Сняг се сипИ, люта зима е навън-ще се смея и шИ мА мързи кат' пън! - 17

• 29 251
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • София

Ся дет много знайти за нашето ВЦ, гледайти кви тунинги, кво чудо имаме  hahaha hahaha hahaha hahaha

Екстра климатизация и вентилация плюс 180 програми в пакета  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 646
  • загубено

Ся дет много знайти за нашето ВЦ, гледайти кви тунинги, кво чудо имаме  hahaha hahaha hahaha hahaha

Екстра климатизация и вентилация плюс 180 програми в пакета  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И пиячка има бре Ели.Може да е бонус за празникът.

# 647
ма те тез Бобените хора голяма работа бе? Гледай к'ъв контрол, кво чудо Thinking  hahaha

Ей я Бобата на път hahaha hahaha hahaha

Ооооо, Нериииииии, нещо за червената забрадка и плезенето да ми кажеш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 648
оф, айде, аз ви оставям, до после!  Mr. Green Hug

И Ели, внимавай с пиенето Naughty  Joy Joy Joy

# 649
  • загубено

Нера изблещила таз голямата лопата  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

УнемяФ не беше ли ясно Joy Joy Joy Joy Joy
То бива да съм хубава,ама толкова хубоста на едно място не е истина hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Що съм червена ,не знам обаче newsm78
Ама съм Убава hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
И скромна Mr. Green

# 650
  • София
Нерке и ти си червена бабичка, пък се правиш на демократка  Joy Joy Joy

А онуй шише е на Зузата и тя цока кога как може, пък иначе вика -
.....няма да тъ Здам, туй ши е нащта малка тайна   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 651
малееее, че и убуу съм го написала гледам наЩТа hahaha hahaha hahaha То това ши е от цоцането  Joy Joy Joy Joy

Нерке, червеното всъщност много те отваря, а за намацотеното по лицето ти нямам думи Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 652
У Бобиния офис всичко е опаковано кат нея  Thinking 

Хубуу идвам на бързо да обясня ...тъз раУта е с цел  Naughty,  тъй като аз сияя от красУта и тъй съ отразявам навякъде и по-светло става в офиса, спестяваме от електричество  bowuu.

Боба се опаковала да тръгва, само не разбрах тез ролки за кво са й  Thinking hahaha

За да мога като стигна пред в къщи махам фолиото: ефекта е -10кг Crazy, после махам ролките: ефекта е "УаУ" и влизам да изненадам мъжо  bowuu

Тъй ся чао до после Mr. Green

П.П. Зузулина ти по къв повУд си до толкоз късно на работа  newsm78

# 653
От де разбра, че см на работа пък ти? Ние и у нас имаме компове  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 654
  • София
Уау Бобо, много си практична и икономична  Joy Joy утре и аз шъ съ Упаковам  Mr. Green

От де разбра, че см на работа пък ти? Ние и у нас имаме компове  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не може да повярва, че остана след нея, пък си се прибрала преди нея  Joy Joy Joy

# 655
И ся ще пукне фолиото от яд  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 656
оф, айде, аз ви оставям, до после!  Mr. Green Hug

Я пУгледни цитата от колко чесът е, дан мъ прайш на луда  Crossing Arms.....аз съм наблюдателна  bowuu

И фолиото не се спука smile3534 smile3534...ето мъ след ролките  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 19:17 от mibobo

# 657
Бобо,тоз твоят човек де е тръгнал бре?! ooooh!

# 658
Сиссс нямам си на идея newsm78, обачИ му стискам палци да стигне  Joy Joy Joy Joy

Като всяка вечер преядох порядъчно и ся  hahaha

# 659
Бобо, предния път сякаш по-къдрава ти беше косата от ролките  Thinking

Фейта са е наконтила и ся седи и действа мъжо: сложи ми това, дай ми онова, шеф го раздава  hahaha hahaha hahaha tongue

Аз съм леко чуплива таз вечер  Mr. Green

Убачи ей ся като се наям ще стана е такава Joy

Общи условия

Активация на акаунт