Отговори
# 585
И аз да се включа в позитивния форум Simple Smile Последните ми 2-3 години са съпроводени с проблеми от всякакво ествество. Първо се започна с личен проблем, оттам здравословен, с който още се боря. Това ме провокира да започна да чета книги за самоусъвършенстване, за позитивно мислене и тн. След което започнах да се самообвинявам защо съм се тормозила толкова в личните си отношения и съм отдавала такова голямо значение на дребни неща и като резултат - здравето ми се разклати.  Преди това минах през самосъжаление - защо точно на мен се случва това. Изпаднах в депресия. После излязох. Проблеми в работата, търся нова, а не намирам. Смених си мъжа ( Mr. Green) и се усещам,че пак започвам да се тормозя този път за други неща. Искам да контролирам, всичко да е по моему, разни страхове имам, анализирам много, ревност и отново не съм щастлива, напрегната съм, все нащрек за нещо. Не мога да се доверя на човека до мен, все имам чувството, че ме лъже. Не е на добре работата  Confused Отделно на това, всички чакат с нетърпение да раждам, че съм станала на 29 и вече изтървам влака, пък аз да взема да си сменя гаджето и сега кой знае кога! И в главата ми е такъв хаос. Постоянно негудувам и недоволствам от живота си и от това, което съм. Ходх на курс на Норбеков, имаше ефект в настроението, станах по-бодра, весела, в добро настоение без да има причина, но постепенно пак влязох в коловоза. Зная, че всичко зависи от мен. Започвам нещо, но не го довършвам. Вече няма накъде обаче, и сериозно се залавям със себе си. Затова започвам и най-редовно да чета и пиша тук, защото имам нужда от подкрепа!!! Успех на всички и хубав ден!
На пръв поглед се сещам за есенциите на д-р Бах. С такива капки можеш да повлияваш на негативните си черти в характера. Има тема във форума.
И аз съм много хаотична, имам желание за много неща, но всъщност не отделям достатъчно енергия на важните за мен. А точно това трябва. Концентрирай се съвсем нарочно на важните за теб неща и според мен ако на нещо му е писано да стане - ще стане. Ако ли пък не - не му е дошло времето. Важното е даа приемаш нещата с идеята "Ако не получавам онова което искам сега, Съдбата е приготвила нещо много по-добро за мен!"
Успех ти пожелавам! Hug

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 16:06 от Пит

# 586
  • на брега на морето
Момичета, имам въпрос - откъде мога да си намеря синя стъклена бутилка, предпочитам с обем 250 мл? Изръшкала съм всички магазини около нас и никъде няма. Небходима ми е да си правя синя слънчева вода.

# 587
  • По света и у нас - за сега в Белгия :)
И аз да се включа в позитивния форум Simple Smile Последните ми 2-3 години са съпроводени с проблеми от всякакво ествество. Първо се започна с личен проблем, оттам здравословен, с който още се боря. Това ме провокира да започна да чета книги за самоусъвършенстване, за позитивно мислене и тн. След което започнах да се самообвинявам защо съм се тормозила толкова в личните си отношения и съм отдавала такова голямо значение на дребни неща и като резултат - здравето ми се разклати.  Преди това минах през самосъжаление - защо точно на мен се случва това. Изпаднах в депресия. После излязох. Проблеми в работата, търся нова, а не намирам. Смених си мъжа ( Mr. Green) и се усещам,че пак започвам да се тормозя този път за други неща. Искам да контролирам, всичко да е по моему, разни страхове имам, анализирам много, ревност и отново не съм щастлива, напрегната съм, все нащрек за нещо. Не мога да се доверя на човека до мен, все имам чувството, че ме лъже. Не е на добре работата  Confused Отделно на това, всички чакат с нетърпение да раждам, че съм станала на 29 и вече изтървам влака, пък аз да взема да си сменя гаджето и сега кой знае кога! И в главата ми е такъв хаос. Постоянно негудувам и недоволствам от живота си и от това, което съм. Ходх на курс на Норбеков, имаше ефект в настроението, станах по-бодра, весела, в добро настоение без да има причина, но постепенно пак влязох в коловоза. Зная, че всичко зависи от мен. Започвам нещо, но не го довършвам. Вече няма накъде обаче, и сериозно се залавям със себе си. Затова започвам и най-редовно да чета и пиша тук, защото имам нужда от подкрепа!!! Успех на всички и хубав ден!

Здравей Miss Sixty,

Препоръчвам ти да прочетеш моята история и техниките, които аз използвах за да преодолея проблемите си. Ето и линка:

Подсъзнателните Блокове - как да ги изчистим и как това промени живота ми!   

Ако ти допадне и имаш въпроси ми пиши  Hug

# 588
  • В друго измерение
Котьо, няма да съм май кой знае колко полезна, но си спомням от преди няколко години, имаше точно синя, стъклена на някаква алкохолна напитка, на Пещера, ракия мисля, че беше...но не съм особено сигурна, пробвай, ако имаш пътьом, голям магазин за алкохол  Hug Обаче май е голяма, към 750 мл

Да споделя как за пръв път и аз изпитах това, че съм пропуснала да кажа "без вреда за никого"  ooooh!
Много искам четец за електронни книги, но от тук ми е скъп...и в един момент преди НГ се сетих, че моя приятелка е в Америка и ще си идва края на юли...
Да де, ама пусто, нямам търпение да чакам, поисках да го имам възможно най-бързо, възможно най-евтино...и току-що разбрах, че са й съкратили работата с няколко месеца и още през май  ще се прибере  ooooh! Ама че съм и аз, значи...  Outta Joint

# 589
Момичета, имам въпрос - откъде мога да си намеря синя стъклена бутилка, предпочитам с обем 250 мл? Изръшкала съм всички магазини около нас и никъде няма. Небходима ми е да си правя синя слънчева вода.
само такива вази съм виждала

# 590
  • Добрич
лора др,  Peace споделям това, което си написала. Всъщност мисълта в подписа ми изказва същото твърдение, но по друг начин.

Щастието е пътуване, а не крайна цел. Направи това пътуване безкрайно.

# 591
heartbeat,аз също се опарих наскоро като пропуснах това'' без вреда на никому''-не исках да ходя на една презентация,ама хич не исках,но нямах никакъв повод да откажа и ...дъщеря ми вдигна температура и си останах да я гледам,съответно се ''спасих'' от презентацията и си получих урока.

Синя бутилка,ама 0,5 л е на соковете Fructal,по-добре от пещерската гроздова ми се струва.Имаше и коледен  Beck's,ама сега има ли го?Не съм по бирата много-много.

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 17:42 от лора др

# 592
  • на брега на морето
Никъде не съм виждала соковете на Фруктал за съжаление. Веднага бих си купила.

Напусках и аз стотинки, да видим newsm78 В събота и днес го направих, после четох, че се прави в четвъртък.  Grinning

# 593
Котьо, няма да съм май кой знае колко полезна, но си спомням от преди няколко години, имаше точно синя, стъклена на някаква алкохолна напитка, на Пещера, ракия мисля, че беше...но не съм особено сигурна, пробвай, ако имаш пътьом, голям магазин за алкохол  Hug Обаче май е голяма, към 750 мл

Тази ракия я имам подарък от един скъп човек- батко ми , който най- коварната болест го отне от нас без време .....Та не давам на никой да я пипа и сега видях че е 500 мл. Пещерска специална се казва във син хартиен цилиндър се продава.

# 594
  • на острова на мечтите
Нещо ми е тъжно! А уж идва пролет и слънчицето едно такова благо, дарява ми покой и вътрешен мир! Наоколо са нацъфтели бадемовите дръвчета и мимозите,а и цветчета със страхотно цветове- едно наситено червено,което ме кара да се усмихвам несъзнателно.... А ми е тъжно,защото ми изчезнаха другарчетата от двора- две бездомничета,кучета, със страхотни очи, които от вчера не са се прибирали!Свикнах си с тях, напоследък се борих повече от два месеца, за да спася едното,което попадна в капан и си дойде след два дни,а сега ги няма и двамата. Ох,не ми се ядосвайте много,кучета са, не е болка за умиране,само дето освен във форума, няма на кого да порева на рамото. А като споделя, ми поолеква! Дано са се запиляли по някоя си тяхна природна нужда!
Вела, както винаги-много мъдро! Да, когато нещо се забви,или се отложи,дори когато го очакваме безнадеждно, е защото ни чака нещо по-добро! При мен винаги е така! Вероятно ,защото по природа съм много нетърпелива и това ми е урокът по търпение Grinning Повтаря ми се непрекъснато,защото май все още не съм си го научила newsm78
Благодаря ви, че споделяте,че ви има и че мога да се разтъжвам с вас

# 595
Привет дами   bouquet
аз пак съм в някаква депресия от скоро,ходих на невролог и съм имала срив на вегетативната нервна система  Whistling и съм супер нервна на моменти.Някой да предложи някаква техника за успокоение? Тази със "обичам те,съжалявам...." не ми помага много вече  Laughing

искам да ви похваля една книга,която си купих скоро и много ме надъхва,пълна е с различни техники "Елексирът на любовта" от Лариса Ренар  Peace  bouquet

# 596
  • Costa Rica
Напусках и аз стотинки, да видим newsm78 В събота и днес го направих, после четох, че се прави в четвъртък.  Grinning

И сега няма да е успешен, пък Whistling Mr. Green

Коте, знаеш, че такива дреболии като "правилният" ден, "правилният" цвят на покривката на масата, на която ритуалстваш и съвсем, ама съвсем точно повторените думички на "заклинанието" са за Хари Потър. Вярно е, че има някои кореспонденции ( астрологични съответствия, фаза на луната, цветове, билки, аромати и тъ нъ) които теоретично би трябвало да усилват ритуала, но не това е най-важното. Видни симоронисти твърдят, че единствената цел на един дълъг и сложен ритуал е да  засили концентрацията на Вълшебника, а именно тя е тази която казва на Вселената "Ей, стани си от ушите и ИЗПЪЛНЯВАЙ!!!!! Naughty

Лисси Мусса, по която съм луднала напоследък твърди, че най важното нещо в едно ритуално действие е дали ти мъррррррка. Ако чувстваш, че днешният ден ти мъррррррка, защо да чакаш до четвъртък? Аз вчера и днес съм в много мъррррркаво настроение, вървях и ръсих парички, мнооо важно кой ден е Wink
(А вчера изненадващо се обади бившият любим образ - изпратил ми парички за подарък за РД. Чудо, чудо!)

Зилла, ТЕС и рескю ремеди на Бах са за спешни случаи - изпробвано Hug

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 19:58 от Делфина фон Ю.

# 597
Привет дами   bouquet
аз пак съм в някаква депресия от скоро,ходих на невролог и съм имала срив на вегетативната нервна система  Whistling и съм супер нервна на моменти.Някой да предложи някаква техника за успокоение? Тази със "обичам те,съжалявам...." не ми помага много вече  Laughing

Виж с какво се лекува ''срива на вегетативната система'',което е синоним на ''последици от стреса''

''На първо място стои правилното разбиране на живота. Когато душата се устреми към физическия свят, тя знае за какво го прави. Но когато човек “пристигне” на Земята, цялата мрежа от условности го захлупва и преди да “порасне”, той вече е впримчен в нея. Мрежата продължава да се плете и с времето става все по-фина, за да може да впримчи в себе си и най-фините души. А всички тези условности обслужват материалната същност на живота. Психиката и душата са дълбоко затрупани, под много пластове от условности.

Човешката душа в началото е объркана, тревожна, разбунтувана / огледайте всички подрастващи/. Но с времето, в повечето случаи “свиква” с третостепенната си роля.
А материалният свят не знае граници в угаждането на самия себе си. И се омотава в собствената си мрежа. Забравя за душата, използва психическата енергия само тогава, когато трябва да създаде нови “облаги”.

Такава постановка на живота не може да минава без сривове. Човек започва да усеща кога съзнателно, кога подсъзнателно, че основата по която ходи не е здрава и започва да се чуди за какво е дошъл на тази земя. И страда. В повечето случаи обаче той така е притиснат от условностите, че “няма време” нито да си задава въпроси, нито да търси отговори. Човек набързо гълта хапчета и не иска дори да знае, че така само изтощава нервната си система. А отслабената нервна система е врата за всякакви болести.

Лечението на вегетативната дистония се състои точно в това, човек да си задава въпроси и да търси истински отговори, да пътува към себе си. А тези отговори съществуват. Те са при хората, те са в книгите, те са в знаците, които ни пращат нашите създатели.''

# 598
Здравейте дами  Laughing

Лора сърдечно благодаря за поста ти, точно така се чувствах преди 5 минути, преди да го прочета. Май много на сериозно се взимам, я бе я да си гледаме доброто настроение  Hug

# 599
  • на брега на морето
Делфин, обичам те!

Общи условия

Активация на акаунт