Отговори
# 135
  • Пазарджик
Здравейте мили феи  Hug
rainbow  благодаря за кафенцето ще ми дойде добре  Hug
Влизам и аз да се позаредя малко с положителни мисли.Много се радвам за всички им са се сбъднали желанията това е прекрасно.И аз съм решила да си направя карта.Имам и време да си събера материалите и да си подготвя всичко.
Аз започнах с техниката хоопонопоно и ми действа доста добре.Също така и с утвърждението всичко се случва леко и приятно.Надявам се скоро да регистрирам подобрение в състоянието си.Сега нещата са 2 дни добре и на третия срив в системата( отново на дъното).

Хубав и усмихнат ден Simple Smile

# 136
Здравейте!!!

Влизам да се стопля.........
........

!Diva!, мерси, че ме подсети за зарядното, все го забравям. Отивам да си взема портмонето, че се е поизпразнило и го слагам веднага да се зарежда.

По едно следобедно капучино с парче торта от мен:

Благодаря за тортата и за капучиното - тъкмо навреме .
 Само да попитам как ги зареждане тези портмонета - явно съм пропуснала и не само това де  Rolling Eyes

# 137
Само да попитам как ги зареждане тези портмонета - явно съм пропуснала и не само това де  Rolling Eyes

Със зарядно за телефон или за лаптоп  Grinning

rainbow, защо считаш, че равносметката ти за една година не е в положителна насока?  Rolling Eyes

pipilota_85, миличка, нормално е да имаш сривове в системата.
Не познавам някой, който да е непрекъснато на 6 и все "на черешата". Може и да има, но аз не съм от тези хора.
Всеки човек си има своите сривове и кофти моменти  Rolling Eyes

"Животът е като зебра" - Дессс  Wink

Важното е да направим така, че белите ивици на нашите "зебри" да са по-широки от черните   Simple Smile

Hug

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 15:40 от mijjjka

# 138
Мацки моля Ви препоръчайте нещо за четене или дайте съвет как да се избавя от гузната съвест , как да преглътна собствената си вина и да продължа напред с позитивно мислене  Sad

# 139
Здравейте,днес пак гледах филма на Луис Хейл "Излекувай живота си" и пак откривам нови неща.Страхотен е.

# 140
http://shkolazhizni.ru/archive/0/n-947/
Този линк открих в стара тема. Малко ми куца руския, за предметите ли се отнасят тези размери?

# 141
Само да попитам как ги зареждане тези портмонета - явно съм пропуснала и не само това де  Rolling Eyes

Със зарядно за телефон или за лаптоп  Grinning
Ама така съм се смяла , че чак се търкалях по земята - и аз това си мислих като задавах въпросът  Joy Joy

А сега сериозно - може ли да помогна на мъжът ми да му платят  едни неплатени сметки  , които той почти е отписал , имайки в предвид икономическата ситуация, само че има има едно нещо- той не вярва на тези наши нещица . Мога ли да визуализирам например банкова сметка с неговото име  и дали ще има резултат.  newsm78

# 142
Здравейте,днес пак гледах филма на Луис Хейл "Излекувай живота си" и пак откривам нови неща.Страхотен е.
Може ли линк за този филм  Praynig
MarryDjane , книгата се казва  ВАШИТЕ СЛАБИ МЕСТА  и е точно по темата . Аз така съм възпитавана , да се чувствам вина за почти всичко и тази книга много ми помогна , като позабравех нещата пак я препрочитах и така докато се отърва от чувството си на вина. Книжката е малка и е със примери - много ми допадна.

# 143
klem4e благодаря ти  Hug

# 144
  • Пазарджик
Току що гледах филма  "Излекувай живота си"  и просто останах с отворена уста.А да не говорим че така ме докосна че на очите ми бяха насълзени през цялото време.Замислих се точно на това за любовта към себе си.Та аз никога на съм се обичала.Винаги когато съм се гледала в огледалото съм виждала само недостатъци и нещата които не съм направила.А на последак изобщо не се гледам  Shocked Може би в това се крие корена на всичките ми проблеми.И истината е че не знам защо толкова много не се харесвам.Не съм извършила нищо ужасно че така да се отричам от себе си.
Няма случайни неща и това че ви открих и благодарение на вас открих токова много неща.А сега този филм толкова на място в толкова тежък период за мен.Период в който търся промяната и търся отговорите на толкова много въпроси.Мисля че открих доста от отговорите във филма.
Мисля да си закупя и книгата а и не само нея а и останалите на Луиз Хейл.

# 145
  • София

rainbow, защо считаш, че равносметката ти за една година не е в положителна насока?  Rolling Eyes

mijjjka, равносметката ми от всички списъци с желания и картата, която правих е, че почти нищо не се сбъдна.
Има едно-две изключения, но не и от материалните неща. По-скоро емоционални.
Или пък други неща, които са почти сбъднати, но или за съвсем кратко или не са това, което съм написала или искала. Нещо подобно на това.

Спомням си първото нещо, което поисках - нова работа, с определена заплата и дори си я визуализирах в главата. Е, появи се нова работа, ама не съвсем нова, пък и заплатата беше повече от два пъти по-ниска от тази, която исках. С две думи - нищо подобно.

Ето, днес бях толкова сигурна, че ще спечеля от тотото, че чак ми се дорева, като видях, че дори едно число нямам познато. А толкова много вярвах в това. Даже и мои си ритуали си правих, ама не стана... И не си мислете, че съм алчна за милионите. Бях си определила  сума доста под милион. Даже конкретна сума исках  Simple Smile

А сега отивам да сложа зарядното в портмонето, поне то да помогне  Joy

Лека нощ от мен!

Успешна, усмихната и позитивна нова седмица!!!  Two Hearts newsm76

# 146
  • Пловдив
Сега гледам филма на Луис Хейл "Излекувай живота си" от Vbox.
Момичета, предложете ми нещо, което да приложа на сина си или да го правим заедно. Той е на 7 г. и не е уверен в себе си, много бързо се отказва при всяка трудност и е доста притеснителен.

# 147
  • Tам през Атлантическия океан
Сега гледам филма на Луис Хейл "Излекувай живота си" от Vbox.
Момичета, предложете ми нещо, което да приложа на сина си или да го правим заедно. Той е на 7 г. и не е уверен в себе си, много бързо се отказва при всяка трудност и е доста притеснителен.

Много готино,полезно тънко книжле  Peace

Там ще намериш отговора  Peace има мн. игри Grinning

"Животът е като зебра" - Дессс  Wink

Важното е да направим така, че белите ивици на нашите "зебри" да са по-широки от черните   Simple Smile

Hug
Всички си имаме "Зебра" ама твойта или на другиго изглежда албинос  примерно  Mr. Green , 'щото нали само за белите ивици говорим за черните по-тихо, не на всички  Wink

Жизнь как зебра- полоска белая....полоска черная...а потом раз
Скрит текст:
и жопа!
    Mr. Green

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 01:51 от Desss

# 148
Аз май без да искам ви пуснах мухата за тези карти.Като ви попитах за резултатите ,имах предвид общо от всички техники и ритуали(нали при всеки различно действа) и стигнах до извода,че май най- масово карти са правени, а и резултатите са впечетляващи.А за това,което не се получи,не стана,какво ви е обяснението-по-малко в действителност сте го искали,не е било за вас или нещо друго...
 Аз и преди години ,когато за първи път се зарибявахме с картите,а и сега такова нещо не съм правила,ясно е че не е панацея,а само концентриране и избистряне на това,което искаш,начини  други много...но така не се ли разпилява енергията в много посоки.На мен ми се струва,че е по-добре(може и да не съм права) да се концентрираме в най-важното,приоритетното за момента,за да се вложи максимум мисли,емоции и ...то всеки има по нещо да доизкусурява във всички области от живота,но в някоя от тях нещата по- буксуват и искат по- голямо побутваме да се случат?Не е ли по-добре да се съсредоточим там? Май омотано стана,дано сте ме разбрали.
Успешна нова седмица !

# 149
  • София
Добро утро на всички и усмихната седмица.

А ето една много подходяща молитва за хора под напрежение!   Grinning Grinning

Господи,

дай ми спокойствие, за да приема нещата, които не мога да променя,

куража да променя нещата, които не мога да приема,

и мъдростта да скрия телата на онези хора, които ми се наложи да убия днес,

…. защото ме вбесиха.

И също така ми помогни да бъда внимателен с пръстите, които настъпвам днес,

защото може да се окажат свързани със задника, който може да ми се наложи да целувам утре.

Помогни ми да давам по 100% от себе си в работата…

12% в понеделник

23% във вторник

40% в сряда

20% в четвъртък

5% в петък

И ми помогни да запомня :

че когато имам наистина лош ден

и изглежда, че хората се опитват да ме вбесят,

ще ми отнеме цели 42 мускула да се намръщя

и само 4, за да протегна средния си пръст и да им кажа да го .........

Общи условия

Активация на акаунт