Отговори
# 420
Heartbeat,аз съм в същата ситуация като теб - и в личния живот, и в работата.Все едно чета себеси,в това,което си написала.
Непрекъснато - ту нещата са добре,ту вървят надолу.
Но вярвам,че ще се справя по най-добрия начин, и че ме очаква нова,по-красива любов...
Извинявай,че се меся в това - но причината да те изтрие да не би да е нещо,което си написала в профила,нещо което да го е накарало да мисли,че има друг мъж в живота ти.Защото при мен това беше причината да ме изтрие,така че сама съм си виновна в случая,но може да е по-добре така,въпреки че ми е тъжно...

# 421
Здравейте на всички участници във форума! От доста време се каня и днес добих смелост да се присъединя към вас.Надявам се че така ще имам повече мотивация.
Преди много години/ 15год./ , бях стигнала до такова душевно равновесие, че не ми е минавало през ум да променям състоянието си...Е , помогнаха ми да го променя, макар че не исках...Но исках семейство и платих скъпо.
Състоянието за което споменах е познато само  на хора като вас , беше прекрасно! Искам отново да бъда такава, още повече че сега в темите виждам толкова много техники за работа със себе си...Признавам, имам нужда от едно рамо ... вашето...!
Желая на всички един прекрасен  и много успешен ден !

# 422
  • Добрич
Тъй като днес е ден за прошка, да се самоцитирам от миналата седмица с една молитва, която ми харесва:

....

Молитва за прошката:

Хуна прошка – молитва за изчистване на кармата / чете се 3 пъти дневно в продължение на 30 дни/

Аз прощавам на всички които някога съзнателно или несъзнателно са ме наранили или обидили през този или някой друг живот, на тази или на някоя друга планета, в това или някое друго измерение. Аз давам прошка.

Аз искам прошка за всичко, което някога съзнателно или несъзнателно съм направила, с което съм наранила или обидила някого през този или някой друг живот, на тази или на някоя друга планета, в това или някое друго измерение. Аз моля за прошка.

Аз прощавам на себе си за всичко, което съзнателно или несъзнателно съм направила и с което съм наранила или обидила някого през този или някой друг живот, на тази или на някоя друга планета, в това или някое друго измерение.Аз приемам прошка.

Свободен/на съм. Всички вериги и ограничения се смъкват от мен. Аз съм Господар с пълна Сила

# 423
Момичета, прошка искам и прошка давам.
Ако някого неволно съм огорчила, простете ми.

Как и защо да простим......................

# 424
  • Tам през Атлантическия океан

Животът и любовта са си живот и любов, едно букетче теменужки си е букетче теменужки и да се вмъква ненужно идеята за някаква цел, означава да се разруши всичко. Живей и остави другите да живеят, обичай и остави другите да обичат, цъфти и увяхвай; следвай естественото течение на живота, който се носи без цел.
Д. Х. ЛОРЪНС

# 425
Здравейте момичета  Hug.
Нова съм в темичката, трябваха ми няколко дни да ви изчета, но съм доволна че открих тази темичка, не че е случайност де Simple Smile.

Много любовни проблеми ми се струпаха на главата последните месеци и явно имам нужда от позитивна енергия, защото съм позитивен човек и сега все едно не съм аз.
Много мислих, премислях какво и защо на мен се случи това, но отговори няма, няма кой да ми ги даде. Вече не издържат постоянно да мисля за този човек и реших днес на Прошка да напиша всичко което има изказано, неизказано, това което чувствам в сърцето си, да го напиша на листа, като писмо, все едно го изкаращам на човека.
Честно казано написах 4 листа, малко по дълго се получи писмото  Mr. Green, ревах, излях си всичко. Мислех си че ще псувам, че ще пиша лоши неща, но не, на третата страница, се усетих че пиша само какво хубаво ми е дал, което мисля е хубаво....писах всичко което ми дойде в главата и което съм искала да му кажа...не искам да имам неизяснени неща в мен. Задавах му въпроси и така.
Накрая написах че му прощвам и че му желая да е безумно щастлив, здрав и вселената да го пази. Поисках само в замяна да ме освободи от този тежък товар, от пристъствието си и от мислите ми към него. Че му Благодаря за всичко хубаво, та че и лошо, което ми причини, защото е трябвало да науча нещо, още незнам точно какво, но и това ще стане. Простих му с цялото си сърце или поне се самонавих че е така, но го усещам.
И написах че от утре е нов ден, чист ден за мен. Живота продължава и тепърва ми се открива, че се Обичам и че съм безумно щастлива, усмихната. Че имам хубава работа( а нямам де), страхотни колеги, семейство и само хубави хора около мен. Благодарих на Вселената за всичко.
И идеята ми е това писмо да го изгоря, сега вечерта и с това да изгоря мислите си към него, да ме оставят на мира......пълна моя измишльотина, но така го чувствам, че трябва да го направя.
Вие какво ще ме посъветвате, дали е добре да го горя или да го оставя в някой плик да си седи и дали да оставя малко парченце от изгорения лист?
Просто незнам какво е най добре да направя, за да проработи идеята ми  Thinking.

Много ви благодаря за темичката, като имам време ще чета и старите теми, защото ми давате много положителни чувства. Ще си направя и карта на желанията, много съм се надъхала, като ви чета и колко сте позитивни, да стана и аз така като вас   bouquet.

Ще ме прощавате че стана толкова дълго  ooooh!.

# 426
  • В друго измерение
Вълшебници, моля, простете и на мен  Praynig
На този ден винаги идват най-близките ми роднини, винаги чакам с нетърпение задружния смях, който избухва, когато си кажем в един глас - ако има нещо, няма нищо!  Grinning Дежурна реплика ни е, но на всички ни е забавно и година след година си се смеем  Laughing
Имам щастливо семейство Heart Eyes Не зная Бог ли е или Вселена, но съм благословена, благодаря!  Heart Eyes
Тааа...споделих си, че си намирам приказните неща в живота, които ме подсещат колко съм богата...
Lily Rose  Hug всичко ще се нареди  Hug...мисля си, че има резон в кофти моментите  Thinking(не говоря за дългите периоди и истински трагедии)..лично аз установявам, че с всяко следващо сгромолясване, всъщност съм една идея по-уравновесена и сякаш точно в такива моменти виждам по-добре каква е била правилната настройка, когато съм получавала, тоест в кофти моментите сякаш си изяснявам кога и как съм била истински силна в сбъдването на желания  Thinking
Обаче и понякога избухвам както преди - импулсивно, глупаво...както онзи ден  Confused
Отново искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха  Hug
Човекът снощи ми се обади, доста притеснен при това - цъкал по профилите и объркал, понеже снимката ми е само на устните ми...писал ми там, пратил ми покана, но аз не съм влизала, и се обади да каже, че не е искал, ще го приема ли пак  Crazy
Много искам да изключа разума, който разяжда, и да слушам само сърцето - да се науча истински да различавам гласа на сърцето от коварния глас, който използва всички негативни програми - в първия миг, когато видях, че ме е изтрил, ревна неуверената моя личност...после се чу едно тихичко гласче, което ми каза "я, я, как ще се смеете двамата, нали знаеш, че си комуникирате по други начини, сайтът е резерва, той хич и не е поглеждал профила ти, дори не е видял каква снимка си си сложила, объркал се е, кротувай, като ти се обади, ще го питаш", помислих си го, дявол го взел, истината беше в мен...и все пак изпаднах в дупка, неувереното ми, необичащо себе си "аз" надделя....
Сърцето, ако използвам думите на Зеланд, "шепотът на утринните звезди"...то е най-добрият приятел, но е така трудно да разпознаеш гласа му..
Четох ви и препрочитах всичко, което ми написахте..и в крайна сметка с ваша помощ вчера сутринта дадох пълен игнор на ситуациите...и съзнателно, и подсъзнателно...вчета ходех буквално изпразнена от мисли...намерих си занимания, които ангажираха вниманието ми, позапознах се с нови хора...и вечерта той ми се обади...
Сега съм игнорирала тотално онази работа, каквото стане - такова Party В сряда ще отида без никакви очаквания. И нормална работа ще си намеря, при това март месец, заявявам го!
Повтарям казвани неща, но тъй като споделих конкретен проблем, исках да споделя и какво усетих  Hug
Моля за прошка още веднъж и искрено благодаря на всички тук, за всяка дума, която ми е подсказвала накъде да погледна, за подкрепата  Hug  bouquet

П.С. Олеле, надминах себе си по дължина на пост  Laughing

# 427
Простете и на мен.
Не съм лесна за търпене.  bouquet

# 428
Момичета, я поговорете от мое име с Вован. Аз уж говорих, и уж нещата бяха наред (утре трябваше да почвам работа), пък нищо не стана (обадиха ми се да не ходя утре). Вече 1г. съм без работа, ем стига толкова  Crossing Arms . Вярно, имах нужда от почивка, но починах си достатъчно. Аз си поговорих с него преди 3-4 дни, и ми мисля - разбрахме се, ще свърши работа. Пък тя каква стана накрая   Cry

Оплаках ви се   bouquet , БЛАГОДАРЯ че ви имам.

# 429
  • Варна
Мили момичета, не обичам да се оплаквам, но имам нужда от съвет - така се получи, че от две години живеем при свекърва ми, която е много властен и „отровен” човек, и откакто живеем там се чувствам все едно не съм аз. Преди това имах енергия за всичко- мечтаех, творях, създавах, бях изпълнена с позитивизъм, чувствах се така, все едно летях. А сега - постоянно имам една топка в корема си и нищо не ми се прави, нямам никакво желание дори да върша ежедневните домакински неща, нито пък за някакви ритуали, карти и т.н. Но щом изляза от тази къща и отида на работа примерно или някъде другаде, ставам по-спокойна. Обяснявам си го с това, че я чувствам като енергиен вампир, и че тя е причината за моите притеснения и неразположение, но какво мога да направя, за да се чувствам по-спокойна?  Praynig /изключвам изнасянето от там поне до края на годината, поради ред причини/.
Благодаря ви
Лек и усмихнат ден  Hug

# 430
tedilina, като за начало можеш да си "излееш" болката и гнева към свекърва ти в тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=641331.0. Там ще срещнеш доста сходни истории и чувства, а и поне малко разбиране.
А иначе, можеш да вземеш някоя техника от 1-ва страница, която смяташ, че най-силно ти пасва. Аз мога да ти препоръчам http://dreamland-bg.com/index.php?topic=168.msg884#msg884. Понеже моят стаж с такъв тип човек е доста повече - 12 години, аз се научих в повечето случаи да я игнорирам, да не й отговарям, да се моля за нея и да гледам на нея като мой урок. Но наистина, най-добрият начин е просто да се изнесете и да не живеете заедно. Peace

# 431
  • Варна
Благодаря ти, zuki, не съм търсила такава тема, където надълго и нашироко се изливат болката и гнева, защото проблемите се подхранват и задълбочават. Потърсих тук помощ, за нещо по-положително и нещо, което може да ми вдигне малко вибрациите  Heart Eyes /ще изпробвам това, което си ми препоръчала/. За игнорирането с права, ама нещо не ми е достатъчно...
Между другото от сутринта чета темата и разни техники, и сякаш ми е по-добре на душичката  Laughing  Hug

# 432
А къде точно "отправяте" питанията си към Вован?

# 433
  • София
Тедилина, възможно е жената да не е никакъв вампир, просто са единици хората, които са способни хармонично да съжителстват със свекърва или тъща. Нормално е да ти е дискомфортно. Опитай се да намериш допирни точки с нея. Прави се, че се вслушваш в съветите й, прави се, че те интересува мнението и чувствата й, съобразявай се с тях поне привидно и всичко ще е ок. Ако си в състояние да изпитваш искрена симпатия към нея, би било най-добре, но ако не можеш, преструвай се просто. Peace

# 434
Здравейте на всички,

Чета редовно темата, но рядко пиша.
Включвам се, за да споделя колко бързо ми се изпълни желание от картата.
Завърших я и след 2 дни изпълнението на едното нещо беше налице.
Разбира се, по напълно неочакван начин. Просто се сбъдна.
Това ми е  втора карта, от предната също почти всичко се изпълни, но повечето неща бяха нематериални. Сега много се старах, сложих конкретни снимки, които дълго избирах, за да няма грешка и случайности при сбъдването.
Сега гледам да съм по-постоянна с утвърждаването и поглеждането й по-често.
За бързото материализиране на мислите, отдавна го забелязах при себе си. Много неща стават минути след като ги помисля, дори се плаша понякога, колко много трябва да внимавам какво помислям. Това е от години и не знам на какво да го отдавам.
При приятелки е нужно доста утвърждаване, за да стане нещо.
При мен за някои неща е нужно, като например да се сложи нещо на картата, но повечето стават само като ги помисля.
Преди време 2 пъти приложих успешно и техниката да си кажа - това ако ще става, да стане до 2 дни. Стана след по-малко от 24 часа.
Явно наистина има много фактори и повечето неща са индивидуални, просто всеки трябва да намери начина, който действа при него.

Общи условия

Активация на акаунт