Отговори
# 405
  • Пловдив
Привет феи!
Днес направих прочистване на къщата със свещ, малеее  колко отрицателна енергия има в  къщата, от черквата ми казаха, че трябвало след погребението е трябвало да направя Водосвет. След свещта минах с тамян, след това напръсках със Светена вода. Акъла не ми го побира, как ще се изчисти всичката отрицателна енергия и как ще започнем да живеем нормално.
След това направихме една хубава и приятна разходка с дребното и си купих книгата на Елиф Шафак -Любов.
Лека вечер на всички.

# 406
  • Tам през Атлантическия океан
Хайде и аз на темата с мъжете... много я разбирам аз тази тема последната година Wink

Подкрепям поста на лора др с две ръце... мъжете идват и заминават... изобщо не е нужно да им придаваме чак толкова голяма важност...

Peace

Споделям , че са важни , важни са  Wink ама чак пък толкоз  Grinning

Мужчины приходят и уходят, а дети остаются Grinning

# 407
  • София
Здравейте, момичета, аз много рядко пиша, но ви чета редовно.
Бихте ли ми препоръчали ритуал за привличане на клиенти. Въпреки , че съм изчела всички, в момента не се сещам. Благодаря ви предварително.

# 408
Здравейте, момичета, аз много рядко пиша, но ви чета редовно.
Бихте ли ми препоръчали ритуал за привличане на клиенти. Въпреки , че съм изчела всички, в момента не се сещам. Благодаря ви предварително.
Здравей , може да опиташ да се "оближеш " като си представиш , че си магнит за клиенти ...
ето :

Симоронски ритуал за привличане на желаното: мажем с любимо наше сладко нещо наша снимка - най-добре на личната карта, защото е ламинирана и нищо не й става. Намисляме си какво искаме да ни се "лепи" и се облизваме с всичкото удоволствие, на което сме способни. Доброто настроение е ключ за симорона, тъй че със смях напред. Аз го пробвах за пробата, работи. Най-добрата ми приятелка го пробва за рекламодатели, обади ми се още на следващия ден, че са дошли поръчки (а е много трудно при тях сега, почти са на нула).

# 409
Рози и рози, благодаря за допълнението! Много е важно и напълно го подкрепям!  Hug

Лорче, книжката не е много популярна, но за мен е много интересна. Имам предвид, че не е от тези дето казват "Прави това" "Не прави това". А просто обръща внимание на това, че всичко е наа интерпретация и ни боли именно от нея.
Понеже се събираме да живеем предимно с мъже  Rolling Eyes на тях приписваме основните си неволи. За мъжете аз го виждам така. Моя си е мой "учител" с провокациите си той ми показва, къде е грешката. Например осъзнах, че много ме дразни, когато изисква от мен нещо. Дори и по-елементарно, понякога просто полудявам, че ми казва какво да правя. Замисляйки се (докато четях книжката) разбрах, че съм мнооого жадна за неговото "потупване по рамото", защото търся някой да ми каже, че съм ОК, а не се доверявам на собственото си усещане за това. Жаждата за удобрение ме кара да се ядосвам, когато той не ме удобрява.
С това, че всеки следващ е по-добър също съм съгласна. Защото ние сме преодолели наши "парализиращи" мисли и можем да привлечем нещо по-добро. Simple Smile Не ми се навлиза в подробности, че не съм подготвена сега.
Голям кеф е като разбрах, че не ми дреме за голяма част от чуждите определения и неудобрения. Изведнъж и те започнаха да ги изказват по-рядко Grinning .... Съответно... аз също започнах да квалифицирам по-рядко.
Това си е моето мнение.... Simple Smile Имам да ви споделям едни ритуалчета, но искам да ги пробвам. Много са забавни и днеска съм се заливала от смях докато ги усвоявах...
Обичам вииии Simple Smile

# 410
Цоп да следя:)

# 411
 vanichkaa, щом са забавни - чакам с нетърпение... newsm53

# 412
  • Пловдив
vanichkaa, щом са забавни - чакам с нетърпение... newsm53
newsm10

# 413
  • Бургас
Напоследък, ако не сте забелязали мислите се материализират много бързо... затова внимавайте какво си мислите...
Ще ми е интересно да си поговорим за това. Аз също го забелязах, но реших естествено, че е съвпадение. След, като и Lilian_V го е забелязала, значи не е случайност. МОЖЕМ ДА ГО ИЗПОЛЗВАМЕ, КАТО ЦЕЛЕНАСОЧЕНО СИ КОНТРОЛИЛАМЕ МИСЛИТЕ ПОЗИТИВНО.

# 414
  • Universe
Моля за прошка, ако с мисъл, думи, дела, снимка, настроение съм засегнала или обидила Вас или Ваши близки!

Простено да е!

# 415
Простете,ако съм засегнала някого неволно!Простено ви е ! txtloves

# 416
  • Universe

Последно .... Когато се борим срещу нещо ние му даваме енергия. Борбата го подсилва.

Зеланд го нарича махало

Най-важното, което трябва да знаете,  е, че на махалото му е все едно дали сте ЗА или ПРОТИВ нещо, дали се вълнувате и радвате или страхувате и роптаете, дали възхвалявате или плюете, негодувате и се борите срещу него.

На практика и  двата случая за него са едно и също, защото за да расте то има нужда от вашите мисли, внимание, емоции, т. е. вашата енергия. Защото мисли, подкрепени  със силни емоции са енергия, която давате на махалото и то става все по-мощно.

Какво е решението ?

Най-доброто решение е игнорирането. Така махалото няма откъде да получи енергия и отслабва или умира…(поне спрямо вас). Игнориране не означава да избягвате всичките тези новини, да се криете от тях, а да НЕ реагирате – нито положително, нито отрицателно, да НЕ отдавате енергия.

Най-лесното - посипи кристална захар на прага на магазина/офиса   Hug Можеш да й поговориш малко (все пак това са кристали и поемат информацията Laughing)

# 417
http://louisehay-bg.com/?p=323#.T0nxRN0XiVE.facebook

Бог на Любовта и Прошката, обичай и прощавай в мен!

Аз прощавам всичко, което ми е нанесло обида.

Аз прощавам всичко, което ми е причинило болка, страдание, ожесточение и безпокойство.

Отсега и занапред аз ще помня, че

Твоят Дух живее и твори както в мен, така

и във всички хора. Аз ще помня за Твоето съвършенство и за това, че Твоето

Присъствие превръща тази планета в Небеса.

Аз прощавам всички обиди, които помня,

а също и тези, които не помня.

Аз прощавам всички обиди, скрити в дълбините на моята душа. Аз пускам болезнените чувства, за да не ме привързват повече те.

Аз придобивам свободата. Аз прощавам, за да може Твоята Любов да очисти моята душа, за да тече Твоят живот чрез мен плътно, изцелявайки я и превръщайки я в образ и подобие на Бога.

Аз прощавам на себе си невежеството на миналото.

Точно от този момент аз живея в хармония с Твоя Разум. Нека Твоята Вечна Светлина да озари всички ъгълчета на моята душа.

Вътрешно и външно, в миналото,

настоящето и бъдещето аз прощавам!

И това е така!

Two Hearts

# 418

Трябва да цениш времето си на тази земя.Знай,че Бог винаги прощава,прости тогава и ти!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=278410265564228&set= … ype=1&theater

# 419
  • София
Моля за прошка, ако някого с нещо умишлено или неумишлено съм обидила или огорчила. Praynig

Простено да е и на вас!

Общи условия

Активация на акаунт