Отговори
# 345
Днес ме черпиха със страхотни сладки, които съдържаха със сигурност халва, а отгоре бяха поръсени с обелени слънчогледови семки. Някакви идеи за рецепта? Момичето,което черпи обеща да пита, но....не се знае кога.
ето ти, ама незнам какво точно си яла.

# 346
Днес ме черпиха със страхотни сладки, които съдържаха със сигурност халва, а отгоре бяха поръсени с обелени слънчогледови семки. Някакви идеи за рецепта? Момичето,което черпи обеща да пита, но....не се знае кога.

Ая, как ми се прияде халва по нощите..........Погледни дали приличат на тези сладки с тахан халва? Бързо затърсих рецепта.  Peace
Ооо, Бонго ме изпреварил, ще черпи със сладки! Grinning

# 347
 hahaha ама в една насока работите с Бонго  Peace

# 348
Ая, как ми се прияде халва по нощите..........Погледни дали приличат на тези сладки с тахан халва? Бързо затърсих рецепта.  Peace
Ооо, Бонго ме изпреварил, ще черпи със сладки! Grinning
същите са  Joy
вече ги опитах   chef

# 349
в едно училище сме учили  hahaha

# 350

И май в един и същи форум висим! Grinning

# 351

И май в един и същи форум висим! Grinning
това е понеже използваме един и същ компютър. трай си  Joy

# 352
Същите са! Още утре запрятам ръкави, мерси момичета /и момче?/   bouquet

# 353
Същите са! Още утре запрятам ръкави, мерси момичета /и момче?/   bouquet
само с мерси ли ще минеш ? Shocked

# 354
Здравейте, скоро някой беше давал линк към един кекс или сладкиш с халва, ама не мога да го открия, а и не съм го записала ooooh!
Малко помощ?

# 355
това е понеже използваме един и същ компютър. трай си  Joy

JoyЖена да си трае, има ли такова нещо? Joy Но сладчиците изглеждат и звучат много вкусничко, ако имах халва, нямаше да им се размине, щях да черпя среднощно! Grinning

# 356
Здравейте, скоро някой беше давал линк към един кекс или сладкиш с халва, ама не мога да го открия, а и не съм го записала ooooh!
Малко помощ?
Кекс с халва
5 яйца
200 гр. маргарин
180 гр. захар
1 к.ч. газирана вода
1 бакпулвер
1 ванилия
2 ч.ч. брашно
150 гр. халва
  Разбиваме яйцата със захарта, прибавяме газираната вода и разтопения маргарин. Отделно смесваме брашното, бакпулвера и ванилията и прибавям към първата смес. Халвата се начупва на малки парченца и се смесва  с тестото. Изсипваме във форма за кекс и печем. Може и  в мъфини.
/аз начупих халвата и я сложих най-отгоре върху сместта/Правих го в мъфини, в къщи се изтрепаха да ядат

БУТЕР - БОХЧИЧКИ С ХАЛВА
500 г бутертесто
халва

Бутертестото се разстила и се нарязва на квадрати с размер 4х4 см.В средата на всеки квадрат се слага парче халва.Ъгълчетата на квадратите се сгъват към средата.
Нареждат се на разстояние в  тава,аз я намазах с маргарин .
Пекат се в предварително загрята фурна на 200-220 С за 10-12 минути или до зачервяване.
Поръсване с пудра захар

и още

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 22:12 от bongo_2007

# 357
Ако успея да ги издокарам на вид, ще черпя виртуално. Но, доколкото си знам уменията, едва ли.... Между другото никога не съм очаквала, че халвата стои толкова добре в сладкиши. Скоро правих баница с халва, като се разтопи-и-и....стана чудно   Heart Eyes

# 358
Малко помощ?
Кекс с халва............
.

И баница с халва! Heart Eyes  bouquet

# 359
  • София
Добро утро момичета и момче!
Имам едно леееко глупаво въпросче  Blush .Не мога да разбера в тази рецепта на Джема за тутманик с праз ,колко трябва да е ооцета http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=176696.msg20235885#msg20235885 .

Общи условия

Активация на акаунт