Отговори
# 150
Добро утро на всички и усмихната седмица.

А ето една много подходяща молитва за хора под напрежение!   Grinning Grinning

Господи,

дай ми спокойствие, за да приема нещата, които не мога да променя,

куража да променя нещата, които не мога да приема,

и мъдростта да скрия телата на онези хора, които ми се наложи да убия днес,

…. защото ме вбесиха.

И също така ми помогни да бъда внимателен с пръстите, които настъпвам днес,

защото може да се окажат свързани със задника, който може да ми се наложи да целувам утре.

Помогни ми да давам по 100% от себе си в работата…

12% в понеделник

23% във вторник

40% в сряда

20% в четвъртък

5% в петък

И ми помогни да запомня :

че когато имам наистина лош ден

и изглежда, че хората се опитват да ме вбесят,

ще ми отнеме цели 42 мускула да се намръщя

и само 4, за да протегна средния си пръст и да им кажа да го .........

много успокояващо  Laughing

# 151
  • София
рейнбоу, излъчваш негативизъм, само това е достатъчно, за не се получават нещата. Изрази "дано поне това помогне", съжалението ти от неспечелването на тото- всичко това води към неуспех. Или вдигни вибрациите целенасочено, или .... Можеш да се справиш, знам твоите постове досега Hug
Интересува ме какво наистина прилагате при децата и мен. ваничка Hug

# 152
Rainbow , ще ти цитирам отново Джо Витале, думите му са, че когато изпитваме нужда от нещо, нуждата го отблъсква от нас и е най-добре да си кажем, перефразирам, че не ми се рови в книгата, "искам еди са какво, но и да не ми се получи, това не е фатално за мен", т.е да се почустваме щастливи сега на момента, благодарни за всичко, което имаме, а другото да си го очакваме като на шега. Ще се получи, само се отпусни и усмихни Hug

# 153
Привет на всички вас - положителни птички... Hug
 Да се похваля - днес заведох детенцето си на специалист УНГ и какво да ви кажа - ЗДРАВООО ЕЕЕЕ  newsm44.   А нещата бяха доста сериозни и друг път се стигаше до болница . Какво да ви кажа - благодаря ви че ви има , че чета положителните ви постове и ме връщате във розовата страна на живота . Благодаря ви   bouquet

един въпрос за картата на желанията

4.Юго-изток                                        5. Юг                                       6.Юго-запад     
пари/богатство                        слава/репутация                                брак /любов
Благосъстояние                        късмет,вдъхновение                      взаимни отношения
Изобилие
Благоденствие                             

3.ИЗТОК                                           9.ЦЕНТЪР                                    7.ЗАПАД
Семейство,                                    Своя снимка                              Деца,творчество
Род,                                           Здраве,хармония                         Създаване, ново начало
Общество

2.Северо-изток                              1. Север                                          8.Северо-запад
Мъдрост и знания                          Кариера                                  Пътешествия,приятели
Духовност                                                                                       Ментори

като гледам посоките на света  са така да се каже огледални - т.е. северо-запад на картата е на практика юго-исток . защо е така ?

# 154
  • София
Привет момичета,
връщам се с резултати  Grinning.
Онова което много исках и грипа, който се опита да ме съсипе, Е ВСИЧКО Е НАРЕД.
Получих това което толкова много исках и наистина всичко е наред. Постоянно благодарях и все още благодаря на Вселената.  Grinning
Искам да благодаря и на вас, че ми дадохте сили, да не се откажа  Heart Eyes.
Обичам Ви.

А относно нещата, които съм искала и съм получила са наистина много, най-много и добре се получава, когато не се замислям и като на шега казвам, "искам къща с двор".
Ами сега живеем в къща с двор  Simple Smile.
Сега съм решила да се носача в друга посока, пък да видим  newsm78.
Пак ще се появя с резултати Grinning.
Рози, къде изчезна.....

# 155
  • София
Някой да знае откъде мога да си сваля книгата Любов на Елиф Шафак?

Предварително благодаря   bouquet

# 156
  • Tам през Атлантическия океан
Аз май без да искам ви пуснах мухата за тези карти.Като ви попитах за резултатите ,имах предвид общо от всички техники и ритуали(нали при всеки различно действа) и стигнах до извода,че май най- масово карти са правени, а и резултатите са впечетляващи.А за това,което не се получи,не стана,какво ви е обяснението-по-малко в действителност сте го искали,не е било за вас или нещо друго...

Като се замисля най-желаните са ставали  Wink тези които не са, не им е времето или не съм си казала не съм ги напънала  Mr. Green

Вече карти не правя тази за която разказах ми е първата , сега ми стои на стената до компа (сантимент , сбъднатите неща са махнати де ) и има общи неща на нея като късмет , здраве и т.н.  Hug  Мъжа ми бе забучил (картата е на коркова дъска) новата кола преди да я имаме  Laughing хахах ползва ми картата  Whistling

Чела съм че на 3 години се подменят картите (не ми се рови на първа стр. ) та сега се чудя.
Всичките тези неща ритуали , карти и т.н. са нещо като патерица  Laughing като спреш да куцаш може и без тях  Hug
    Примерно сегашната ми работа е такава каквато исках и ми трябваше като за първа работа тук  Grinning за нея не съм правила ритуали но пък съм си представяла каква бих искала да бъде .

Та така  Wink

като гледам посоките на света  са така да се каже огледални - т.е. северо-запад на картата е на практика юго-исток . защо е така ?

В първите теми сме се чудели и обсъждали това , май така и не се разбра  Wink т.е. по Фън Шуй е така
Но почти вс. карти са по този начин направени  Grinning ако пък си решиш, не е нужно да спазваш посоки  Wink не е фатално  Hug Важна е енергията , желанието което влагаш при направата и  Peace

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 15:07 от Desss

# 157
 HugDesss, много си права и аз си мислих , че всичките тези изисквания и условия са , за да ни помогнат да визуализираме колкото се може по- детайлно, да влагаме емоций и чувства - патерички , патеричкиииии Wink

# 158
  • Добрич
Сега гледам филма на Луис Хейл "Излекувай живота си" от Vbox.
Момичета, предложете ми нещо, което да приложа на сина си или да го правим заедно. Той е на 7 г. и не е уверен в себе си, много бързо се отказва при всяка трудност и е доста притеснителен.

vanichka75,  още в началото на темата започнах да правя утвърждения, заедно с дъщеря си! Аз съм ........  Беше съвсем малка тогава и я карах да повтаря след мен. А после и виках "Браво-о-о-о-о!" беше като игра. Твоете дете е по-голямо, но можеш да пробваш.

А книгата на Кехоу за децата и аз ти я препоръчвам.

Много готино,полезно тънко книжле  Peace

Там ще намериш отговора  Peace има мн. игри Grinning

# 159
  • Пловдив
Благодаря момичета. Утре ще мина по книжарниците за книгата.

# 160
Здравейте мили феи Hugимам нужда от помощ  Praynigнамирам се на кръстопът ,трябва да взема решение, да се роди ли бебето дето очаквам или не, приините за не са много, за да е само една ,че го искам ,нуждая се от феите от приказкитe които да ми помогнат  Praynig

# 161
Момичета,   Hug

Много сме бързи в последно време! Активни и с все повече присъединяващи се Simple Smile.... Голям кеф е като виждаме колко много хора се обръщат към позитивното....
Аз не съм си правила карта на желанията. Сега мисля да си направя. Ще я правя на корково табло. Започнах да си набелязвам картинки. Тези дни хващам ножицата....

Понеже стана въпрос за несбъднати, а бленувани желания.
Аз много исках да бъда студентка. Преди да завърша дадох една шапка пари за курсове по история. Паралелно с това ходех на работа и на училище. Както можете да се досетите... Нищо не направих. Но не само, защото нямах време да уча. Защото вътрешно нямах усещането, че заслужавам това. Имах много ниско самочувствие. Мислех, че съм глупава, че не съм достатъчно старателна, че не знам какво и как се прави.... Беше ме срам да отида в университета.... На пръв поглед (прочит) звучи супер малоумно, но ела ме питай тогава. А трябва да ви кажа, че не го осъзнавах съвсем.
Първа година - нищо. Втора година - нищо ( за 3 стотни).... Накрая прочетох няколко книги, едната на Джо Витале,  друга на Луйз Хей. И започнах да отработвам.... Естествено Третата година влезнах - първо класиране, първо желание. Специалност, която реших почти спонтанно вместо желаната от мен преди това. И беше най-хубавия избор, които бях правила. Освен това няколко пъти печеля стипендия (само 1 път не успях), аз съм една от отличничките на курса, обожавам преподавателите си, вече уча два бакалвъра.
Имах много "препъни мисли" освен ниското самочувствие... Но в момента, в които ги премахнах... просто се случи.
Исках да пиша за друго ... ама .... заплеснах се Simple Smile
Жалко, че не мога да се изчистя така и за други неща. Все пак виждам промяната около себе си.
Оф, стана дълго, но в духа на "патериците".
Един йога учител веднъж ми каза, че когато повишим вибрациите си всичко около нас се променя. Всяко нещо около нас има вибрации. Когато ние се прочистваме от страховете, гнева, завистта и т.н., ние повишаваме вибрациите си и привличаме по-високо вибриращи неща. Затова в един прекрасен момент не са необходими карти на желания, зареждачки на портмонета и всякакви ритуали... Просто ние сме станали други същества и около нас има други неща.

# 162
  • София
Здравейте мили феи Hugимам нужда от помощ  Praynigнамирам се на кръстопът ,трябва да взема решение, да се роди ли бебето дето очаквам или не, приините за не са много, за да е само една ,че го искам ,нуждая се от феите от приказкитe които да ми помогнат  Praynig
Мила  golanaA това е страшно трудно и страшно лично решение... тук няма феи , тук сте само ти и бащата... Послушай себе си, опитай се да останеш насаме и поговори със себе си, после и с него...Останалото е доста безотговорно от всички страни. Прегръщам те!

# 163
golanaA, аз може и да съм малко крайна ,ама за такова сериозно нещо,как очаквая ние да ти даваме акъл?!Ти най-добре може да прецениш.Овладей първоначалните емоции,събери си акъла,може би поговори и с бащата и действай!Само да кажа,че всяко нещо,което се появява в живота ни си има причина да се появи  точно в този момент! 

# 164
vanichkaa страхотен постинг!  bouquet
golanaA в такъв момент човек винаги взима правилното решение. Каквото и да решиш, няма вариант да сбъркаш. Желая ти успех!

Момичета, на прага съм на решаването на важен за мене въпрос, който предопределя бъдещето ми. Вариантите са успех или провал, както в повечето случаи. Отивам, за да успея! Страхувам се и треперя, пожелайте ми успех, моля ви!

Общи условия

Активация на акаунт