Отговори
# 330
  • Sofia
Дайте моля ви предложение, какво да правя със 6 много сухи малки питки. Не ми се ще да ги хвърлям, а и на галета не ми се правят newsm78  Hug

# 331
  • варна
Дайте моля ви предложение, какво да правя със 6 много сухи малки питки. Не ми се ще да ги хвърлям, а и на галета не ми се правят newsm78  Hug
Крутони  Thinking

# 332
мисля да е с три блата предполагам 10см  newsm78

Смятам, че ще са ти необходими към 500 - 600 гр. марципан Peace

200 мл течна сладкарска сметана
3 яйца
50 гр. захар
ванилия или канела

Смесваш всички съставки, потапяш питките хубаво да напоят от течността и пържиш като пържени филии. След което можеш да поръсиш с пудра захар и да гарнираш с плодове Simple Smile

# 333
  • Sofia
Мими, Аксиния, ще направя и от двете  Hug

# 334
Пилешки филенца с корнфлейкс стават ли на фурна вместо пържени?

# 335
стават, но загрей предварително фурната.

# 336
  • София
 Да, стават, аз си правя така, но ги пека върху хартия.

# 337
благодаря ви  Hug

# 338
  • Viena
Здравейте имам въпрос и знам,че ще ми помогнете,има един сайт за поръчка на сладкарски приспособления,моделираща маса,украси за мъфини,хартиени кошнички,силиконови форми,даже покрай празниците имаше и полуготови коледни къщички,проблема е,че съм забравила адреса,има доста мами,който пазаруват от там,но не мога да се сетя и това си е,ще се радвам да ми помогнете на лични.  bouquet 

# 339
# 340
  • Viena
Мерси,намерих го  bouquet  bouquet  bouquet

# 341
Дайте моля ви предложение, какво да правя със 6 много сухи малки питки. Не ми се ще да ги хвърлям, а и на галета не ми се правят newsm78  Hug

освен крутони и  страта (италианско ястие със стар хляб)

# 342
  • Sofia
Знаете ли какви подправки са подходящи за агнешки кюфтенца?
Или някоя изпитана рецепта?

# 343
кимион върви на агнешката кайма и черен пипер.
Или риган и черен пипер (това на второ място)
И много месене, че е суха каймата плюс малко бира или газирана вода.

# 344
Днес ме черпиха със страхотни сладки, които съдържаха със сигурност халва, а отгоре бяха поръсени с обелени слънчогледови семки. Някакви идеи за рецепта? Момичето,което черпи обеща да пита, но....не се знае кога.

Общи условия

Активация на акаунт