Отговори
# 240
За съжаление линкът от първа страница не работи, сега го пробвах. Трябва да издиря къде е този пост в старите теми. Ноз а хороскопа сега е късно, така или иначе. Най-общо преди да настъпи Новата Година се пише хороскоп по месеци - какво ще се случи, тоест ти си пишеш какъв искаш да ти е месеца, както се пишат хороскопите по вестниците. Примерно, януари - работя еди къде си, взимам еди каква си заплата, живея еди къде си и т.н. И така месец по месец. ИЛи го пишеш като истински хороскоп, забавляваш се там с планети, алал бала, Венера ми помогна да срещна истинската любов, и така, с хумор става също.  Simple Smile

# 241
А...защо пък да е "късно"?  Wink
Чудесно можем да започнем да пишем хороскоп още от следващия месец, какво ни пречи??  Grinning

# 242
За съжаление линкът от първа страница не работи, сега го пробвах. Трябва да издиря къде е този пост в старите теми. Ноз а хороскопа сега е късно, така или иначе. Най-общо преди да настъпи Новата Година се пише хороскоп по месеци - какво ще се случи, тоест ти си пишеш какъв искаш да ти е месеца, както се пишат хороскопите по вестниците. Примерно, януари - работя еди къде си, взимам еди каква си заплата, живея еди къде си и т.н. И така месец по месец. ИЛи го пишеш като истински хороскоп, забавляваш се там с планети, алал бала, Венера ми помогна да срещна истинската любов, и така, с хумор става също.  Simple Smile

Благодаря ти, намерих го и при мен не проработи от първия път.Но после стана...
А дали става да се напише хороскопа след новата година за същата година  Thinking

# 243
  • Universe
Фенка съм на този руски сайт, но това с гащите не бях го чела - смях се доста  Laughing

Благодаря за споделеното    Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

П.П. Аз (като стара къща Laughing) съм записала хороскопа - ето го   bouquet

# 244
И аз го намерих http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=550714.msg17271612#msg17271612 , обаче мисля, че от промяната на форума линкове не работят, защото и в самата тогавашна тема не дава да се копира направо линка на поста.  newsm78

Не знам за вас, аз сега не бих го писала, защото това, което дописвах след Нова Година и поправях просто не стана, това е моят опит и за мен явно не работи така. Това, което си беше приключено преди Нова Година и остана непроменено, стана.  Simple Smile Той се и аkтiвираше в новогодишната нощ, фойерверки му палих...  Laughing

Lenny,  Hug

# 245
  • Tам през Атлантическия океан
Изглежда някак естествено да оставиш на децата си, които си обичал, възпитавал и си им предавал знанията и мъдростта си, в наследство всичко получено в дългия си и труден живот. Но успешните хора на планетата, натрупали милиарди и заемащи първите места в класацията на Forbes, често не мислят така. Всеки четвърти богаташ в света няма да остави нищо на децата си. Защо? Нека видим техните отговори:

Милиардери, които няма да оставят нищо на децата си

Wink

# 246
Търсих , търсих и нищо не намерих на български език , дори и книгите са само на руски - няма ли да се сети някой да ги преведе...... Rolling Eyes

А ако се направи хороскоп месец , за месец - дали ще проработи newsm78 , например февруари , да се прави за март , март  за април и така.....

Днес отивам за килоти - луксозни червени , въъъъъъъъъъъ .... hahaha

# 247
Пробвай. От теб зависи и най-вече от настройката, от вярата ти.  Peace

Сподели за червената ти придобивка после.  Laughing Аз все още издирвам моите специални червени гащи. Не са ме повикали досега.

# 248
simplyaven , имали някакъв метод чрез който да помогна на мъжът си да получи дължими  нему пари , които почти ги е отписал , но не са и малко де...гледам че го гложде това и му е криво  newsm78

# 249
Аз не знам за други хора... Да му заредиш портфейла със зарядно? Защото да му нарисуваш дупето едва ли ще се съгласи, нали.  Laughing Другият вариант е с намзаната снимка с нещо сладко, но пак едва ли ще се съгласи. Не знам наистина. Май само зарядното може тихомълком да ползваш.

# 250
Аз не знам за други хора... Да му заредиш портфейла със зарядно? Защото да му нарисуваш дупето едва ли ще се съгласи, нали.  Laughing Другият вариант е с намзаната снимка с нещо сладко, но пак едва ли ще се съгласи. Не знам наистина. Май само зарядното може тихомълком да ползваш.
Искрено ти благодаря - зареди ме с много оптимизъм   bouquet  bouquet  bouquet

# 251
За нищо.  Hug Хрумва ми, че ти можеш за себе си да си пишеш или пожелаваш, или мажеш твоя си снимка с наричане семейните дългове да се върнат за добро на всички участващи, тъй като сте свързани двамата.  newsm78

# 252
Момичета страхотни сте!
Всеки ден животът ми става все по-хубав и вие допринасяте много за това.
simplyaven, страхотни ритуали newsm51  ще взема да звънна на Вован, в къщи ще ме помислят за съвсем изтрещяла с тези ритуали.Преди си говорех по телефона със Вселената  и действа, има ефект.Всичко действа само трябва да се вложи много вяра, да вярваш, че го заслужаваш.
Пожелавам ви приятен и изпълнен с хубави емоции уикенд.

# 253
Така е, вярата е ключов фактор.  Peace

# 254
klem4e, опитайте с Хуна молитвата, има доста добри отзиви за нея - за дошли пари от неочакван източник и т.н.
Виж дали я има на първа страница и започнете още от сега.
Дано да донесе късмет и на вас! Hug

Общи условия

Активация на акаунт