Сняг се сипИ, люта зима е навън-ще се смея и шИ мА мързи кат' пън! - 17

• 29 358
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Вас ви чакам Нерче , да се посмеем на тоз стар, но златен диалог  hahaha hahaha hahaha hahaha

БАБА НЕТКА
Чатке, как си ма, какво праят децата?

БАБА ЧАТКА
Аа, не съм ги чула още днес. Сутринта само си проверих пощата, ама после имах работа. Трябваше да рефрешна кочината на прасето и да изхвърля рисайкъл бин-а. Цял ден сърфирам по двора. Ама надвечер ще си пусна скайпа и ще си чатна с моите.

БАБА НЕТКА
Ааа, добре ще направиш. Аз пък днес цял ден стоя на компа. Трябваше да даунлоудна ябълките от градината на двора и да максимизирам жилетката на дядото, че му е утесняла. Ама намерих едно място в нета, дека дават голи юзъри. Червих се, червих се, ама три часа ги гледах!

БАБА ЧАТКА
Ауу, Нетке. Ми да ми пратиш линк у скайпа, че да ги видя и аз. От момиче гол юзър не съм виждала! Дядото вече за нищо не става. Съвсем му се е разхлопало флопито и Рамът не му стига. А да не говорим, че хард дискът му вече изобщо не е хард.

БАБА НЕТКА
Ее, стига и ти. И ние вече за нищо не ставаме, Чаткеее. Даже и за спам не ставаме. Ако можех да се сейвна така както бях преди 40 години...

БАБА ЧАТКА
Ще ти копи пейстна една снимка откакто бях на 25 години. Знаеш ли каква красавица бях? Без никакви бъгове! А тогава нямаше фотошоп! Сега вече и аз съм станала за рестартиране...Целият ми десктоп се е набръчкал!

БАБА НЕТКА
Ауу, Чатке, ние се заприказвахме, ама аз се сетих, че имам работа. Трябва да компилирам един боб на дядото, че пак ще ми пусне намръщена емот икона. Ще ми услужиш ли с онази голямата лъжица, че моите всичките са зипирани версии?

БАБА ЧАТКА
Нетке, не помниш ли, че ти я сенднах миналата седмица? Я си виж хисторито.

БАБА НЕТКА
Не помня такова нещо, бе Чатке!

БАБА ЧАТКА
Как така не помниш? Ти ми се логна у нас миналата седмица и ми я рикуестна.

БАБА НЕТКА
Няма такова нещо!

БАБА ЧАТКА
Така ли! Ти лъжкиня ли ме наричаш! Какво си позволяваш! Ууу, да ти се скапе скайпа дано!

БАБА НЕТКА
Аа, така ли! Магарето ти троянски кон да стане!

БАБА ЧАТКА
Уиндоуса да ти се бъгне и всички да видят какво криеш в Май Докюментс!

БАБА НЕТКА
Да качиш 30 гигабайта дано. Всичките на корема и бедрата дано!

БАБА ЧАТКА
Да ти се срути кочината и да ти форматира прасето!

БАБА НЕТКА
Котка да ти изяде мишката!

БАБА ЧАТКА
Да ти се скапе антивируса и да ти влязат червеи в ябълките!

БАБА НЕТКА
Някоя невестулка да ти хакне кокошките!

БАБА ЧАТКА
Да ти се скапят драйверите на мотиката и с ръце да копаеш земята!

БАБА НЕТКА
Дядото ти да си ъпгрейдне хард диска и да си хване млада юзърка!

БАБА ЧАТКА
Лицето ти на пиксели да стане!

БАБА НЕТКА
Кучето ти на оптичен кабел да се обеси!

БАБА ЧАТКА
Сиди ром да ти влезе в къщата и да ти окрадне всички вещи!

БАБА НЕТКА
И компютъра ли?

БАБА ЧАТКА
И компютъра!

БАБА НЕТКА
Иии, пепел ти на ю ес би входа! Повече няма да правя с теб ни аудио, ни видео чат! Даже не искам да ти чувам никнейма, да знаеш!

БАБА ЧАТКА
Ммм, дреме ми на дънната платка! Хакерка с хакерка...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 526
Ох, Еликс шЪ мЪ умориш  имах нужда от малко смях Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А иначе медитирам слушайки "любимата си песен"  Crazy

Не ми е ден днес  Rolling Eyes, дано е само днес (вероятна причина 13-ти  newsm78 Joy), а не цялата седмица  Whistling. Тръгвах си по-рано нали, да ама не....прибрах се по-късно отколкото ако си тръгна навреме  #Cussing out. Отново проблем с транспорта, обачИ аз тоз път бях тъпа и упорита и казах няма да вървя пеш Naughty.....та така чаках 35 минути докато тръгнем.

Нери каква пак я свърши  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 527
  • София
Бобо, много неприятно, сигурно си измръзнала  Confused Пий един аспирин профилактично и една топла баня, ако се прежалиш  Crazy

Зу, за теб нов пУдарък  Joy Joy Joy

Охх, тая криза  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 528
Бобо, много неприятно, сигурно си измръзнала  Confused Пий един аспирин профилактично и една топла баня, ако се прежалиш  Crazy

Не съм, аз чаках вътре в тролея  Mr. Green, обачИ и да бях измръзнала нИзнам дъл бих съ прежалила да съ намокря  Joy Joy Joy Joy

Зу и аз с един пУдарък за лятото като отидеш у морето  hahaha hahaha

# 529
Коя от вас беше ИнДЖинер?! Joy Joy

# 530
  • загубено
Коя от вас беше ИнДЖинер?! Joy Joy

Бобата мнооооо разбира от чертежи.
Ма как си хванала на работа hahaha hahaha hahaha hahaha
Бобо,уреди ме и мен с една такваз каска,моля те душа hahaha
И анцунг с кантове моля  hahaha hahaha

# 531
  • загубено
Бобо видях те като се прибираш hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Зузо,тъй ли играете у вашият офис newsm78
То верно гурътъ ама.... hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy

# 532
Аз съм инДжинера  bowuu, и винаги толкоз много работя Mr. Green.
Нери виж сЯ тоз анцунг с кантове ми е уникат  Naughty, няма други такива беше бутикова поръчка имат го още няколко бизнесмена и това е  Joy Joy Joy Joy

Нери ти пак нова къщурка  hahaha hahaha

# 533
  • София

Нери ти пак нова къщурка  hahaha hahaha

Вчера се преместиха  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 534
и ку искатИ да знайти пък тоз анцунг съ носи само на задните крака  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сис, ама тъй хубу си я изтипосала Бобата как работи...дреме и гледа в една точка ...и спи Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Еликсо, от де ги дотътри тез мУдерни бабета hahaha hahaha hahaha hahaha

Неринда, тоз ко та разнася като брашнян чувал hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Фейта пак гладна  Shocked Joy

Бобо, тежко прибиране, но пък как те чакат мъжете ти, а? големо гушкане  Mr. Green Ааааа, честито за поредния 12345134425566 път слушане на оназ твойта песен hahaha hahaha hahaha

# 535
Аз да питам.....Кой днес напраЙ тАз беля?....

Аз днес съм така.....

Кат сЪ прибрах.....На входната врата бешИ написано еЙ тва.........А сЯ де!....

# 536
Аз да питам.....Кой днес напраЙ тАз беля?....

Това не може да е Боба  Naughty Naughty Naughty Тя паркира и шофира пИрфектно! Joy Joy Joy

# 537

Аз днес нещастен.....Изгорих се при готвене...... ooooh!

Вдигнаха се мехури а ръката и много боли.....ПоловинЪгт тука слага компреси....Пръскам с Пантенол,мА си боли и е гадно...... Whistling Tired

Ся пиша с два пръста,мА викам да се обадя..... Mr. Green Да'н мЪ издиварте с полиция,,,,, hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 538
  • София
Зузоо, чаках ви, чаках ви, тоя влак влак къде се изгуби по трасето  Tired ....и накрая сама почнах
 hahaha hahaha hahaha hahaha

Брей Зузан още ли не е излезнал от водата, шъ гъбяса   Crazyhahaha hahaha hahaha hahaha

Айде още един виц  Mr. Green

-В една къща всичко било развалено! Жената винаги казвала:
"Мъжо оправи стола". Мъжът отговарял:
"Да не съм дърводелец!". "Мъжо, оправи мивката!"
-"Да не съм водопроводчик!". Един ден мъжът отишъл в командировка. Като се върнал заварил всичко подредено и поправено. Попитал жената:
"Жено, какво става тука? Ти ли поправи всичко?"
Жената отговотила:"Не бе, съседа ги оправи. Поиска или да му направя торта или да спя с него."
"И ти му направи торта нали?"
"Да, да, да не съм сладкарка?"

Ай, ай, Мастър Confused много гадно, ние видяхме, че цял ден готвиш и всякакви експерименти си правиш, но това не сме го очаквали. Бързо да ти мине, кат на туй кутре, дет си показала  Hug

# 539
Оф, Мастре, кат' не й разбираш на таз работа, що се Фащаш Joy Сериозно, душа, слагай яко пантенол, че поне помага. Голяма гадост е това. Аз май месец си изгорих крачето горе с ютията, не питайте как Mr. Green (кофти спомен, ама аз ще му се изхиля напук Mr. Green) и още не се е изхранило нацяло Shocked

Еликсо, кат' гледам сама си почнала да пукаш и си на привършване hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Ай душа, наздравИ!  Drunk Wine Glass cheers

Общи условия

Активация на акаунт