Отговори
# 120
  • София-в сърцата на моите деца
Добър ден желая на всички!  bouquet Радвам се,че се включиха момичетата ,които са от началото на темичката тука , за да дадат на новите едно рамо! Много  е хубаво, когато има резултати и то положителни! Пишете за тях тука ,за да се радват всички!И аз съм от самото начало тука, но май само съм чела повечето ,отколкото писала , но и това  нещо,за което много благодаря Hug

# 121
Добро утро  Heart Eyes вече 2-3 дни практикувам хоопонопоно и найстина ми помага  Hug успокоява ме най вече  Heart Eyes

момичета всяка сутрин се събуждам в 04:30ч.  Tired според вас какво означава?
преди 1г. мой близък почина точно по това време и от тогава всяка сутрин се събуждам  ooooh! може да е за 2 мин.ама.... #Shocked

# 122
Хей , момичета така ме зареждате , че ми иде да ви прегърна всичките - много ви обичам и си нямате представа каква сила ми давате.  Hug Hug Hug
Pinkito , честита ти рожденничка - да ти е жива и здрава   bouquet
 За картите да кажа и аз . Карта точно не съм правила - просто намерих из интернет снимки , които съответстват на желанията ми напр. снимка от ехографски преглед на бременна жена , бебе- момченце с големи бузи , дори снимка на естествено раждане , снимки на нов микробус - искаше мъжът ми , снимка на пачки с пари , снимка дори на пътнически микробус , но друга марка ...хубава къща .....и всичко това сложих на декстопа на компютърът ми на работа и във къщи и сега като си давам сметка - всичко се сбъдна , колкото и нереално да ми изглеждаше това. Е , има си и неудобство - колегите все ме питаха какви са тези снимки .....Да добавя не съм се съобразявала даже и със определени дати .Но сега ще си направя такава карта и ще се съобразя с датите , само някой по- вещ в тези неща да уточни датата със точност .
 Благодаря за вниманието   bouquet  bouquet  bouquet

# 123
Здравейте, феи! Идвам да ви кажа нещо много хубаво, мое верую, с пожелание за вдъхновяващи и вълшебни събота и неделя -
"Спах и сънувах, че животът е радост.
Събудих се и видях,
че животът е служба.
Действах и съзрях,
че службата е радост."
Рабиндранат Тагор

Heart Eyes

# 124
# 125

12 Истини за връзките ,които ние често забравяме
Лесно да се направят отношенията по-сложни, отколкото са.
Тук са дванадесет прости напомняния, които ще ти помогнат да ги разбереш.
1. Всички успешни взаимоотношения изискват някаква работа. Те не се случват просто така, или се поддържат сами. Те съществуват и процъфтяват, когато участващите страни поемат риска от споделяне на това, което се случва в техните умове и сърца. Откритата комуникация и честността е ключът.
2. В по-голямата част от случаите ти ще получиш това, което си инвестирал. - Ако искаш да си обичан, обичай. Ако искаш приятели, бъди дружелюбен. Ако искаш да се чувстваш разбран, опитайсе да проявявиш по-голямо разбиране. Това е обикновена практика, която работи ...
3. Не би трябвало да се бориш за място в живота на някого. - Никога не принуждавай хората да направят място в живота си за теб, защото, ако те искат,те ще го създадат специално за теб.
4. Всеки, който срещаш носи някакъв смисъл в твоя живот.- Някои хора ще те тестват, някои от тях ще те използват, а някои ще те учат, но най-важното е,че някои от тях ще извадят най-доброто от теб. Научи се да виждаш и да приемаш различията между тези хора и действай внимателно.
5. Ние всички търпим промяна, и това е добре. - Нашите нужди се променят с времето. Когато някой казва, "Ти си се променил", това не винаги е лошо нещо. Понякога това просто означава, че си спрял да живееш живота си по техния начин. Нека не се извиняваме за това. Вместо това, да бъдем открити и искрени, и да обясним как се чувстваме и да правим това, което знаем в сърцето си ,че е правилно.
6. Ти държиш пълен контрол над твоето собствено щастие. - Ако връзката ти със себе си, не работи, не очаквай другите отношения, да бъдат по-различни. Никой друг в този свят не може да те направи щастлив. Това е нещо, което трябва да направиш сам. И ти трябва да създадеш свое собствено щастие, преди да можеш да го споделиш с някой друг. Ако смяташ, че вината е на твоя партньор, помисли отново, и се вгледайте вътре в себе си, за да разбереш коя част липсва.Твоят партньор никога не може да те "завърши", защото ти вече си „ цял“. Копнежът за завършване, който чувстваш отвътре не зависи от този с който си.
7. Да прощаваш на другите помага единствено на ТЕБ. - Прошката не е да кажеш, "Каквото направи с мен е ОК." Прошката е да отговориш "Няма да позволя това, което направии с мен да съсипе моето щастие завинаги". Това не означава, да изтриеш миналото, или да забравиш какво се е случило. Това означава, че освобождаваш негодуванието и болката, и вместо това предпочиташ да се поучиш от инцидента и да продължиш напред с живота си.
8. Ти не можеш да промениш хората, само те могат да променят себе си. - Вместо да се опитваш да променяш другите, трябва да им дадеш подкрепа и да им служиш за пример. Ако някой,който обичаш има специфично поведение, не се надявай то да изчезне с течение на времето. Ако наистина се налага да промениш някой, бъди честен и постави всички карти на масата, така че този човек да узнае какво искаш от него.
9. Разгорещените спорове са загуба на време. Времето, което прекарваш в спор с хора, които те нараняват, по-добре прекарвай с хората, които те обичат. И ако се случи да откриеш себе си в спор с някого, когото обичаш, не позволявай на гнева ти да развали вашите взаимоотношения. Подари си малко време да се успокоиш и след това внимателно обсъди ситуацията.
10. Ти си по-добре без някои хора. - Когато започнеш да правиш компромис със себе си и с морала си заради хората около теб, вероятно е време да промениш компанията си . Ако някой постоянно те тормози или те тласка напред в грешна посока, имай достатъчно уважение към себе си,за да се отдалечиш от него. Това може да боли известно време, но ще се оправиш. Ще бъдеш далеч по-добре в дългосрочен план.
11. Малките жестове на доброта спомагат да се извърви дългия път. - Почитай важните взаимоотношения по всякакъв начин. Всеки ден имаш възможност да направиш връзката си по-сладъка и по-дълбока, като правиш малки жестове, за да покажеш своята благодарност и обич. Не забравяй, че да накараш един човек да се усмихне, може да промени света. Може би не целия свят, но неговия свят. Това е въпрос на добрина и благодарност от твоя страна.
12. Дори най-добрите отношения не траят вечно. Хората не живеят вечно. Оценявай това, което имаш, този който те обича и който се грижи за теб. Ти не знаеш колко много означава той за теб до деня в който вече не е до теб. И не забравяй, само защото нещо не трае вечно, не означава, че то не е подходящо за теб.
източник http://www.marcandangel.com/2012/02/08/12-relationship-truths-we-often-forget/

# 126
  • Стара Загора
Привет феи, много се радвам, че открих тази тема, точно сега останах без работа и ще имам огромна нужда от Вас.

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 09:05 от вилия

# 127
Привет, прекрасни!
Много ми става хубаво, едно такова щастливо когато прочета, че на някой са му се сбъднали желанията.Пожелавам Ви всичките желания да ви се сбъднат!Аз съм от новичките тук.Картата на желанията си я направих преди около една година, точно когато новолунието беше в Овен, винаги на новолуние си пиша желания, а по някога и не на новолуние, е така като ми дойде музата и сядам и си пиша писма до Вселената.Много от желанията са ми се сбъднали-важни, големи, малки- макар, че за мен всички са важни.Благодаря за всичките ми сбъднати желания!
Вселената гъмжи от изобилие, има много от всичко за всеки. Остава ни единствено да се отворим за нейните дарове - Джон Кехоу
Pinkito, пожелавам на дъщеря ти да расте здрава, красива, умна и много щастлива! newsm59

# 128

12. Дори най-добрите отношения не траят вечно. Хората не живеят вечно. Оценявай това, което имаш, този който те обича и който се грижи за теб. Ти не знаеш колко много означава той за теб до деня в който вече не е до теб. И не забравяй, само защото нещо не трае вечно, не означава, че то не е подходящо за теб.
източник http://www.marcandangel.com/2012/02/08/12-relationship-truths-we-often-forget/
А аз винаги съм мислила, когато срещна някой - край, докато смъртта ни раздели...а хората в живота ни са като облаците - идват и си отиват. Confused
Да де, нищо не трае вечно, но загубата е съсипваща понякога и именно страха от нея те кара да вършиш глупости.
Как се учите, че всеки е свободен във всеки един момент да си тръгне от живота ви, поради някакви причини, над които нямате власт? Това ми е на мене горчивата хапка.

# 129
  • София
„Бих искал да кажа нещо за тайната на пътеката. Напредваш по пътя си като изоставяш зад себе си всичко от преди, дори своите стари прозрения. Но има още нещо за пътя. Постигаш целта с последната стъпка. Всичко преди това е просто подготовка.“

Берт Хелингер

# 130
Много ви Благодаря за пожеланията момичета!  Hug 
И аз ще изчакам за картата , права е Рейн, ако се сложи   датата  на 1 ва стр, ще е най-добре !
Тъкмо имаме време да си набавим ,каквото ни е необходимо !

# 131
Карта на желания може да се прави на всяко новолуние, но има най-силно въздействие когато новолунието е в Овен.
Според моя календар тази година Новолуние в Овен настъпва на 22.03 от 16.37ч.
Моля някой да ме провери  Laughing и ако няма грешка, да се напише на първа страница, както до сега.
Защото подозирам, че много хора ще искат да си направят.  Grinning

Проверих. Абсолютно точен час с координати за Варна. Peace

# 132
Карта на желания може да се прави на всяко новолуние, но има най-силно въздействие когато новолунието е в Овен.
Според моя календар тази година Новолуние в Овен настъпва на 22.03 от 16.37ч.
Моля някой да ме провери  Laughing и ако няма грешка, да се напише на първа страница, както до сега.
Защото подозирам, че много хора ще искат да си направят.  Grinning

Проверих. Абсолютно точен час с координати за Варна. Peace

Мнооого благодаря - ще се приготвя   bouquet  bouquet  bouquet

# 133
  • Пловдив
Pinkito, Честит празник на патерица. Пожелавам много здраве и късмет на дъщеря ти!  bouquet

# 134
  • София
Здравейте!!!

Влизам да се стопля при вас, че тези две седмици умрях от студ  Grinning, а тук е топло и уютно както винаги.

Desss и mijjjka, вълшебници сте вие!  Радвам се, че пишете за сбъднати желания, много обичам да чета такива постове. От вас се уча.... Въпреки, че за една година равносметката ми е съвсем друга, но пък все още имам ентусиазъм...

лора др, пусни фиш. Може пък и да спечелиш от тотото и да стане желанието ти! Хайде ще се редуваме, днес шестицата за мен, в сряда за теб и т.н. Желаещите на опашката...

Вела, дано успеете с имота!  Знам колко е трудно да стане това когато е свързано с роднини. Стискам ти палци!

Pinkito, на патерица... да ти е живо и здраво момичето, да има много късмет в живота!
16 години...сериозна възраст е това.

!Diva!, мерси, че ме подсети за зарядното, все го забравям. Отивам да си взема портмонето, че се е поизпразнило и го слагам веднага да се зарежда.

По едно следобедно капучино с парче торта от мен:

Общи условия

Активация на акаунт