Отговори
# 285
viki_veni Напиши от кой квартал си и може някой да ти препоръча добър лекар при които да се прехвърлиш. Моя е в Трета градска, ако те устройва аз съм много доволна. Акушерката ми мери кръвно, обиколки, опипва ми  корема и слуша тоновете с едно апаратче, след това доктора ме гледа на ефоргаф.
Anitka! на мен до това клипче ми излезна това http://vbox7.com/play:240318d0&al=2&vid=10620926  Shocked Shocked Shocked

Аз вчера бях на лекар и доктора ми каза, че ми е ниска плацентата. Аз си мислех тъкмо да го питам дали не е много ниско защото го усещам да мърда доста надолу и той ми каза точно това.  До 24-25 седмица трябва да я следиме дали ще се вдигне.  Не ми каза пак пола  Cry но аз все си надявам, че колкото повече време не казва, значи не вижда пишка и толкова по добре за мен.  Joy

Вчера като никога почти цял ден имаше ритничета! Днеска сме с по-малко.

Аз се записах в Марковс за 01 март. Тогава ще разберем дали си имаме Пижо или Пенда!  Laughing

# 286
Здравейте момичета!Днес времето е ужасно!На който не му се налага да ходи на работа, да си стои вкъщи на топло.Аз още не съм усетила бебето.Понякога си въобразявам, че нещо усещам, но май е още филм.Това е от мен засега, но ви чета!Чао мами

# 287
Добър ден мили момиченца! Аз докато се събудя и то при вас вече е обяд  Rolling Eyes
pepina_79, nikolaeva, Ema08 страхотни закусчици  smile3508
Ema08, malinka_a Много сладурски кученца имате, аз обожавам всякакви породи кучета, просто са ми голяма слабост    animal037
Niya_Petrova разбира се, че не сме те забравили, ти учи сега да си вземеш всички изпитчета с шестички, а пък после ще наваксваш с нас   bouquet
Забелязвам, че и NellyDi я няма напоследък, но сигурно ще се включи скоро
Anitka! добре дошла в отбора на мъжките мами. Честито!  bouquet
viki_veni ти сигурно си забравила от първата бременност  как се усещат ритничетата.
Аз вече си ги усещам съвсем усезаемо  Heart Eyes, особено рано сутрин, когато на мен ми е време за тоалетна, на младежа явно му се доиграва футбол и се започва едно ритане от ляво, от дясно  Joy
Пожелавам Ви един невероятен ден изпълнен с топлина   bouquet

ОООО щях да забравя, имате ли планове за Св.Валентин вече?  Simple Smile (да поговорим за нещо малко по различно от изследвания и кореми, без да ги омаловажаваме разбира се)

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 12:07 от MariyaS

# 288
Мерси anitka наистина бях забравила какво е беше преди почти 6години когато бях бременна.Аз съм от дружба но сега живея в костинброд.Ако някой знае добър лекар в близост да каже,аз ходя в кв.Надежда в 8-ма поликлиника.Не може в 17г.с да не вижда пола според мен.Аnitka пожелавам ти скоро и ти да усетиш трепетите от бебчо Hug

# 289
Ако искаш моя доктор, Трета градска болница е зад кино Арена на тунела Люлин. Кажи ако ти е удобно да ти дам графика му.

# 290
По темата за животните. Ние имаме две кучета и 6 котета, но те си живеят в къща на двора. Въпреки това детето още от 6-месечно си играе навън на двора, те около него. Много им се радва и те на него също. Те разбира се също са обезпаразитени и според мен този контакт е много полезен за децата. Много е смешно как като изведа детето с количката и с нас понякога тръгват по две-три от котетата. Те са свикнали с кучетата и имат поведение подобно на тяхното.
Имаме приятели, които имат вкъщи две кученца и котка и бебе, което се появи след тях, но се справят, просто малко са позатегнали дисциплината на животните - те си имат една определена територия и не влизат в стаята, където е то, поне докато беше по-мъничко.

# 291
Ехо,здравейте мами!Не съм писала скоро ,но си ви наблюдавам Grinning
Аз обаче много се притеснявам за това ритане...Почти не усещам нищичко
 ShockedАз ли не мога да разбера,много място ли има...
Имате ли вече големи кореми?Аз имам от 3 месец Grinning Laughingа крачката ми са като плондери,ама здраве да е JoyВече ще ударя 70-така #Crazy
veenii-не се притеснявай,много момичета са така Grinning
Колкото до розовите сънища -аз ги имах в началото...сега си останах само с мераците Grinning
MariyaS-никакви планове за сега,пък и нещо от както забременях нямам особенно желание да излизам Shocked
Пепи-гледах снимки на малката във фейса...Прекрасна е!!!
Друго да ви питам...Скакво се топлите у дома?Ние с климатик и е студено CryИзобщо не ми стига ума как ще топлим бебе...
Хайде мамита пазете се  bouquet

# 292
veenii леле тези хора са луди ooooh!

MariyaS благодаря ти Hug

viki_veni ох, дано скоро да ги усетя Rolling Eyes

Относно Свети Валентин, ами то много избор нямаме.....аз съм измислила с мъжа да ходим на спа....да ни поглезят малко , че скоро няма да ни остава време за такива неща.

Ох, не се сдържах, въпреки че ще имам момченце, продължават да заглеждам момиченцата.....такава красота :

# 293
Да veenii удобно ми е дай кординати или тел. и име на доктора.Благодаря предварително.Момичета доста ниско чувствам ритничетата дали е проблем боже нищо не помня от първата браменност. HugНа мен тонове досега не са слушали.Мале ужас.А уж ме водят рискова заради високо кръвно.

# 294
Anitka доколкото знам при второ дете се усещат по рано дано вече го усетиш. Hug

# 295
Рали1213, ако климатика не топли, значи е слаб за въпросното помещение.
И ние сме с климатик и си топли.
Мен пък много ме боли нещо вдясно към бъбрека от снощи. И друг път ми се е случвало за кратко преди да забременея, но сега едва вървя. Не знам какво да правя.

# 296
Здравейте и от мен  Party
Страхотни кучовци имате Ема , Малинката , да ви живи и здрави .И аз обожавам животинките,от малка ги прибирам от улицата. Винаги сме имали котка или куче. Сега имаме на вилата куче ,което е уникално умно животно.Понякога имам чувството ,че ще проговори. Laughing
Днес си взех почивен ден и ще мързелувам в къщи. Whistling
Инъче нищо ново, не усещам още бебето. Гледам,че други момичета в моите седмици вече се радват на ритничета. newsm78 Явно ще трябва да почакам още ..
Куклата ,аз съм на ФМ в 19 седмица и един ден т.е. в 20-та. Така,че спокойно можеш да се запишеш и би трябвало да се види и пола и всичко .
Относно сънищата, аз ги редувам розовите и кошмарите,но винаги са много детайлни и цветни и си ги спомням. Незнам вие как сте ,но при нас секса е мираж от началото на бременността и я карам само на сънища, а половинката вече горкия направо изкрейзва. hahaha Ще питам доктора другия път дали ще ни даде зелена светлина,че ще остана накрая самотна майка. Joy

# 297
Здравейте маминки  Hug как спахте, кат изключим тези лоши кошмари  Sad
Аз искам да Ви попитам нещо!Понеже преди да забременея, исках да си вземем куче, едвам навих мъжа ми, понеже за него това не е куче - мини йоркшерски териер, но аз мноооого искам  Heart Eyes и да Ви попитам, според вас на колко трябва да е вече бебо, за да мога спокойно да си го взема?Извинете за глупавия въпрос  Grinning
viki_veni, нашите са от Надежда, аз също естествено живях там, ходили сме в 8ма, но не сме много доволни от там...ако имаш начин, смени го  Peace
Има ли някоя мама със записан час в Марковс за 23.02?  Hug

# 298
Аз съм на 23.02., 10.30 часа Simple Smile

# 299
Да Ви почерпя и аз със нещо, което ОБОЖАВАМ  Grinning
Ах, Sunny29, аз съм от 12.30часа при доктор Атанасова  Sad

Общи условия

Активация на акаунт