Отговори
# 255
Еми, навън не е за живи същества, умно е кучето!
Благодаря за закуските и напитките. Днес съм ламя, искам всичко да изям, ама няма Simple Smile

# 256
Охаааа , Николаева направо ми потекоха лигите с тази вкусотия  Blush
Ема мерси за капучиното мила и за сладкишчето. Страхотно куче имаш, само за мачкане, разбирам го животното напълно, моя пинчер и той се опъва като трябва да излиза сутрин, а голям майтап пада като има сняг и не иска да ходи по голяма нужда въобще милия  Joy Стъпва като в панички на снега и се чуди какво става  hahaha
Моя ханш да ти кажа не се разшири много, но не се и върна изцяло в предишното положение, но структурата ми е такава, че аз нямам и кой знае колко широк ханш де  Simple Smile. При всеки може би е индивидуално мила, не се притеснявай за тези неща, после ще му мислим  Hug. Ти също се пази и гледай да си на топло в офиса  Hug

# 257
Охаааа , Николаева направо ми потекоха лигите с тази вкусотия  Blush
Ема мерси за капучиното мила и за сладкишчето. Страхотно куче имаш, само за мачкане, разбирам го животното напълно, моя пинчер и той се опъва като трябва да излиза сутрин, а голям майтап пада като има сняг и не иска да ходи по голяма нужда въобще милия  Joy Стъпва като в панички на снега и се чуди какво става  hahaha
Моя ханш да ти кажа не се разшири много, но не се и върна изцяло в предишното положение, но структурата ми е такава, че аз нямам и кой знае колко широк ханш де  Simple Smile. При всеки може би е индивидуално мила, не се притеснявай за тези неща, после ще му мислим  Hug. Ти също се пази и гледай да си на топло в офиса  Hug
Пепи не ни питай как ходим до тоалетна, за мен е смешно. Но на животинката хич те й е до смях, по едно време мислех да й купувам чорапки за навън, че много бързо й измръзват крачетата и не иска да ходи  Sad Та следва гушкане, разтриване на краката и я пускам отново. Съседите ме бъзикат, че я гледам като човек, а не като куче. Но съм си такава миличка, към всички.
За ханша моя си е широкичък мъничко, но сега порастна и ми е малко гадно, но явно пък с това може и самото раждане да е по- леко. Нали и той има значение за това, доколкото съм запозната.
Никакво мърдане от офиса, шефката сега почти не ме кара да излизам по задачи навън и ми е супер на топличко.  Hug При вас гледах че е -9, дано поне да нямате вятър, че появи ли се е много гаден. Ще си направя аз една разходка до теб, липсва ми моренцето  Hug
Вчера една мама беше писала, че с ръка може да усети движението на човечето, ами аз 30 мин съм с ръце на шкембето и никой от никъде  Joy, явно нещо съм го хванала когато спи. Усещам движение винаги около обяд, явно през останалото време си почива сладурчето  Laughing

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 09:38 от Ema08

# 258
  • София
Добро утро, прекрасни  Hug

Добре дошли на новите бъдещи майчета! Лека и щастлива бременност   bouquet
nelinadq, добре дошли на всички вас Laughing  В нашите редици винаги се радваме на близначета!

srcs, правила съм си какви ли не тестове и калкулатори за пола...един единствен ми позна, че ще е момиче и толкова смешно ми стана, че не повярвах и не го запомних. Всички останали ми показваха момче, включително и този от 1-ва стр. Не бих те съветвала да се утешаваш с него  Laughing Живот и здраве, много скоро всички ще знаят какво бебенце носят.

mamaili, аз смятам да си направя ехокардиография, заедно с ФМ.

Кукленце, втората ще я правя на 21.02, когато ще съм 20.4 г.с - според моята АГ около 20-21 г.с е оптималния срок за  2-ра ФМ.

Емааа, жалко че мъжа ми отиде на работа да му покажа мопса  Laughing Довечера дано не забравя! Той, откакто се познаваме ми повтаря, че ако ще си взимаме кученце, то задължително ще е мопс! Страхотно е  Heart Eyes

Топъл ден мили момичета!

# 259
Добро утро и от мен   bouquet
pepina_79, nikolaeva   и Ema08 от сърце ви благодаря за невероятните вкусотии. Обожавам палачинки...
 Ema08 много, много ти е сладко кученцето. По аватара ми си личи колко съм луда по животни...много ги обичам. Те са като малки звездички, даряващи само любов Heart Аз даже в момента си страдам, защото имам две персийски котета, които трябва да дам на село понеже няма как да се справя с бебче и котета cry
kukla_ta и аз имам записан час за ФМ в 20-та г.с. Така поиска лекаря, който ще ми я прави ( този при, който ходя на частно) и аз много си му вярвам на него yes
Добре дошли на новите майчета Hug. Дано да сте много щастливи през тези месеци и по-спокойни и информирани от форума. Тук има изключително компетентни бременелки по всички въпроси ( за разлика от мен tooth. Аз съм млада зелка в първа бременност perko)

# 260
Добро утро и от мен  Hug
Може вече да ми сложите един  stork-boy ......със сигурност ще имам момче  Grinning
Пепи благодаря ти за вкусната закусчица Hug

А относно спането, от 4 дни сънувам кошмари.....  Sob ама ужасни сънища....направо като се сетя настръхвам и аз вечер имам тежест, не успявам да се наместя, май трябва да се замисля за покупка на възглавницата newsm78 В следствие на неудобното спане от 3 дни съм с ужасни болки в кръста.....много кофти.... Струва ми се е с времето все по неудобно ще ни става спинкането, ама ще оцелеем Crazy

srcs Не се натъжавай, като порасне бебчето може да си вземеш котетата обратно. Аз например имам 2 кучета, но нямам намерение да се разделям с тях, просто няма да го преживея cry Знам, че на нас с таткото ще ни е доста по- трудно, но ще се справим. Хубавото при нас е ,че апартамента ни е голям и място има за всички и  в началото бебето ще е отделено от кучетата.

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 09:56 от Anitka!

# 261
  • София
Анитка, честити сини гащенца  Simple Smile
Ей сега ме подсети... Аз имам същия проблем с кошмарите. Мъжа ми даже се пошегува да ви попитам вие как сте с тази част, но аз забравих  Laughing
Помня преди време как се редувахме да сънуваме розови сънища  Whistling
От няколко дни насам ми се случва дори по 3 кошмара един след друг да сънувам. То са удавяния, то е чудесия.
А раждане сънувам, ако не всеки ден, то поне през ден...

# 262
 bye добро утро и от мен. за4етох се и ми стана 4удно едно нещо. може и глупаво да ви се стори Simple Smile бях на преглед при доки в понеделник, както казах 6те си имаме моми4енце и тя ме прегледа по подробно от друг път. мери му глави4ката, бедрената кост, после сър4ицето слу6ахме и гледа (слуяахме) как кръвта  циркулира между мен и бебока. нали това е ФМ или се бъркам

# 263
BeReady   Благодаря ти  Hug 
Да вярно и аз преди бях на " розови" сънища....беше луда работа Crazy

Снощи пък сънувах, че съпруга ми ме заряза заради някаква мацка.....а аз бях бременна и го изгоних от вкъщи и той си тръгна... Sad  Най - странното е, че този сън го сънувах на няколко откъса, междувремнно ставах до тоалетна и като се върнах и заспивах съня си продължаваше горе долу от където е започнал....... #Crazy
Мами с едно и повече деца , ще ни светнете ли какво следва...... Grinning
Първо розови, след това кошмари а после .... ?

# 264
ni85, при феталната морфология се оглеждат много повече неща. Това са основните.

# 265
Мамета и при мен го има това с кошмарите, и в такива филми се вкарвам, че чак ме е срам да говоря за тях с мъжото, но розовите си ги споделям най- подробно дори  Blush, много ми се радва  Heart Eyes
Ние също имаме две кучета, но сега като се местим, ще вземем само мопса, булдочето остава при майка, че доста тежко ми идва и двете да ги гледам. Ако бяхме останали в апартамента, майка ми искаше едното да  го махнем, но не става , щях да я  #2gunfire само като го изказа. Категорично против съм. За животни умирам. Та от една страна, като се местив, хем ще оставим и двете кучета, хем и ще си почина от нея  Blush Пък и като сме сами, по- добре. Ще ми е по- спокойно!Та май мъжото после ще спи с кучето, вместо с мен, когато се появе бебко. Че тя спи при нас и трудно ще я отуча да спи сама и то в коридора. Самата мисъл ме ужасява.  #Crazy
Anitka! ама и ти ги сънуваш едни.... Laughing я се върни на розовите сънища те са по- готини  Hug

# 266
И аз сънувам кошмари. Сънищата ми не са толкова страшни, но като се събудя, осъзнавам колко лошо нещо съм сънувала.

# 267
ЕМИ тогава да взема да отида при друга док.  или незнам

# 268
добро утро на всички мами.Страхотни вкусотйики благодаря.И ас ж4ера едва спах не знам какво съм яла но имах такава тежест в корема и много газове ужас едва съм спала.При мен за сега сънищата спряха.Пазете се в този мразовит ден стойте в къщи и чайче. Wink

# 269
  • Sofia
Добро утро на всички ранобудни момичета!
Как сте в този много мразовит ден? При нас в София стартира от "-14"!?!?
pepina_79, nikolaeva, Ema08 много благодаря за загрижеността към тумбачетата ни!!! Страхотни вкусотии сте ни поднесли, коя от коя по-хубава.
Ema08 ние с нашата швейцарка имаме проблем да я накараме да си влезе в къщичката в най-мразовитите нощи и тя ходи и се търкаля в снега, а вие сте в др. крайност. Това с кучетата е като с децата, всяко с характера и породата си!!!
Добре дошли на всички нови мами, леко бременеене и щастлив финал през ЮЛИ.
Anitka! честити ти сини гащички. Колкото до кошмарите ето ви един материал: http://spisania.rozali.com/ot-za-jenata/p7326.html;
Така като го чета, може и да има нещо вярно, ние родилите по 1-2-3 деца наистина знаем какво ни очаква и чесно казано сега се притесняваме може би за съвсем различни неща. Колкото до ханша и промените на тялото ви, нали се разбрахме да не се притесняваме. Вече така да се каже сме в играта и ще играем до край. Аз с първата бременност се разширих с около 2-4 см общо в ханша и след това всичко се възстанови. Естествено, че съм спортувала, ограниченията в хранене, но като че ли най-важно е това, че 1 година кърмих и това го дават като един много естествен и нормален елемент във възстановяването на родилката.
Нека да си едреем и хубавеем още няколко месеца, а то така като гледам от дума на дума мина половината.... Hug Hug Hug Сега като дойде и пролетта, а после и дългоочакваното лято и като грейне хубавото слънчице ще станем още по-хубави.
Пожелавам ви един много слънчев и спокоен ден.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт