Сняг се сипИ, люта зима е навън-ще се смея и шИ мА мързи кат' пън! - 17

• 29 363
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Зу карай съ наред Naughty, и аз сутринта щях да я свърша на тез дето заради тях идвах по-рано....ама нъл съм сдържана bowuu

Фейт а ти верно трябва да съ засрамиш - наконтила са чак сенки на очите си турила и после тъй да са ольоскаш с мляко ooooh!

Да си пУкажа новия автомобил и отивам за кафенце  hahaha

и навън не спря да вали тоз сняг #Cussing out

Мастърс и тя голям страх да не и вземат кУлИлото  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 15:00 от mibobo

# 496
Уредихме се ние със Зуза, ама  Фейт с туй нейното контене и плюскане оттърва всички влакове  hahaha hahaha rotfImao rotfImao rotfImao

rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

направУ мИ прИседна Фафлата  tooth засрамих сЪ hahaha hahaha hahaha

Аз мноУ сЪ фрапирах от косЪмитИ по ушитИ...някак много нежно се разстилат по контура на ушото  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Бобо, ето един начин да се събудиш...само намери кой да та буха у тиквата с тез пръчки и ша ти забарабани камбаната  hahaha hahaha hahaha hahaha (мисля, че спокойно може да се обърнеш към дребното да я свърши таз раУтЪ Whistling)

# 497
Уредихме се ние със Зуза, ама  Фейт с туй нейното контене и плюскане оттърва всички влакове  hahaha hahaha rotfImao rotfImao rotfImao

Аз мноУ сЪ фрапирах от косЪмитИ по ушитИ...някак много нежно се разстилат по контура на ушото  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Амчи тя специално си ги реше, ама не мога да си представя като махне ролките на букли как ще изглежда  newsm78

Бобо, ето един начин да се събудиш...само намери кой да та буха у тиквата с тез пръчки и ша ти забарабани камбаната      (мисля, че спокойно може да се обърнеш към дребното да я свърши таз раУтЪ )

А то и без това ме кара да седя редовно с шапка на главата  Crazy и като не искам се мъчи да ми я слага....което си е по-скоро бой с нея по главата ми

Блондинка ремонтира  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 15:08 от mibobo

# 498
  • София

Аз мноУ сЪ фрапирах от косЪмитИ по ушитИ...някак много нежно се разстилат по контура на ушото  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Амчи тя специално си ги реше, ама не мога да си представя като махне ролките на букли как ще изглежда  newsm78

И на мен ролките най- ми харесаха , а и маникюрът  Flutter Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 499
Уредихме се ние със Зуза, ама  Фейт с туй нейното контене и плюскане оттърва всички влакове  hahaha hahaha rotfImao rotfImao rotfImao

направУ мИ прИседна Фафлата  tooth засрамих сЪ hahaha hahaha hahaha

Аз мноУ сЪ фрапирах от косЪмитИ по ушитИ...някак много нежно се разстилат по контура на ушото  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Амчи тя специално си ги реше, ама не мога да си представя като махне ролките на букли как ще изглежда  newsm78

Бобо, ето един начин да се събудиш...само намери кой да та буха у тиквата с тез пръчки и ша ти забарабани камбаната      (мисля, че спокойно може да се обърнеш към дребното да я свърши таз раУтЪ )

Абе вий сЪ бъзИкатИ с фЕйтитУ ... ма без майтап съм си къдравелка, тъй чИ тез ролки са само за цвят Naughty Mr. Green ... така изглеждам като спретната и Убава дУмакиня  Joy Joy Joy Joy Joy

Mr. Green айде един виц ...

-You are gonna die !
-A ?
-You're gonna die !
-AAA ?!
-Юргана дай, че измръзнах ма !!!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 500
Mr. Green айде един виц ...

-You are gonna die !
-A ?
-You're gonna die !
-AAA ?!
-Юргана дай, че измръзнах ма !!!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532

Нери май първа стигна в София  hahaha hahaha hahaha

Ели ще измръзнеш така  hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha

# 501
Фейто, изби кокошките с тоз виц  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз знам, че си къдравела, виждала съм тА на истинска снимка (не на нашите папарашките Joy) Ама тук на таз с млякото и ролките си просто неотразима. От сЯ ОБЕЩАВАМ таз снимка да е изтипосана на 1-ва страница на новата тема  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Тоз миЙ откраднал прането и ся го предлага на бедните голи хора по плажовете  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 502
Фейто, изби кокошките с тоз виц  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз знам, че си къдравела, виждала съм тА на истинска снимка (не на нашите папарашките Joy) Ама тук на таз с млякото и ролките си просто неотразима. От сЯ ОБЕЩАВАМ таз снимка да е изтипосана на 1-ва страница на новата тема  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ооооооо ... тросната съм  bowuu Mr. Green... и благодаря на Бобо, че откри таланта в мен  Joy Joy Joy

Айде тогава още един, че да не се смея сама вкъщи  Joy Joy Joy да видим ко ши избия ся  Mr. Green

Заекът и вълкът пили водка. Пили, пили и останала една бутилка. Кой ще я изпие? Решили да си избиват зъбите. Който избие повече зъби на другия, той ще изпие бутилката.
Засилва се заекът. Баааааам! Вълкът пада по гръб.
- Колко? - пита заека
- Сест съба..
Засилва се вълкът. Бааааааааам! Заекът пада по гръб, претъркулва се няколко пъти и се фраска челно в едно дърво.
... - Колко! - пита вълкът
- Цетири..
- Сто толкова малко!
- Стото няма повеце...

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 503
Фейто, ти си тотално куку, Стото просто си такова, какиното  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Еликсо, ко ми ги приготвяш тез фИтьойли от сИга, той влака ми чак в 7.45 пристига  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

И гледам нови ламБи си турнала, за гости сЪ стягаш  hahaha

# 504
Ши помоля шефа за таквоз бюро  Praynig Praynig hahaha hahaha

Ама и аз съм я виждала Фейт винаги е с маникюр  hahaha hahaha

Фейто, ти си тотално куку, Стото просто си такова, какиното  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Фейт нИ съ трИвожи може и да е от бременността  Crazy, но кУ после не ти мине незнам  Thinking, на мен не ми мина  Joy Joy Joy

# 505
Бобо, ням ада й минИ, аз си я знам от преди да бременее  Mr. Green

Аз сЪ Флюбих txtloves Flushed Hands Clap Hands Clap Hands Clap

# 506
Мисля, че за да си подхождате трябва да можеш да опълниш тез гащури  Whistling hahaha hahaha hahaha

# 507
  • София
Бобата пак у акция  hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy мнооу си страшна, егати черната нинджа си  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Зузке, ето ти ино пударъче, че днес нищо не съм ти пударявъла  hahaha hahaha hahaha

даже още ино съм ти приготвила, да си уплътняваш свободното време  bowuu

Фейта пак с торбите начи  ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha

Охх, вицовете са мнооо яки  Joy Joy Joy Joy  дай още Mr. Green

Еликсо, ко ми ги приготвяш тез фИтьойли от сИга, той влака ми чак в 7.45 пристига  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Joy Joy Joy Joy Joy Joy всичко е готово, вас чака.

# 508
Зузе тоз кво ти се радва така  hahaha hahaha

Бобата пак у акция  hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy мнооу си страшна, егати черната нинджа си  Joy Joy Joy Joy Joy :35

Ми такава съм си аз  Crossing Arms пУстУянно тринирам  да съм във форма hahaha hahaha

# 509
Фейт нИ съ трИвожи може и да е от бременността  Crazy, но кУ после не ти мине незнам  Thinking, на мен не ми мина  Joy Joy Joy

нИйе ... от хУрмоните ... малко откачено съм си по принцип  Joy Joy Joy Joy Joy

но май днИес сЪ прИпознах в мъжо  Joy Joy Joy

Еликсчо ... ето душко ... само не съм сигурна дали не го пусках тука  Whistling Mr. Green

Едно джудже отива на бензиностанцията.
-Извинете,може ли да ми сипете една-две капки бензин в резервоарчето на количката?
-Може...
-А да ти пръдна в гумичките искаш ли?

Joy Joy Joy Joy Joy

Полицай спира шофьор:
- Добър ден. Документите за проверка!
Шофьора му казва:
- Ей сега. Елате по-близо, ако може, че са ми долу в жабката.
Полицаят си провира главата в колата през прозореца, шофьорът вдига стъклото и го защипва.
След това невъзмутимо излиза през другата врата, смъква панталоните на полицая и го оправя.
Прибира се в колата, сваля прозореца и потегля пред погледа на изумения полицай.
Полицаят се оглежда и вижда минувач.
- Ей, видя ли номера на тоя?
Минувача (смеейки се)
- Видях го бе, как да не го видях?! Аз такъв номер и в цирка не бях виждал!

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 15:48 от F.a.t.e.

Общи условия

Активация на акаунт