Сняг се сипИ, люта зима е навън-ще се смея и шИ мА мързи кат' пън! - 17

• 29 301
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
И ний тука чакаме Фейтата да каже някой виц а тя тъй съ изпружила  hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 616

Зузу ти хубуу тУалетната навън на въздух, ама за баня малко ще ти е стУдено там  hahaha hahaha

Че кой каза, че ще я ползвам Mr. Green Тя е само за заблуда на врагЪ hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Едни мезета да предложа  Whistling

# 617
  • София

Едни мезета да предложа  Whistling

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 Тя Бобата ги обича тия раути...кренвиршите имам предвид.

Днес хубаво ни черпите, кренвирши, фафлички, до довечера и друго ще изникне  Joy Joy

# 618
Зузе....тоз път шА пропусна угощението начи...... Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

# 619
Аз за обяд ядох вечИ кренвирши-октоподи  hahaha hahaha тъй че тез за вас  Joy Joy Joy

Ели пак парички ти трябват а  hahaha hahaha hahaha

# 620
Зузе....тоз път шА пропусна угощението начи...... Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

Що тъй, чедо, то само името му такова  Joy Joy Joy Joy Виж Ина буква колко много значи, а?  Mr. Green

Фейта има големи и странни интереси днес

Скрит текст:

Еликсо, туй не ми сА вярва да е вода  Thinking hahaha hahaha hahaha

П.П. да не забравите свещите довечерка  Mr. Green

# 621
И ний тука чакаме Фейтата да каже някой виц а тя тъй съ изпружила  hahaha hahaha Joy Joy Joy

чакйтИ я Фейта ... тъй както сЪ е разплула ... мислиш ли, чИ шА дойдИ  Joy Joy Joy Joy Joy

ето обещания виц  Mr. Green

Умираща баба казва на внучката си: "Искам да ти оставя моята ферма. Това включва вила, трактор и друго оборудване, чифлик и 22 398 750 долара в брой". Внучката, виждайки себе си богата, казва: "О, бабо! Tолкова си щедра! Аз дори не знаех, че си имала ферма. Къде е?"
С последния си дъх бабата прошепнала: у Facebook ...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 622

ето обещания виц  Mr. Green

Умираща баба казва на внучката си: "Искам да ти оставя моята ферма. Това включва вила, трактор и друго оборудване, чифлик и 22 398 750 долара в брой". Внучката, виждайки себе си богата, казва: "О, бабо! Tолкова си щедра! Аз дори не знаех, че си имала ферма. Къде е?"
С последния си дъх бабата прошепнала: у Facebook ...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

moresmile moresmile moresmile moresmile moresmile moresmile moresmile moresmile moresmile moresmile moresmile

# 623
Ся кат сме на тема яденИ ето ви тука и от мен   hahaha hahaha
ето и десерта hahaha hahaha

Тук Нери сериозно е загазила  hahaha hahaha чакай мъ не оказвай съпротива,  шИ звънна един-два тИлифона Joy Joy Joy Joy

# 624
Аз сЪ страхувам, че Еликсата не пази добре равновесие, пък де са е изплющяла ooooh! Ели, бързо слез от там!  Naughty

# 625
  • София
Аз сЪ страхувам, че Еликсата не пази добре равновесие, пък де са е изплющяла ooooh! Ели, бързо слез от там!  Naughty

Joy Joy Joy Споко, Зу, падала съм 53464562-а пъти, така че имам тренинг  Stuck Out Tongue Winking Eye

Бобо, десерта добре изглежда, ама я кажи тука на кво играете  newsm78 newsm78 newsm78  На "балона се надува"....   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 626
Мастъра без музика не може и ето как се е уредила hahaha hahaha hahaha

Фейт браво, пак се гътна  hahaha hahaha

# 627

Бобо, десерта добре изглежда, ама я кажи тука на кво играете  newsm78 newsm78 newsm78  На "балона се надува"....   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Туй съ специални тактики как да заграждаме врага без да нъ запУдозре  Crossing Arms Crossing Arms

Зузулина папарак ми прУдаде снимка от неделната ти баня  hahaha hahaha hahaha

# 628
Мастъре, дръж пицата, че почти избяга на долния етаж  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И внимавайте таз вечер каква салата ще правите  Joy Joy Joy Joy

Сори дами, ама аз пак имам подарък за Фейт  hahaha

Скрит текст:

# 629
Тука нЕква драма има  Thinking Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт