Отговори
# 630

ak4ilev, аз също бих избрала някаква лека салата - зелена, айсберг или китайско зеле примерно със сладка царевица, краставици, ядки, авокадо - към основното ястие. другото, което ми хрумва е домати с моцарела или друго сирене, но доматите в момента не са много хубави, за съжаление... а за десерт - какви десерти обичате? какво можеш да правиш? десетки неща може да бъдат подходящ завършек на това меню!
Simple Smile

# 631
Бихте ли ми дали рецепта за кекс с ябълки  Blush

Благодаря ви  Heart Eyes

# 632
KaRoLa, най-често използвам рецептата от този блог. Като ванилията единствено заменям с канела... струва ми се, че повече си отиват така вкусовете, но това си е избор на всеки  Peace

# 633
Звучи много лесно и допустимо...Още утре ще се забърка Simple Smile

# 634

ak4ilev, аз също бих избрала някаква лека салата - зелена, айсберг или китайско зеле примерно със сладка царевица, краставици, ядки, авокадо - към основното ястие. другото, което ми хрумва е домати с моцарела или друго сирене, но доматите в момента не са много хубави, за съжаление... а за десерт - какви десерти обичате? какво можеш да правиш? десетки неща може да бъдат подходящ завършек на това меню!
Simple Smile

ами по принцип много десерти мога да правя, аз си мислех за нещо като желирани плодове или сладкиша "Негърче"

# 635
  • София
 Аз предлагам Сахера на Аелис http://aelisaelis.blogspot.com/2011/03/blog-post_16.html.

# 636
Здравейте!

Въпросът ми е към варненци Simple Smile Сещате ли се за една пицария, която съществуваше доста отдавна, до сградата на 3та гимназия? Пиците бяха с педя диаметър, много мекички отвътре, хрупкава дъвчаща коричка... шунка - гъби - кашкавал ми беше любимата... Имаше нещо подобно в последствие на пазар Чаталджа, но не бяха същите съвсем, не знам дали ги има още... Та, някой знае ли рецептата за това тесто?

# 637
Моля някой да ми помогне с издирването на една рецепта...беше за сладко от лимонови кори тук във форума.. цял ден я търсих и неуспях да я открия..ох ама и аз не я записах тогава ooooh!

Благодаря предварително!  Heart Eyes

# 638
# 639
  • русе
добро утро,мога ли да настържа по -голямо количество морков и ряпа и така да си съхранявам в хладилник за 2 дена,без да са овкусени или само с лимонов сок да ги напръскам? newsm78 Hug

# 640
Мисля, че нямат проблем, ако са затворени херметически и без подправки.

# 641
Купих сушени чушки,но ми е за 1 път. Искам да попитам как ги готвите и ако са пълнени не се ли чупят,или преди това ги накисвате и в какво?

# 642
Дейза, рецептата, която аз знам за сушени чушки е пълнени с боб. Накисваш в хладка вода чушките (за да омекнат за пълненето), сваряваш си боба, отцеждаш го. След това го задушаваш в мазнина с малко лук и подправки по избор (аз слагам сол, чубрица, червен пипер, джоджен), може да се сложи и малко настърган морков. Пълниш чушките с получената плънка, в намаслена твичка ги подреждаш, наливаш вода до половината и печеш на 180-190 градуса (може и повече, ако фурната ти е с вентилатор) Peace

# 643
Вмомента варя телешки джолан, но не мога да ползвям тенджерата под налягане.Варя го в обикновенна. Сигурно три дни ще го варя. TiredТа въпроса ми е: мога ли да му сложа нещо/ и какво/ за да се свари по-бързо?

# 644
една лъжица  Laughing това не е шега -  метална,  50-60 мл алкохол - ракия или водка.
Защо не го готвиш направо с останалите продукти?

Общи условия

Активация на акаунт