Отговори
# 255
  • Добрич
ХУНА МОЛИТВА ЗА ПАРИ ОТ ДЖУАЛ КХУЛ

Особено благоприятно време за отправяне на хуна молитвите е: от 15 юни до 14 юли всяка година и от 15 декемри до 14 януари всяка година

Следва хуна молитва,която Тери Сю получи по канала от Джуал Кхул,предназначена за проявлението на пари за работниците на Светлината на планетата.
Това е много мощна молитва и аз ви предлагам да я споделите с духовните общности, с които сте свързани, както и да я използвате за себе си.
Джуал предлага да казвате молитвата веднъж дневно в продължение на тридесет (30) дни, за да изчистите блокиранията и да проявите Божественото си наследство на пълно изобилие на всички нива, така, че да можете да изпълнявате работата си в служба на хората, заради която сте дошли тук.

Любимо Божие Присъствие,

С тези думи се обръщаме към теб и смирено те молим с цялото си сърце и душа, ум и мощ, за Божественото изобилие, което да се прояви чрез индивидуалния успех и късмет.

Искаме да се издигнем над страха, за да осъществим Божия план на Земята и отвъд нея.

Лично аз тържествено обещавам да се отворя за финансовото богатство, за да се осъществят моите и на моята група ангажименти за служене на човечеството.

В името на Бога приемаме своето Божествено наследство точно сега и Ти благодарим за своевременния отговор на тази молитва. Да бъде Божията воля!
Амин.

ПОВТОРЕТЕ ТРИ ПЪТИ НА ГЛАС.

Мой/Наши любими подсъзнателни умове, с това ви молим и ви заповядваме с любов да отнесете мисловната форма на тази молитва до Бога, заедно с цялата манна и жизнена сила, необходими и нужни за нейното материализиране и проявление.
Амин.

ИЗДИШАЙТЕ МОЛИТВАТА КЪМ БОГА. ИЗЧАКАЙТЕ ПЕТНАДЕСЕТ(15)СЕКУНДИ.

Господи, нека падне благословенният Ти дъжд!

Амин!

ПОЧУВСТВАЙТЕ КАК ЕНЕРГИЯТА СЕ СПУСКА ОТ БОГ ОБРАТНО КЪМ ВАС.
ПОГЪЛНЕТЕ Я.

ОМ. ОМ. ОМ. ( Напявайте спокойно и с вяра )

На мен ми харесва и това:

Хуна прошка – молитва за изчистване на кармата / чете се 3 пъти дневно в продължение на 30 дни/

Аз прощавам на всички които някога съзнателно или несъзнателно са ме наранили или обидили през този или някой друг живот, на тази или на някоя друга планета, в това или някое друго измерение. Аз давам прошка.

Аз искам прошка за всичко, което някога съзнателно или несъзнателно съм направила, с което съм наранила или обидила някого през този или някой друг живот, на тази или на някоя друга планета, в това или някое друго измерение. Аз моля за прошка.

Аз прощавам на себе си за всичко, което съзнателно или несъзнателно съм направила и с което съм наранила или обидила някого през този или някой друг живот, на тази или на някоя друга планета, в това или някое друго измерение.Аз приемам прошка.

Свободен/на съм. Всички вериги и ограничения се смъкват от мен. Аз съм Господар с пълна Сила

# 256
  • Universe
Феи, в неделя са местни заговезни, т.е. последен ден с консумация на месо. Ще има ли постещи в темата? Номерих си календарче и в кои дни храненето е строг пост-без олио. Досега съм постила няколко пъти, но съм включвала олио. Сега ще съм по канона, живот и здраве! Настройвам се и психически. Спирам кафето и цигарите, пожелайте ми успех! 

Привет   bouquet аз не съм писала във форума , но редовно ви чета  Simple Smile. Постила съм през годините , но не е било строго по канона, до преди месец време се колебаех дали да направя този пост.Миналата седмица осъзнах , че искам да направя поста стриктно както трябва да си е , искам да се пречистя и физически и духовно.Единствените ми колебания са относно религиозния аспект - не съм се изповядвала до сега , но и нямам желание да го правя  Confused Не че съм си изгубила вярата вярвам в Бог, Твореца, Вселената или Буда но съм предубедена към  институцията и служителите й  Исках да те попитам защо отказваш и кафето?
Нали идеята е да се откажем от всичка което ни доставя удоволствие, вкл. секс но тук всеки си решава. Въпросът с изповедта е много личен. Всеки както ги чувства. Първия път се изповядах. След време видях попа с черни кожени дрехи и мерцедес, вече нямам желание да се изповядвам при него. Нали поповете са посредниците ни с Висшия разум- Бога. Ако чустваш, че нямаш нужда от този посредник, давай директно. 

И аз съм от постещите, но не се изповядам - някак си не ми иде отвътре

Великденски пости 2012г.

Desss    bouquet

# 257
Благодаря  , Вела  Започвам още днес   bouquet  bouquet  bouquet

Очаквам още Саморонски ритуали  Praynig Praynig

# 258
Desss замисли ме това, което си постнала. И аз не се сещам за читави деца на богати родители, обикновено неумението им да се справят сами рано или късно им изиграва лоша шега.

Приятна почивка на всички!  bouquet

# 259
  • Universe

Очаквам още Саморонски ритуали  Praynig Praynig

Ето ОЩЕ Hug

Време е за кафе с благодарност   Heart Eyes

Господи, искам да ти отнема минута!
Не да поискам нещо от теб...  А просто да кажа - благодаря ти за всичко, което имам!

# 260
  • Пловдив
 Момичета, какво означава пост при облекчен режим. Правила съм целия пост, но не се чувствам добре.

# 261
Много се зарадвах, че има хора, на които Вован е помогнал вече!  Hug За случаите, в които не е реагирал, пак звънете, не се притеснявайте, той това работи!  Mr. Green Аз за едни съседи до три пъти съм му звъняла, че и се сърдя. Но става работата.  Grinning

# 262
  • София
Днес е Месни Заговезни. Православната църква ни призовава ...да се замислим върху живота си. Да се обърнем към себе си, към ценностите, които изповядваме и към които се стремим.
Искам да помоля тези, които казват: "Има нещо, има някаква сила, но какво е, не знам."
Ти опитваш безверието, без да се замисляш. Ами просто така, без да се замисляш, опитай и вярата.
С добри мисли, чувства и постъпки дарявайте светлина и топлина.

# 263
  • София-в сърцата на моите деца
Много се зарадвах, че има хора, на които Вован е помогнал вече!  Hug За случаите, в които не е реагирал, пак звънете, не се притеснявайте, той това работи!  Mr. Green Аз за едни съседи до три пъти съм му звъняла, че и се сърдя. Но става работата.  Grinning
Ама този Вован къде да го намирам? newsm78

# 264
здравейте!
изпуснала съм ви много,но да се запиша и се връщам назад!
благодаря ви!  bouquet

# 265
  • Лондон

Ама този Вован къде да го намирам? newsm78

didiela   заповядай !

http://dreamland-bg.com/index.php/topic,2538.0.html

# 266
А ти къде искаш да го намираш?  Wink Аз съм му отредила един баш мутренски офис с кожено кресло и голямо бюро да си качва там краката.  Mr. Green

# 267
здравейте момичета,аз тези дни само ви чета,чета..  Whistling
от днес съм с йодово доларче на дупето  Laughing  Money

ето и една хубава мисъл за която се сещам много често днес :

"Щастието не трябва да бъде отлагано за бъдещите времена. Щастието трябва да се проектира за настоящето."

# 268
simplyaven  много се радвам, че отново пишеш в темата. Постовете ти миналата година ми помогнаха изключително много, запазила съм си най-важните неща в една папка на компютъра и си ги препрочитам, когато имам съмнения и не толкова силна вяра. Желанията ми се излълняват едно по едно и то в най-подходящия момент. Имам виртуална карта на желанията, вече втора подред, тъй като предната се реализира на 90%  Heart Eyes Скоро ми предстои много важно интервю за издигане в кариерата и страшно много се вълнувам, но вярвам в положителното развитие   bouquet

# 269
 Hug Много, много се радвам за теб, наистина!  Heart Eyes Намажи си личната карта с нещо любимо и сладичко преди интервюто и си мисли как ти си "най-сладкият" човек з атях и просто ти се лепват директно на теб, после си я оближи с удоволствие и настроение.  Grinning С хумор, симоронски работи, с усмивка.  Grinning Можеш да си подържиш и ръката под мишницата преди да влезеш, после с тази ръка се здрависай с тях (тоест, дръж си под мишницата дясната ръка). Желая ти много, много късмет! Вярата си я имаш.  Hug

П.П. МОето "много важно" последно интервю не се реализира в работа, но аз съм абсолютно, 300% убедена, че ако това не се е реализирало, то за мен има нещо много по-добро напред. И в последствие разбрах някои аспекти за работата, които се оказаха несъвместими с живота ми в момента. Така че, винаги има и по-добре и Вселената знае какво ни трябва точно.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт