Отговори
# 330
Здравейте мили момичета,

Изгледах клипчето на турската писателка, не можах много да схвана начинът й на мислене, разбрах й английския, но не разбрах мисълта й. Ако някой може да нахвърли основните неща, които са го впечатлили в книгата й, за да мога да преценя дали си струва да си я купя!

Не знам дали си обърнала внимание, но клипчето има субтитри на български.

# 331
  • София

Звучи добре , но в мен изникват няколко въпроса :
 - Защо да давам почти 40лв за нещо , което на практика не знам дали е качествено
  - как мога да се сдобия със камък от въпросният минерал
- има и други въпроси , но да не спамя темата...

Продават го на щандовете за камъни (в Халите например). В малки пакетчета, все едно една доза, с упътване за ползване. Струваше към 7 лв. май (може и да те лъжа с цената, но беше по-малко от 10лв.)

Благодаря  bouquet

klem4e, снощи в МОЛ-а на Цариградско (магазинчето с камъните) видях, че пакетчето е 3-3,50лв. Незнам колко грама е обаче. Дребни камъчета бяха, а не цял камък.

Сега ме е яд, че не си купих. Но пък си купих други камъчета  Grinning

# 332
Да се похваля - Вован току- що ми помогна , три пъти му казвах , като накрая почти му се скарах - нооо резултатът наистина е зашеметяващ  . newsm44. Утре сутринта има едно кафе от мен.
simplyaven , благодаря ти много навреме се появи със забавните си съвети.  bouquet
 Благодаря и на Вселената , че ме срещна с теб   Hug

# 333
  • София
Къде да го "сгащя " и аз този Вован?
В линка дето е по-напред отивам в руския форум. Ама гледам вие лично му "звънкате", пък аз му нямам номера...
На руски ли му пишете (говорите)?

klem4e, радвам се за теб!

# 334
Къде да го "сгащя " и аз този Вован?
В линка дето е по-напред отивам в руския форум. Ама гледам вие лично му "звънкате", пък аз му нямам номера...
На руски ли му пишете (говорите)?

klem4e, радвам се за теб!
Аз дори не му звънях по телефона , ами докато се ядосвах мислено нахлух в офисът му и на чист вбесен български език със нотки на поздрави за роднини, поисках от него да се справи с една задача . Може би минаха 15 минутки , а може би и по- малко ........и готовооо.

# 335
  • Добрич
А аз постигам същия ефект с благодарност към ангелите.

Пестя от разговори... Laughing

# 336
  • София
Ха ха ха Няма да се смеете, но Вован май и при мен свърши работа... от няколко дни се дразня на един боклук на улицата пред нас и никой не идваше да изчисти, а се обаждах и в общината... И понеже чакам гости и ме дразни оня ден като четях мислено му се обадих и му се накарах за боклука и се смеех на ум... хахаха и днес към обяд чистеха вече...
 Laughing Laughing Laughing

# 337
Олеле.  Laughing Звъним по каквото си искаме, на номер какъвто си знаем, че е на нашия Вован... Малко подсъзнание, де! Фантазия малко.  Grinning

Не забравяйте обче да направите, каквото сте обещали и не знам с кафето колко време ще действа. Аз имах засечка, защото бях опитала да се измъкна веднъж. Балансът във Вселената е важно нещо.  Peace Затова пък чуден апетит има момчето и разни сладкишни размени съм забелязала, че много добре му действат. Песни и танци, също.  Grinning

Ангелите също помагат, така е. Но аз някак не се чувствам комфортно да се оплача от автобуса или боклука на ангелите. Затова пък, и това и друг път съм го писала, вече две години от вкъщи не излизам без да съм ги помолила за бяла светлина и закрила. Навик ми е станало. Детето също така приспивам и съм спокойна.  Heart Eyes

klem4e ,  Hug

# 338
Олеле.  Laughing Звъним по каквото си искаме, на номер какъвто си знаем, че е на нашия Вован... Малко подсъзнание, де! Фантазия малко.  Grinning

Не забравяйте обче да направите, каквото сте обещали и не знам с кафето колко време ще действа. Аз имах засечка, защото бях опитала да се измъкна веднъж. Балансът във Вселената е важно нещо.  Peace Затова пък чуден апетит има момчето и разни сладкишни размени съм забелязала, че много добре му действат. Песни и танци, също.  Grinning

Ангелите също помагат, така е. Но аз някак не се чувствам комфортно да се оплача от автобуса или боклука на ангелите. Затова пък, и това и друг път съм го писала, вече две години от вкъщи не излизам без да съм ги помолила за бяла светлина и закрила. Навик ми е станало. Детето също така приспивам и съм спокойна.  Heart Eyes

klem4e ,  Hug

Ха , сега кажи и за бялата светлина и закрилата от ангелите newsm53

# 339
Е, това го има в темата, даже две страници назад май пак го пусна Вела, мисля. Това са само молитви. Моля за закрила преди да излезем и за бяла ангелска светлина около нас, за закрила от негативни хора/мисли/намерения и действия. И вечер така моля за детето, да го обградят с бяла ангелска светлина и да бдят над съня му.  Simple Smile Аз и я виждам, де. Който иска визуализира, който не иска - не. Според мен от един момент нататък тя се вижда без никакво усилие.

# 340
  • Добрич

Ха , сега кажи и за бялата светлина и закрилата от ангелите newsm53

....
 Затова пък, и това и друг път съм го писала, вече две години от вкъщи не излизам без да съм ги помолила за бяла светлина и закрила. Навик ми е станало.
...

Peace И на мен.

Всяка сутрин благодаря на ангелите, че обграждат с бяла светлина мен, детето и съпругът ми. За всеки отправям отделна благодарност.

Лекуване с ангелите

На първата страница има АНГЕЛОЛОГИЯ И АНГЕЛОТЕРАПИЯ

Всекидневно им благодаря и за осигурените най-подходящи места за паркиране.  Laughing

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 00:02 от Вела

# 341
  • на брега на морето
И вечер така моля за детето, да го обградят с бяла ангелска светлина и да бдят над съня му.  

В един епизод на "Местопрестъплението - Лад Вегас" чух  молитва за закрила на дете, която дълбоко ме развълнува. Потърсих я в нета и я намерих; прекрасна е:

Ангели Господни горе в небесата,
звезди пътеводни, бдете над децата.
Крила разперете над рожбите ни мили.
С любов ги дарете и дайте им сили.

# 342
Здравейте, слънчеви! Целува ли ви слънчицето днес? Мен - щедро! Минавам да ви споделя, че мечтите ми продължават да разцъфват и да се сбъдват! Hug Да знаете, че хубавото край няма ( само нови начала Mr. Green). Днес съм почивка и при мен се настани темата human design. Дошъл й е ред Grinning Веднага споделям първото, с което почвам -
http://www.jenite.net/2010/09/human-design-stupki-kym-sebe-si.html
И да ви подаря един линк за активация на ДНК - кво да правя, новолуние в риби (моят силен период за желания) си има свои изисквания Sunglasses
Обичам ви Hug Бъдете щедри, бъдете смели, бъдете всичкото себе си Heart Eyes
Отивам да работя моята си работа, която работя, когато почивам Hug

# 343
Да бях сложила и линка за ДНК... Party
Ето го :http://www.youtube.com/watch?v=iMLvF161NXQ

# 344
  • Universe
koral, все по-рядко откривам нови неща в нашите практики, това определено го чух за първи път, благодаря ти   bouquet

http://www.humandesign-bg.com/bg/kakvo-e-hyuman-dizajn

Това е единствената наука – частна собственост в света. Grinning  

Котьо Тръмп, много хубава молитва  Hug

ТЕХНИКА САМОНАСТРОЙКА "ОТВАРЯНЕ НА ВАШИТЕ АНГЕЛСКИ КРИЛА"

Вълшебен ден от мен  Two Hearts  Two Hearts Two Hearts

Ошо: "Не се опитвай да разбереш живота. Живей го! Не се опитвай да разбереш любовта. Навлез в любовта. Тогава ще познаеш - и това познание ще дойде от твоя опит. Това знаене няма никога да унищожи мистерията: колкото повече знаеш, толкова повече ще знаеш, че остава много повече за узнаване.
Животът не е проблем. Да гледаш на него като на проблем означава да направиш погрешна стъпка. Той е мистерия, която трябва да се живее, да се обича, да се изпита.
Всъщност УМ, КОЙТО ВИНАГИ СЕ СТРЕМИ КЪМ ОБЯСНЕНИЯ, Е ЕДИН УПЛАШЕН УМ. ЗАРАДИ ГОЛЕМИЯ СИ СТРАХ ТОЙ ИСКА ВСИЧКО ДА БЪДЕ ОБЯСНЕНО. ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА НАВЛЕЗЕ В НИЩО, ПРЕДИ ТО ДА МУ БЪДЕ ОБЯСНЕНО. Когато му се обясни, той се чувства на позната територия, познава географията, вече може да се движи с карта, ръководство и програма. Той никога не е готов да навлезе в непозната, неизследвана територия, без карта, без ръководство. Но животът е такъв и никаква карта не е възможна, защото животът непрестанно се променя. Той е сега във всеки един момент. Той е огромен динамизъм, абсолютно движение. Само промяната е постоянна, само промяната никога не се променя. "

Из: "За смелостта" -  http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%C7%E0+%F1%EC%E5%EB%EE%F1%F2%F2%E0

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 12:22 от Lenny_Pld ॐ (With love)

Общи условия

Активация на акаунт