Отговори
# 465
Пак имам питане Simple Smile Чувала съм за "Гнезда" от кайма.. Наумила съм си тази вечер това да направя... Някой има ли идея как се сътворяват? Simple Smile

# 466
За довчера искам да направя месеница, мисля че не съм яла или правила подобно чудо, та моля за изпитана и вкусна рецепта   bouquet
достатъчно е да напишеш в гугъла какво искаш. със сигурност ще излезнат много рецепти ,които са изпитани от авторите и ще го потвърдят че са вкусни   bouquet
http://pep-4o.blogspot.com/2012/02/blog-post_12.html
http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B8%D1%86%D0%B0

# 467
И аз ползвам гугъл  Wink, исках изпитана рецепта, затова помолих тук, ако се ползва само гугъл...темата се обезмисля, нали  Wink, тази във веслия готвач хич не ми хареса на визия  Laughing, тази на Пепчо съм я пропуснала, мерси   bouquet

# 468
Пак имам питане Simple Smile Чувала съм за "Гнезда" от кайма.. Наумила съм си тази вечер това да направя... Някой има ли идея как се сътворяват? Simple Smile
да.
гугъл гнездо от кайма
гугъл гнездо от кайма 2 
гугъл гнездо от кайма 3

# 469
  • DE
Tuly, ето ти моя рецепта за Руло

Много е важно и разделянето на белтъците от жълтъците.
Изпича се за около 10 мин.
И стига с тези завивания в мокри кърпи(бабини деветини).
Блата се обръща веднага върху кърпа и се завива.
От парата се навлажнява блата!
За руло препоръчвам по- влажни плънки, а не сиропиране.

# 470
И аз ползвам гугъл  Wink, исках изпитана рецепта, затова помолих тук, ако се ползва само гугъл...темата се обезмисля, нали  Wink, тази във веслия готвач хич не ми хареса на визия  Laughing, тази на Пепчо съм я пропуснала, мерси   bouquet
почти съм сигурен, че рецептите са изпитани преди да са публикувани.
не винаги външността (визията) говори за вкуса на ястието. по-скоро гледай какви са съставките и ако ти допадат по вкус действай. ще се получи.    bouquet

пп. и да се похвалиш със снимка  Laughing

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 16:24 от bongo_2007

# 471
Аз като питах Гугъл за гнездата намерих рецепти, в който гнездата се пържат...  А тези, който даваш ти се пекат...Май ще мина на вариант печене

# 472
печени са гнездата от кайма. Принципно тук е голямо парче кайма, което трудно ще изпържиш.
С няколко думи - правиш си топка от овкусена с подправки кайма (каквато за кюфтета) поставяш  трите пръста в средата на топката и натискаш. После издърпваш с пръстите навън, така че да стане кладенче. Печеш или на хартия за печене, или в тава с малко вода, докато се  поизпече каймата. Чукваш яйце в отвора,   една стиска с пръсти настърган кашкавал  и това е.

# 473
Аз като питах Гугъл за гнездата намерих рецепти, в който гнездата се пържат...  А тези, който даваш ти се пекат...Май ще мина на вариант печене
да ти дам линк към моя ГУГЪЛ ???  hahaha

# 474
Момичета и Бонго, имам въпроЗ.Трябва да заливам една торта-катастрофа.Имам кувертюр 52 процента какао.Как да го докарам така, че да стане твърд като купените торти.Чакам предложения! Praynig

# 475
Искам да направя банички със сирене от бутер тесто.С каква се слепва тестото за да не излиза плънката , или само се притиска?

# 476
Искам да направя банички със сирене от бутер тесто.С каква се слепва тестото за да не излиза плънката , или само се притиска?

аз съвсем леко навлажнявам тестото с вода по ръбчетата преди да го притисна с пръсти и много, много рядко се случва пълнежът да протече!
Wink

# 477

аз съвсем леко навлажнявам тестото с вода по ръбчетата преди да го притисна с пръсти и много, много рядко се случва пълнежът да протече!
Wink
Hug Почвам ги.

# 478
  • Варна
Момичета и Бонго, имам въпроЗ.Трябва да заливам една торта-катастрофа.Имам кувертюр 52 процента какао.Как да го докарам така, че да стане твърд като купените торти.Чакам предложения! Praynig
Разтопи го на водна баня с 1 лъжичка олио или масло и заливай тортата. Трябва обаче да имаш достатъчно количество.

# 479
Мерси, имам достатъчно.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт