Отговори
# 450
Отнема около седмица, ако се прави в София. В Бургас може да отнема повече време.

# 451
Здравейте и от мен  Wink

Рая  Много съжалявам за сестричката ти  Sad  Hug  Дано  бързо да се възстанови и скоро до  се  радват на  бебче  Hug
Стелиана  Добре дошла! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност   Hug
neotrazima , пробвай с  киви. При  мен  действа много добре  Simple Smile

Скоро Мак Доналдс  едва ли ще  хапна. Последния път, като видях  как  един суполив младеж прави сандвичите без ръкавици и като си представих и  каде се е пипал и ми се отяде  Laughing

d84 Честито  момченце!  stork-boy
Хубав ден  на всички!

# 452
     Здравейте ,майчета! Аз вчера бях на консултация и 50м си гледах малкото момченце ,като половината време го гледахме на 4д и изживяването беше невероятно за мен.Толкова много скача и се премята ,просто не е истина страшен акробат.Всичко си му е наред,развива се много добре и е цели 220г ,което на мен ми се струва много ,но лекарката каза 4е са нормални ,такаче се съгласявам с нея.Проблема който и  при мен се появи са контракции и от вчера и аз пия магнезии и съм много притеснена.Лекарката ми прегледа шийката вагинално и каза че всичко си е наред няма за какво да се притеснявам,но нали знаете че просто няма как да не се.Моля се да мога да си го износя до края и всичко да е наред CryСлед 3 седмици съм пак на лекар за да направим ФМ и ще видим как е положението.Иначе бебчо е много активен и само ме почуква Laughing,а вечер си е направо цяло представление. Hug на всички и стойте на топло и си почивайте

# 453
Момичета, ето ме и мен  Simple Smile
Моля ви, помагайте - с ужасен зъбобол съм, който не минава вече сигурно 5-6 дни. Боли ме основно един зъб с коронка, но имам чувството, че и съседните, и тези под него... направо половината ми глава пулсира  Sad Бях на зъболекар в понеделник, казах й за зъба, но тя го погледна и каза, че е от венците и в общи линии нищо не можело да се направи. Обаче мен си ме боли постоянно, да не говорим при хранене, макар да дъвча на другата страна. Днес мъжът ми й е казал, тя ме е записала за вторник, но в общи линии, като го слушам, май му е казала, че нищо не може да се направи - не може да ме прати на рентген... Кажете, моля ви, поне как да се обезболявам. Все още не съм прибягвала до парацетамол, опитвам се да стискам зъби (или по-скоро да не ги допирам дори  Confused). Някой да е преживявал подобно нещо и да има идея какво бих могла да направя като най-безвредно  Sad

# 454
Здравейте момичета. Не можах да изчета всичко, защото бях в командировка два дни и нямах достъп до компютър, така че доста съм изпуснала.
Можете да ми сложите stork-girl защото бях на лекар днес и потвърдиха, че пак ще е момиченце. Е, бабите и дядовците искаха момче, но като им казах пак се зарадваха. Така, поне сега си правя планове как ще са в една стая по-дълго време и това ни освобождава повече пространство, за да могат да ни идват гости от България.
За контракциите, аз много се страхувах да не получа контракции от самолета по време на командировката и постоянно си пипах корема. С първата бременност имах доста контракции и все пак летях командировки. Днес питах лекаря, до коя седмица мога да летя, надявайки се да ми каже, че вече мога да спирам, но той само каза, че до 8 седмици преди раждане, ако няма други усложнения, не било проблем. После каза, ами като стане време, ще ти дам бележка за работата. Не жалят хората. Моята колежка роди в седмия месец миналия ноември и според мен е най-вече заради пътуванията. За щастие, детенцето вече е добре и преди Коледа излезе от болницата.

# 455
nouvelle_vague, пробвай с някаква паста като Лакалут. И мен така ме болеше цялата страна. Мислех, че е от един зъб, но се оказа, че на него нищо му няма. Все още ме боли тази страна от топло или студено, но тогава ме болеше постоянно, особено като дъвча или след това.

# 456
  • Sofia
nouvelle_vague, миличка защо не пробваш с друг доктор. Много ясно, че няма да вижда нищо, ако проблемът е под коронката. Съчувствам ти, защото мен ужасно ме е страх от зъбобол. Не чакай до вторник! Иначе за болката мисля, че нищо не можеш да пиеш, но най-добре звънни на АГто да го попиташ.

# 457
  • В. Търново
nouvelle_vague, такава болка от венец...?!  Shocked Едва ли, според мен...Аз вече бях писала за колежка, която в 4-ти месец зъбите й почнаха да се обаждат един след друг, какви ли не пулпити й правеха - просто така реагираше нейния организъм към бременността..Дали калция й си изсмукваше от рано, не знам. Не е задължително при теб да е така, естествено. Според мен, най-малкото, което можеш да направиш е да отидеш при друг специалист с второ мнение. Според тая - така да си търпиш ли..как да няма какво да се направи..?!  Close
ninka76, ще се наложи да се поспреш с пътуванията, бебо е по-важен все пак! Макар и да казват, че тоя период е най-удачен за всякакъв тип транспорт.  
venerski, завиждам за дългия преглед... Mr. Green

# 458
  • Sofia
nouvelle_vague аз бях преди 1 седмица така, рязко ме заболя и имах в нас от този гел: УРГО ПРИ АФТИ филм гел 10 мл.  , намазах мястото около зъба и венеца и с вода за уста промивки 2 дена и болката мина. Дано да съм била полезна.

# 459
Благодаря ти, celika, веднага ще пробвам даже  Hug
Laty, pavlina_vt , и аз си мисля, че май няма да устискам до вторник  Sad Много е сложно със зъболекарите обаче (като с лекарите)  Confused Ще пробвам да издиря някой друг тестван. Ако някой в София може да препоръча изпитан стоматолог, ще съм много благодарна   bouquet
zarady, а гелът дали е безопасен? Сега ще прочета за него. Дано помогне   bouquet

# 460
А за София препоръчвам д-р Васил Недялков от Дондуков 105 (Клиника "Недялков")

# 461
venerski  И аз  само се тревожа за тези контракции. Моята лекарка само но шпа ми изписа, за магнезии нищо не каза  newsm78. И ми каза ,че било малко рано  , но  нормално. Не знам, нещо не ме взе на сериозно Thinking Ако  и утре  имам отивам  да ме види, че само се притеснявам и аз ooooh!

ninka76 Честита принцеса!  stork-girl

# 462
Момичета,много сте бързички наистина!Имам проблем и незнам дали ще стигнем до консенсус с моичкият мъж.Може и да сте минали тази тема,но аз съм изпуснала доста и ако сте го коментирали се извинявам,но спорим за фамилията на бебчо.И според мен то трябва да бъде с фамилията която носим ние като съпруг и съпруга както например и аз носех фамилията на нашите,а тук в пернишкият край е някаква традиция новороденото да вземе за фамилия името на дядо си(бащата на мъжът ми) smile3516.Вие какво мислите и има ли още някои краища с такава традиция? newsm12 Аз съм абсолютно против и няма да отстъпя само защото тук така им харесва и защото свекър ми ще се сърди.

# 463
Здравейте, мами!  
Аз днес пуснах БХС, ще си чакам резултата! Незнам защо, но бях останала с впечетление ( от вашите постове  ), че отнема около седмица, а днес на мен ми казаха да си търся резултатите след 15 дни newsm78. Иначе на прегледа всичко изглежда добре. Потвърдиха ми и пола - момченце. Simple Smile
Само да отпадне това притеснение...
 Поздрави!

Хахаха да не си го правила в Дева Мария - егати и лъжците, и на мен така ми казаха, само че на 3 януари ми взеха кръв, резултата си го потърсих директно от страницата на Нац.генетична лаб в София и беше излязъл още на 9 януари, така че не чакай ако са ти обещали да ти звънят или да го пращат на лекаря ти и сигурно те обръснаха 90 кинта като мен  Laughing. Що не питаш бе момиче да те светнем тука  Simple Smile
Честити и  stork-boy
Нинка на теб честити  stork-girl

# 464
Навсякъде е различно с фамилиите. В повечето случаи вземат името на дядото.

Общи условия

Активация на акаунт