Отговори
# 270
Аз пък още съм на розови сънища, дано ме пропуснат кошмарите Simple Smile

# 271
viki_veni, пише се "аз".. сори, ама не можах повече да издържа.

# 272
Ема ние сме същата работа с пинчера , разтриване на крачета, гушкане и пак пускане, въобще бъзикат ни комшиите ама не ми пука хич, обожавам си го животинчето  Heart Eyes и нямам намерение да се разделям с него, има място за всички ни, колкото и да ни е тясна пак ще се намери  Simple Smile А за вятъра, ужасен е но се издържа, аз като гледам във вътрешността на България какво е, ние сме просто цвете. В тази връзка мир на праха на хорицата, които пострадаха от тези метеорологични  условия  Praynig. Моля се да няма повече бедствени положения като това в с.Бисер  Praynig
Анитка отново честити  stork-boy Хихи, познати сънища мила, и аз минах оттам, но сега пък не се връщам на розовите  Joy, идея нямам защо. Предполагам че подсъзнателно бременелките имаме по-голяма нужда от половинките си и това ни е голям страх ли незнам  newsm78. За след това да ти кажа розови пак ще имаш, въпроса е дали ще е с твоята половинка  Joy. Е признавам си на мен ми се е случвало да сънувам подобен сън с мъж който никога не съм виждала  Blush. Не че е нещо лошо, в крайна сметка не е реалност  Laughing
srcs с първата бременност имах коте и се наложи да го дам на нашите, така че напълно те разбирам мила какво преживяваш  Hug. После ще си ги вземеш обратно.
Ради да стоиш на топло в офиса и да се пазиш   Hug
Съни радвай се че все още това си сънуваш мила  Hug

# 273
kukla_ta, на мен в Марковс предния път ми казаха 20 г.с., та аз за тогава се записах  Simple Smile На сайта им пише "оптимално около 20-22 г.с.". То много зависи и от това за кога ще има часове, защото с тези ФМ обикновено е сложно  Crazy На твое място бих заложила на 20-21 г.с  Simple Smile
  записали си час в Марковск аз съм края на месеца може да се засечем ако и ти си тогава Нямаше проблем със записването просто провериха коя д-ка е свободно

# 274
  • Видин
Ей момичета, много ми липсвате. Ама пусто му не ми остава време. Когато се добера до компа решавам тестове, защото след седмица трябва да съм приключила и не ми остава време. НАдявам се да не сте ме забравили Blush Темичката отново е станала много хубава. Понеже нямам време да се връщам назад, ако някой не се вижда на 1ва стр. или няма щъркелче, нека ми прати ЛС. Ще се постарая да го включа възможно най-бързо Hug
Обичам ви и не съм ви забравила. Наблюдавам ви във фейса Heart Eyes

# 275
Добро утро, момичета  Simple Smile
Anitka!, честито ти синичко   bouquet
Пепина, смили се над дупетата и гладните ни очи  Laughing С тези закускиииии  Crazy Аз последните няколко месеца си умирам направо за точно такъв сандвич, пък не си позволявам колбаси  smile3518 Но ей сега ще си спретна някой заместител  Wink
Иначе за кошмарите - аз от известно време съм на вълна ужасяващи сънища. Будя се и заради тях - освен заради тоалетната, де. Добре, че най-често ги съчетавам  Laughing Даже по едно време се бях притеснила дали е нормално. Мислех, че може да е от филмите, които гледаме, преди да заспим.
ni85, това, което са ти мерили, е рутинният преглед, доколкото мога да преценя. Или поне при мен това мерят всеки път. Но докторката изрично ми подчерта: "Ти нали знаеш, че прегледите тук са си отделно от другите неща като морфологии, ехокардиографии и т.н.". Така че, ако искаш морфология, се записваш на специалист - те са няколко в България в общи линии и линкове, доколкото помня, има на първа  Simple Smile
silveto_niki_svetli, аз съм другата седмица в Марковс - на 16-и.

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 10:43 от nouvelle_vague

# 276
благодаря celika.

# 277
явно не съм много грамотна Sad лек ден на всички

# 278
Добро утрооо сладурки Hug
Леле, голям студ, голяма работа, добре че милото ме докара Whistling
Anitka, честито  stork-boy
viki_veni, не се засягай, celika не цели да те обиди. Не си нито тъпа, нито неграмотна, просто внимавай повече Hug
За кошмарите, мислех че само при мен го има проблема. От около седмица и аз се вкарвам в разни филми и не мога да спя добре ooooh!
Ние също имаме куче- хъски, но мъжа ми иска да го закараме на вилата при свеки като се появи бебчо. Поне първата година настоява да не е при нас, а на мен ще ми е мнооого мъчно, защото много съм свикнала с нея. ooooh!
Да ви я покажа http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/250099_1586777889 … 9564_828973_n.jpg
Много хубав и топъл ден  Hug

# 279
не съм се обидила просто пиша бързо че малкия все ме занимава с нещо,да попитам ритничето на бебо като трепет ли се усеща.благодаря маминки знам че правописа е важен все пак ще се опитам да внимавам поваче. Simple Smile

# 280
Някоя маминка , ако има записан час за 22 ,  от 4ч,при Марков. Аз съм тогава, дали няма да се засека с някоя маминка?
viki_veni за това сме за да си помагаме една друга. Всяка от нас малко или повече знае за дадено изследване или за каквото и да било. Така че не се слагай в графа не грамотна или каквото и да било  Hug
malinka_a моя мъж също иска да няма детето добир с  нея поне до първата година. Но как като животинчето ще си живее с нас. А гледам как други хора имат снимки с бебе и  куче или котка, а лапето няма година сигурна съм. При положение, че кучето е обезпаразитено външно и  вътрешно, дори да има някакъв лек допир с детето, ако се наблюдават едва ли ще е проблем. Поне аз така си мисля, но в последвствие ще видим как ще процедираме. Пък и в крайна сметка, четох в една статия, как е добре да свикваме и животинката с появата на бебето , че и то може да се стресира от това, че по- малко внимание им се обръщо и т.н. Беше доста интересна  Thinking

# 281
viki_veni, да, като трепет се усеща Simple Smile Хубаво е, че не се обиждаш. Не е лошо да ползваш и главни букви, че така малко трудно се чете. Simple Smile

# 282
Мерси значи моя бебо рита вече.Извинявам се но пиша на бързо заради малкия ще се постарая поваче. Hug

# 283
zarady, pepina_79,nouvelle_vague, malinka_a Благодаря ви много Hug
zarady благодаря за линка, беше мн интересен Hug
Ema08 моите кучета също са обезпаразитени и изследвания съм им пуснала и всичко е наред, аз също съм виждала много снимки на бебета с кучета и котета , а и от животните стават чудесни " гледачки " на бебетата, стига разбира се да не са агресивни....
Скоро попаднах на това клипче http://vbox7.com/play:70ae2112bf ....просто е лудница Crazy    superuu

viki_veni Честити първи ритничета, аз още чакам.....чакам....направо нямам търпение да усетя нещо, особенно като чета какви хубави емоции предизвикват във вас....  Kissing Heart

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 11:36 от Anitka!

# 284
Привет мамчета! как сте днес??
nouvelle_vague по мое желание смятам да отида на ехокардиография - за съжаление моят АГ е много пестелив на обяснения относно допълнителните прегледи. Аз съм с гестационен диабет и затова смятам да я правя. Преди малко записах час при Марков за втора ФМ чак за 27.03 - нямаше часове за по-рано но тогава ще съм във 22+5гс. Дали е ще може да се извърши добре прегледа - това си е 23гс?

Общи условия

Активация на акаунт