах в 20та г.с така ме посъветва секретарката в Марковс и така се записах!  Hug

# 246
  • Пловдив
19 г.с и 4 дни прави 20 г.с нали?

# 247
kukla_ta, на мен ми е много сложно с тези седмици и месеци  Crazy Ако се броят като месеците, значи да - 19 г.с. и 4 дни е 20 седмица, но лично аз залагам на навършените седмици  Simple Smile Но ако се запишеш за тогава, най-вероятно ще си е съвсем ОК - все пак 2-3 дни не са от такова значение  Wink

# 248
  • Пловдив
Аз защото тогава е рожденния ден на мойто свеки, а тя е на един далечен остров! Та като и се обадим за рожденния ден да и честитим и евентуално внука или внучката, ще е! Много ще се зарадва, а то ако и на ФМ не се види, кога?

# 249
Наистина звучи като чудесен подарък  Simple Smile По принцип май винаги има възможност да не се види полът - зависи от позата на бебето, доколкото знам. Хубавото на ФМ обаче е, че прегледът продължава поне половин час - тоест има сериозни шансове в някой момент бебето да се покаже. Сигурна съм, че ще успеете да зарадвате бъдещата баба  Hug

# 250
Кукленце да 20та г.с ще караш когато си в 19г.с  и  4 дни  Hug Hug Hug Записвай се и дано се покаже малкото човече...това ще е най-хубави подарак за рожденя ден на свекърва ти! Simple Smile

# 251
Добро утро, момичета!
Пожелавам ви топъл и усмихнат ден!
Нелина, добре дошла! Лека бременност!

# 252
Добро утро от мразовит Бургас момичета! Навън е -9 градуса още от сутринта  Cry, аз не съм спала почти цяла нощ, а трябва да ходя на работа! За първи път усетих тежина в корема си докато спа, не ми беше никак удобно, въртях се, чак ребрата ме болят днес сутринта. Но какво да се прави , ще търпя. Взех да се притеснявам че корема ми е много голям а аз съм дребничка и слаба и много ми тежи. С предната бременност не бях сякаш такъв балон  Laughing.
Както и да е оплаках ви се, и малко ми мина  Hug
Кукле мен ме викат в 20 или 22 г.с на ФМ, може ми тогава е най-подходящия момент щом и на теб са ти казали така, но за нея специално +- 4-5 дни не е фатално както ми обясни Давидков.
Съни хубав ден и на теб мила  Hug
Нелина добре дошла в отбора на юлските мамчета  Hug
Момичета пазете се, че днес го дават много студено, стойте си на топло ако имате възможност, а работещите мами, намерете някой който да ви закара до работа и да ви прибира  Hug

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 08:28 от pepina_79

# 253
  • Някъде по Дунава
Добро утро!
Да ви почерпя с нещо вкусно, което много ми се хапва, но малко ме помързява да го направя.

Пепина, благодаря за вкусотията.
От днес сме в дървена ваканция до края на седмицата и ще имам време за кулинарни подвизи.Вие майчета стойте на топло и се пазете, че пак дойде голяма зима.

# 254
Добро утро, кокиченца!
Черпя Ви едно капучино с десертче!

Пепи благодаря за страхотната закуска.  Hug Аз също не мога да спя, или се наспивам рано  newsm78 Всяка сутрин в 4ч, след посещение до тоалетната, няма заспиване, пада едно въртене, гледане на телевизия, дали до края ще сме така? Междудругото използвам си вече възглавничката и ми е суер удобна, мъжът ми много ми се смее, че сега любима ми е тя за гушене, а не той!  Joy
Николаева от рано, рано ни изкушаваш с тези вкусотиики  Laughing Дупето ще си го търкалям после.... hahaha
Дами забелязах, че ханша ми се е уголемил, забелязах го по панталоните, след раждане възвръща ли си отново старите мерки или си остава така до края на живота ни? Глупав ми е въпроса, но толкова се променя тялото ми, че понякога си мисля, че вместо готина маминко, ще съм като някое слонче. Имам фигурата на майка ми, и като й гледам снимки от бременността с мен, съм нейно копие, след раждането си е била същата фиданка, но ....при мен едва ли ще е същото.  Laughing Но каквато и да съм.... все ще ме харесва , поне бебето, ако не мъжото  hahaha
Мамчета, аз знам че за ФМ може между 20 и 22 г.с, но както Пепи беше писала, + - някой ден едва ли е фатален.
Момичета стойте на топличко, че при нас е такъв кучешки студ, че дори мопса ми сутринта не иска дори да излезе на разходка. Стигна до входа, излезе и се върна веднага.  Joy Ето Ви една снимцича :

Пожелавам Ви хубав ден от мен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт