Отговори
# 315
  • София
Имам 100гр печурки и 300гр кладница. Мога ли да ги комбинирам и как? Моля ви за някакви идеи....

Първото, което ми идва на ум- Пържени( задушени) с масло... Но най- добре Кладницата да си я панираш, а печурките запази за супа или прибери във фризера  Laughing

# 316
Аз много обичам точно тази комбинация за задушаване - печурка с кладница, става супер за гарнитура  Peace.

# 317
  • София
Благодаря!
Намерих една рецепта на Звездев - с картофено пюре...Ще пробвам пък дано ни хареса.

# 318
  • София-Младост
Мога ли да замразя сготвено шкембе, но не само месото, а вече подправено с мялко? newsm78

# 319
# 320
С каква захар да разбия заквасена сметана,пудра или кристална?И също така трябва ли да я бъркам с миксера или само леко с лъжицата?Искам да получа крем,а не боза:( както обикновенно ми се получава.Благодаря предварително.

# 321
Момичета, мисля да направя тортата с мюсли на Сладка хапка, но имам корнфлейкс. Дали ще стане или трябва да си купя мюсли? newsm78

Може ли рецептата за  тази торта:)

# 322
  • Варна
С каква захар да разбия заквасена сметана,пудра или кристална?И също така трябва ли да я бъркам с миксера или само леко с лъжицата?Искам да получа крем,а не боза:( както обикновенно ми се получава.Благодаря предварително.
По-лесно е с пудра захар, но и с кристална става. Заквасената сметана задължително се бърка с лъжица и то леко и внимателно.

# 323
# 324
Правя козуначни кифлички, понеже вече ме обхвана яко мързела, последното тесто го направих на руло, пече се , но много странно се пукна, както кекс, направо се разцепи по цялата дължина newsm78, защо така?

Цитат
Поли, сигурно е минало, но нищо му няма на млякото. Често се случва при замразяване и размразяване
Мерси за отговора Пепчо   bouquet, направих го на баница, за друг път ще знам и няма да търча спешно до магазина ...или ще се сещам по рано да го вадя от фризера  Laughing

# 325
  • В Космоса
Здравейте!
Според вас добре ли биха се съчетали салата Айсберг, репички и рулца от раци и евентуално с какъв дресинг?

Искам да ви споделя, че стана много сполучлива салата. Послушах съвета за млечно-чесновия сос, добавих и малко лимон, мазнина и сол и сега си хапваме доволно. Simple Smile

# 326
  • варна
Здравейте ,моля за малко инаформация Simple Smile.Ще правя торта 26см искам да я покрия с бадемов марципан и купих готов на др.йоткер 200гр .Та въпроса ми е дали ще ми стигне една кутия и пак с пудра захар ли се работи ? Благодаря !

# 327
Antonia,благодаря за отговора,разбърках я съвсем леко с пудра захар и се получи точно това което исках. Hug

# 328
Здравейте ,моля за малко инаформация Simple Smile.Ще правя торта 26см искам да я покрия с бадемов марципан и купих готов на др.йоткер 200гр .Та въпроса ми е дали ще ми стигне една кутия и пак с пудра захар ли се работи ? Благодаря !

не съм работила с този марципан, но определено количеството ми се струва крайно недостатъчно за торта 26 см , а височината каква ще е ?

# 329
  • варна
мисля да е с три блата предполагам 10см  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт