Скъсана язовирна стена, бедстващо село Бисер

• 31 438
  • 369
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Уф, дано все пак от БЧК реагират адекватно. Инак ще трябва отново да гледаме Ани Салич в бална рокля по тв-то и да пращаме смс-чета в помощ на мобилните оператори.  Tired

Гледах тази сутрин предаването с прякото включване на жената и мъжа от с. Бисер и не знам какво да кажа.  Confused

# 76

Това са службите, към които може да се обърне човек, в случай, че иска да помогне.

# 77
Една жертва и двама изчезнали в Бисер?

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 13:02 от loca

# 78
БЧК получават държавна субсидия от милиони за точно това, надявам се да се включат. Много ужасно изглеждаше всичко а и този студ, който идва и още валежи. Дано успеят да спасят всички хора. Praynig

# 79
Сега по Нова има живо включване.

# 80
Сашо Диков дава постоянно нова информация. канал 3

http://www.-spam093-/138787/%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE-%D0%B1%D0%B … 1%81%D0%B5%D1%80/
Докато гледах това видео настръхнах.

# 81
  • София
Ужасът край Харманли в снимки
http://www.dnes.bg/stranata/2012/02/06/ujasyt-krai-harmanli-v-snimki.150616

# 82
Много черен ден за България.
Моля тези които имат възможност да гледат ТВ да ни държат в течение на спасителната акция.Аз съм на работа и съм в абсолютно информационно затъмнение.Имам близки ,които са изживявали такава трагедия и от техните разкази знам че е УЖАСНО.Дано спасят всички бедстващи и да няма повече жертви  Praynig Господи дано издържат къщите и не се срутят преди да дойде помоща Praynig
Само на мен ли ми се струва,че акцията върви много бавно ....

# 83
прави ли ви впечатление, че няма нищо по новините? няма лента за новините... няма предавания от мястотот на събитието... нищо...  Tired пълно информационно затъмнение  Tired

Абсолютно. Обаче дават за наводнения в Гърция.  Tired Не че и там е маловажно, из цяла Европа има области с наводнения, но ние тук треперим за едно конкретно село, а никой нищо не казва. Изтървах прякото вкл. от Бисер, но явно не е било много подробно.
Годината на Дракона явно си оправдава предсказанията. Sad
сутринта около 9 и половина говорих с баща ми, който каза, че в момента пускат информационни ленти по телевизията, и прекъсват за информация.
Също така си спомни, и че преди години там се били удавили военни с БТР, макар че не беше 100 % сигурен, дали е същата река.

Искрено се надявам положението да се нормализира скоро, хората да си стъпят на краката, а държавата да разследва дали има допусната грешка или немърливост и да си вземе поука.

# 84
  • Galaxy 13197853088
Военните се издавиха на р. Върбица до Момчилград.

# 85
Сашо Диков дава постоянно нова информация. канал 3

http://www.---/138787/%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE-%D0%B1%D0%B8%D1%81%D0%B5%D1%80/
Докато гледах това видео настръхнах.
Не се отваря клипа.

# 86
И къщите сигурно не са застраховани.

# 87
Горките хора.Като си помисля какво ги кача от тук нататък  ooooh!.Дано поне да няма загинали,всичко друго се оправя.Преживяла съм на два пъти аналогична ситуация и знам какъв ужас е да гледаш как бушуващата вода приближава и да не можеш да направиш нищо за да я спреш.

# 88
  • София
Според кмета на селото Златка Ангелова 4 мъже са загинали, а други 12 души са пострадали.

# 89
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...сутринта около 9 и половина говорих с баща ми, който каза, че в момента пускат информационни ленти по телевизията, и прекъсват за информация.
...

и къде е това?
аз само сутрешни блокове, кулинарни предавания и турски сериали видях. никаква лента, никаква информация  Tired

Общи условия

Активация на акаунт