Отговори
# 315
Eeeе, Лили, страхотен пост!!! Поздравления   bouquet
Прочетох го няколко пъти и пак ще го препрочитам. Личи си, че всяка дума в него, всяка мисъл е изстрадана, осъзната и осмислена. Благодаря ти от сърце  Heart Eyes

# 316
Прочетох на един дъх последните 2 странички HugТолкова зареждащо и ведро ми става ,че с думи  не бих моглба да го опиша.Усещането на Енергия и завихряне като от мотор.Благодаря ви, за цялата информация която споделяте и поствате ежедневно.
Благодаря на simplyaven за съвета, който ми даде за "активирането" на картата-така или инъче  ще се случат хубави и желани неща...и съм готова да ги приема Hug
Благодаря на Вела за поста с числата
Благодаря на Desss  както винаги невероятна в споделянето на притчи и "дълги цитати"
Благодаря на Lilian_V невероятна мъдрост има в поста ти
Благодаря на  всички Hug Heart Eyes Hug...Благодаря на Вселената...Обичам ви

# 317
  • София-в сърцата на моите деца
http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=362
Ето ви една Притча за проблемите... PeaceПожелавам на всяка от вас да си открие дървото , на което да си поставя вечер проблемите Hug
А ето и какво избирам:
"Тъй като аз съм единственият човек, с когото ще съм свързан цял живот, избирам :

· да се обичам такъв, какъвто съм сега;

· да се почитам и ценя;

· да бъда своят най-добър приятел;

· да бъда човекът, с когото бих искал да прекарам остатъка от живота си;

· да се грижа и за другите;

· да засилвам, развивам и споделям обичта и живота си." Heart Eyes

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 13:09 от didiela

# 318
Момичета,колкото пъти вляза в темата тези дни толкова постове откривам ,които сякаш са писани персонално за мен.Ето,2 минути след като се оплаках от липсата на време,Вела поства  информацията за числата,където има точно число като за мен-91.Сега чета притчата на diedela ами много на място ми идва-моите проблеми в 99%са свързани с работата.И като се замисля май си изкарвам всичките негативи от там  върху семейството ми.
А поста на Lilian_V може и на първа страница към техниките да се сложи,много истини има в него.
Благодаря на момичетата за споделеното,прегръдки на всички!

# 319
Момичета, много мислех как да формулирам желанията си.
"Аз искам", или "Благодарна съм за" , макар че как да съм благодарна за нещо, което нямам. Както и да е, ще го направя както ми дойде отвътре. Примерно ще напиша "Аз съм здрава", вместо "Здраве" или "Искам здраве". Така го усещам за правилно.

# 320
  • София

Звучи добре , но в мен изникват няколко въпроса :
 - Защо да давам почти 40лв за нещо , което на практика не знам дали е качествено
  - как мога да се сдобия със камък от въпросният минерал
- има и други въпроси , но да не спамя темата...

Продават го на щандовете за камъни (в Халите например). В малки пакетчета, все едно една доза, с упътване за ползване. Струваше към 7 лв. май (може и да те лъжа с цената, но беше по-малко от 10лв.)

# 321

- Защо да давам почти 40лв за нещо , което на практика не знам дали е качествено

Продават го на щандовете за камъни (в Халите например). В малки пакетчета, все едно една доза, с упътване за ползване. Струваше към 7 лв. май (може и да те лъжа с цената, но беше по-малко от 10лв.)

Благодаря  bouquet

# 322
  • София-в сърцата на моите деца

По всички магазини за здравословни храни , но мисля ,че тука в бг мама имаше такава тема и имаше хора, които продаваха зеолит Peaceпотърси я !
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572007.0
ето една,ама има и други Peace

# 323
Здравейте! Темата е много приятна и зареждаща! Прекрасни сте- продължавайте все така!   bouquet

От скоро започнах да се интересувам от тази тематика и все още има доста неща, които не са ми ясни. Бих искала да ви попитам дали е възможно да направим нещо, за да променим несподелената любов? Ако усещаме , че именно този човек е точният за нас, а не намираме взаимност- има ли надежда?

Лек ден на всички!

# 324
  • Русе
 noname_, ти си в най изгодната позиция - обичаш.    bouquet

# 325

Зеолит /клиноптилолит/ продават и в Халите при минералите и скъпоценните камъни - не знам колко грама е, но пише че се използва три месеца в една бутилка от 10л и като свърши водата, се долива. Струва 6 лева.
Един познат пък, който живее в Кърджали, каза че там можеш и сам да си намериш. Щеше да ми носи, ама се размина.

# 326
Ако усещаме , че именно този човек е точният за нас, а не намираме взаимност- има ли надежда?

Ако човекът е за теб, той ще е с теб. Ако не е с теб, независимо ти какво усещаш или искаш, не можеш и не бива да влияеш на волята му.  Peace

За ограничението в разходите - аз не съм качвала нагоре сумата, напротив надолу я свалих. Лимитът, който сложих гледах да е реалистичен, в моя случай е с 200 пари по-малко, отколкото харчех преди. И изрчино съм написала, че осигурявам пълен комфорт на всички вкъщи. Така и става.  Grinning

Lilian_V, много силно, но не съм го дочела съвсем. Пак ще го чета.  Heart Eyes Всъщност, ти си направо скромна и много сдържана в исканията си към идеалния партньор, според мен.  Simple Smile

Пренебрежимо и тъжно малко са хората, които живеят с истинска любов. Все повече се убеждавам в това. От страх, от зависимост, от неувереност, от липса на вяра, причините са различни, но резултатът е един и същ. И така си кретат до края.

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 15:42 от simplyaven

# 327
  • Добрич
Момичета, много мислех как да формулирам желанията си.
"Аз искам", или "Благодарна съм за" , макар че как да съм благодарна за нещо, което нямам. Както и да е, ще го направя както ми дойде отвътре. Примерно ще напиша "Аз съм здрава", вместо "Здраве" или "Искам здраве". Така го усещам за правилно.

Даниела, както вече споменах, винаги избирам утвърждения, които усещам в хармония със себе си. Всяка сутрин Благодаря за определени неща от живота ми. Благодаря в сегашно време. Например: Благодаря, че съм здрава, благодаря, че съм спокойна. Благодаря, че пристигам навреме за автобуса и пр. Имам си благодарности, с които задължително започва денят ми. Благодаря за себе си и за членовете на семейството си. После за още куп дребни неща.

Бях чела, че в молитвата си към Бог, трябва не да молим, а да благодарим, за това, което искаме. Обяснението беше, че когато молиш, излиза, че не си заслужил това, което искаш, но молиш Бог да се смили над теб и да ти го даде. Когато благодариш, че се случва,  излиза, че ти напълно заслужаваш това, което искаш, то ти се полага по право и благодариш, че си го получил.

Разбира се, както вече казах, най-важно е вътрешното усещане. Няма правила.

Силата на благодарността

Благодарността: могъща сила

За силата на благодарността, споделено от Дорийн Върчю

Цитат
Една от клиентките ми откри благословените последствия от безусловната благодарност по драматичен начин. Непосредствено преди сеанса ни по телефона аз медитирах и затова бях напълно съсредоточена върху Любовта. Първите й думи бяха, че колата й внезапно се е повредила и че не може да си позволи да плати няколко стотин долара за ремонта й.
Спонтанно заявих:
- Чудесно! Бог вероятно е планирал нещо страхотно за теб. Хайде да Му благодарим.
Моята клиентка - силно вярваща жена - пое дълбоко въздух и се поколеба може би за миг. После духът на молбата ми я завладя.
-Добре, искам да вярвам, че всичко това е за добро. Но нямам идея как... - отвърна тя.
- Как зависи от Бог, не от нас - успокоих я. - Хайде просто да благодарим и да бъдем сигурни, че всичките ти нужди вече са удовлетворени.
Заедно отправихме благодарствена молитва към Създателя. И двете знаехме, че ситуацията е изключителна и че този вид ситуации винаги водят до незабравими прояви на силата на Духа.
Разговаряхме, докато тя наистина се успокои и повярва, че нуждите й вече са удовлетворени. Основните принципи на изявата отразяват думите на Исус в Новия завет:
„И всичко, що поискате в молитва с вяра, ще получите".
Успешното манифестиране зависи от три фактора:
1. утвърждаване, че нуждите ти вече са удовлетворени,
2. вяра, че това е истина,
3. и благодарност за полученото.

Когато клиентката ми успя спокойно да задържи тези три фактора в мислите си, аз я помолих да остави нещата на Бог. В този момент решаването на затрудненията с колата стана неизбежно, тъй като тя бе демонстрирала безусловна благодарност.
Винаги изпитвам признателност, когато мой клиент привлече нещо, наподобяващо преминаване през огнен кръг. Знам, че след като човек се е изправил пред плашеща ситуация, държейки ръката на Духа, той никога повече няма да си помисли, че е сам във вселената. Ще знае от личен опит - че винаги може да се довери на Бога. След решаването на тези емоционални ситуации човек винаги вярва в себе си и в Бога повече, отколкото преди.
Скоро след сеанса моята клиентка ми се обади с добра новина:
- Бяхте права, д-р Върчю! - извика ентусиазирано в ухото ми тя.
- Напълно неочаквано една от моите колежки ми даде своята предишна луксозна кола на нищожна цена и поиска само 100 долара аванс!
Откакто демонстрира вярата си в Бога, клиентката ми вече не е същата. Сега тя вижда в предизвикателствата възможности за израстване, каквито те наистина са.
Животът й тръгна напред със скоростта на светлината, защото тя вече не се страхува, че е сама или е в опасност. Сега тя знае истината, която е валидна за всички:

Благодарността ни издига над всички земни тревоги и притеснения. С безусловна благодарност си осигуряваме вечно изобилие и израстване.

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 16:16 от Вела

# 328
Момичета доста неща сте публикували и ще ми отнеме време да изчета всичко.
Много точни неща за живота са казани.
Поста на Лилиян ме впечатли и ме върна в годините назад когато и аз размишлявах за една от връзките си...

# 329
Момичета, много бързо напредваме.... Simple Smile
 Simple Smile Само да не пропусна нещо за новата тема...
Ще гледам преди да я пусна да направя някакво обобщение на това, което съм направила
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт