Отговори
# 225
simplyaven, благодаря   Hug

# 226
 Hug И още има.  Laughing

# 227
# 228
Ох... Как уцели вината ми с тоз италиански.  Tired

Вован: много популярен момък в руските форуми, където аз вирея доста от времето. Вован е "спешна помощ", така да се каже. Той е от типа бабаит, представйте си го малко ала мутренски, но е сладур. Можете да му звъните по всякакви устройства, които ви се виждат подходящи или са под ръка, даже химикалка. Говори малко на диалект и с него трябва да се общува "право куме в очи". Няма какво да го ласкаем и тем подобни, той е по практиката.  Laughing Аз съм муз въняла за шум от съседите, за неидващо превозно средство, за агресивно поведение от някого. Разговорът е от типа: "Воване, брат, помагай за... Аз пък в замяна..." Винаги нещо правете в замяна - танцувайте, пейте, аз съм подскачала на един крак, въртете обръч, готевете му, сипете му едно питие, каквото ви идва отвътре, само да е сдобро настроение. При мен (а и в руските форуми) действа много експедитивно Вован.

Йодна мрежичка: друг известен руски (те всичките и от предишния пост са оттам) ритуал със завидни резултати, това също е Симорон, така че се смейте и се веселете с тези ритуали! Купуваме си йодна тинктура от аптеката, грабваме някоя подръчна четка (за боички, за грим) и си рисуваме на дупето а/ доларов знак или евров за пари, б/ сърце за любов или каквото друго символично ви идва за определено нещо, което искате. На дупето. Сложно е малко с извивката, но се постига.  Grinning Отгоре на картинката рисуваме мрежичка, както за морски шах - линии водоравно, линии отвесно, тоест "улавяме" даденото нещо. Йодът попива в кожата, само докато поизсъхне се заемете с нещо весело - танци, песни, подскачане, целта е да качите вибрацията. То от само себе си се получва понякога, защото е смешно.  Grinning Някои си рисуват и знаци за пари на петите - да ги следват по петите.

Туй то засега.  Simple Smile

# 229
Ох... Как уцели вината ми с тоз италиански.  Tired

Вован: много популярен момък в руските форуми, където аз вирея доста от времето. Вован е "спешна помощ", така да се каже. Той е от типа бабаит, представйте си го малко ала мутренски, но е сладур. Можете да му звъните по всякакви устройства, които ви се виждат подходящи или са под ръка, даже химикалка. Говори малко на диалект и с него трябва да се общува "право куме в очи". Няма какво да го ласкаем и тем подобни, той е по практиката.  Laughing Аз съм муз въняла за шум от съседите, за неидващо превозно средство, за агресивно поведение от някого. Разговорът е от типа: "Воване, брат, помагай за... Аз пък в замяна..." Винаги нещо правете в замяна - танцувайте, пейте, аз съм подскачала на един крак, въртете обръч, готевете му, сипете му едно питие, каквото ви идва отвътре, само да е сдобро настроение. При мен (а и в руските форуми) действа много експедитивно Вован.

Йодна мрежичка: друг известен руски (те всичките и от предишния пост са оттам) ритуал със завидни резултати, това също е Симорон, така че се смейте и се веселете с тези ритуали! Купуваме си йодна тинктура от аптеката, грабваме някоя подръчна четка (за боички, за грим) и си рисуваме на дупето а/ доларов знак или евров за пари, б/ сърце за любов или каквото друго символично ви идва за определено нещо, което искате. На дупето. Сложно е малко с извивката, но се постига.  Grinning Отгоре на картинката рисуваме мрежичка, както за морски шах - линии водоравно, линии отвесно, тоест "улавяме" даденото нещо. Йодът попива в кожата, само докато поизсъхне се заемете с нещо весело - танци, песни, подскачане, целта е да качите вибрацията. То от само себе си се получва понякога, защото е смешно.  Grinning Някои си рисуват и знаци за пари на петите - да ги следват по петите.

Туй то засега.  Simple Smile

Отдавна не бях се смяла така - само като си го представя и ...... hahaha Joy.Благодаря ти   bouquet

# 230
Те симоронските са ми любими, просто.   Grinning По-важното е, че действат, на игра, както и би трябвало да бъде.  Hug

# 231
  • София
Всеки рано или късно във живота
 прави равносметка на изминалите дни,
 всеки малко или много съжалява
 за несбъднати надежди, за угаснали мечти.

Но животът си върви неумолимо,
 всеки ден от следващия е изпепелен,
 сутрин, ако се събудиш със усмивка,
 вечер може да си легнеш наранен.

Но важно е да бъдеш Личност -
 по пътя си да сееш добрини,
 когато те обидят, да прощаваш,
 в сърцето си да носиш слънчеви зари.

# 232
Те симоронските са ми любими, просто.   Grinning По-важното е, че действат, на игра, както и би трябвало да бъде.  Hug
Давай още или ако не ти се занимава с мен кажи от къде да прочета или видя , че много ме забавляват , а и някак си си ги представям като ги чета , а това е важно , даже и сега се смея - сигурно ще ме държи поне два дни.  bouquet
 В нета няма почти нищо -само книги на руски език..

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 21:42 от klem4e

# 233
Можеш да четеш от руския форум направо: http://www.magicwish.ru/forum/14 , проблемът е че една голяма част са игра на думи и тя е непреводима на български. Но Вован, йодната мрежичка и червените гащи са най-известните.  Grinning

Червените гащи: доказана бомба в изпълнението на всякакви желания.  Mr. Green За любов купуваме еротични червени прашки; за пари - достолепни, но скъпи и луксозни бикини; за здраве - семпли, но качествени памучни талива и т.н., както ви идва отвътре. Прибираме се и "къпем" нашите червени гащи в най-хубавия ни душ гел. Сушим. Настройваме се на вълна желание. Слагаме си гащите и танцуваме танца на успеха - тук сте свободни да се развихрите в най-идиотския и забавен танц, който можете да измислите, присъствието на деца много помага също, те са царе на подобни маймунджилъци. След като порядъчно сте потанцували в името на заветното си желание, качвате се на стол, диван или подобно и скачате нависоко и на пода с крясък "потръгна!"  Mr. Green Последно - сваляме гащите (носим ги над дрехите в случая, не оставаме по без гащи) и ги мятаме на полилея, където ще пребивават до изпълнение на желанието.  Grinning Вариации са възможни - някои спят с тях една нощ, други си ги държат под възглавницата, но най-важното е да се забавлявате! И да отстоите правото на гащите да си останат на полилея пред семейството.  Laughing

# 234
  • София
simplyaven, направо ме развесели с тези ритуали.   newsm51 newsm76
Ще взема утре да пробвам да се нарисувам с йод.

Е, не....... Joy домашните ми се чудят защо цвиля така пред компа, ама ако им кажа за червените гащи, вече ще ме помислят хептен за откачена...  Joy hahaha Joy

Стигат им ритуалите, списъците, камъните из къщи и фън шуйските ми подредби, ама ако видят червени гащи на полюлея...  Joy   rotfImbo

# 235
Да де, обаче понякога се зацикля с по-сериозните неща. Аз като открих Симорона, много ми помогна, защото беше трудно с карти неработещи, някак тегаво вървеше всичко... И изведнъж стана смешно. Гащите са железни обаче, всички твърдят че работят безотказно.  Grinning Йодът ние го правихме с приятелка миналата седмица, та ми е рано да споделя, но се забавлявахме неистово. А синът ми е луд фен на всички симоронски танци и крещи на руски.  Laughing

# 236
  • София
simplyaven, аз пък нищо не съм чела досега за тези Симоронски ритуали. Все ги пропускам покрай очите си като гледам първата страничка. Всъщност, там ли да чета за тях?
Стана ми интересно...

# 237
Да, дала съм линк направо към симоронския подфорум.  Peace

# 238
  • София
 smile3529

тук   http://www.magicwish.ru/forum/14   е много интересно.
Много ми е странно, не съм чела на руски от години.  Simple Smile

# 239
Исках също да споделя някои резултати от ритуали в темата, конкретно вълшебният хороскоп, който правих за 2011. Сбъдна се всичко, което не промених след написването му. И тук е сложното - малко бяха нещата, които можех да предвидя и определя на 100%, те се сбъднаха, едно се забави с месец след датата в хороскопа, но стана противно на всякакви очаквания. Затова пък всички, които пренаписах, драсках и т.н. не се получиха. Изводът: техниката работи, дано вие сте по-наясно със себе си и не се налага да драскотите като мен.

А къде мога да видя техниката с този вълшебен хороскоп?Нещо съм го пропуснала-май само това не съм правила.Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт