Отговори
# 105
mijjjka,браво!Аз не очаквах,чесно казано,такава успеваемост.Ако тогава действах с вас,а не само да ви чета...Но и без карта или списъци на желания,сега съм в процес на осъществяване на нещо голямо и много важно за мен, което 4 години се проточва,ама като мине всичко ще го коментирам.Исках да задам на mijjjka много ''как" и ''защо'',но след поста на дессс се отказах.
 Аз попитах за постиженията ви с цел да се мотивира Клемче,че нещо се е омърлушила,а и не само нея...На мен много стимулиращо ми действат реалните  успехи,които се споделят тук и за  които май все по-рядко се пише.
mijjjka,klem4e,ами продължавайте в същия дух.Супер сте!

# 106
  • Tам през Атлантическия океан
Като ветеран да се включа  Mr. Green

Преди някъде 3 години , от тогава когато е темата  Wink си направих карта на желанията с голям кеф  Wink и всичко на 90 и %  се осъществи , малки и големи желания  Wink

Май първо за работа, намерих си след майчинството точно такава работа каквато исках , като се замисля тя ще ми остане и най-обичаната работа в Бг. и бях доволна от матерялна и социална гледна точка  Wink
   Сбъднаха се малки материални/предметни придобивки  Wink

Бях си залепила на картата Статуята на свободата и Американското знаме  Wink и бях написала "Печелим зелена карта"  Hug  Ей на спечелихме,тука сме вече  Grinning

В сектора на парите бях  сложила  пачки долари  Mr. Green Мъжа ми ме пита какви са тези долари , трябвало евро нали сме у Европата  Wink  Ей на не е било случайно че точно тази парична единица съм лепнала  Mr. Green

Я колко лесно е така написано  Laughing  да ви кажа имаше и зорец и ядец при постигането на някои неща , но па станаха  Mr. Green  Като се обърна и всичко е зад гърба ,ама на момента тогава  някои неща са ми се виждали трудни , но пък не и не възможни  Whistling

Да сме живи и здрави , всичко може  Wink само трябва да се пробва иначе няма как да разберем  Mr. Green  ще си стоим с едно АКО .... , ако  Laughing

Ей така е  Peace

mijjjka bowuu рапорт даден  Wink

Сега като се замисля тази 'Карта на желанията' е един план за действие Wink Хората винаги си четраем , правиме планове имаме , желания , мечти .....  просто с тази карта един вид фиксираш нещата да не се разпилееш примерно , че то все нови нужди и желания напират хаххахх Simple Smile всичко на веднъж няма как , едно по едно , step by step  Grinning

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 22:48 от Desss

# 107
Аз пък друго се чудя ...  newsm78
Дали пък не пожелаваме нещо, защото по някакъв начин смътно (подсъзнателно) предусещаме, че ще се сбъдне? Wink
Дали пък няма някаква обратна зависимост?? Някакво обратно влияние... Ако всичко е ЕДНО и времето е илюзия, но тогава тази обратна зависимост е напълно възможна  Simple Smile В смисъл, че е възможно бъдещето да изпраща някакъв вид сигнали към нас.
Трудно ми е да го обясня, но знам, че сте ме разбрали какво имам пред вид  Grinning

Дессс, рапорт приет  Flutter

# 108
Сигнал от кораба майка  Mr. Green

# 109
Сигнал от кораба майка  Mr. Green

Анджък  Mr. Green
А тогава току виж се оказало, че това "сами творим бъдещето си" е всъщност поредната илюзия??   Laughing

# 110
момичета, синът ми забеляза, че навън е много светло. Наистина вали сняг и небето е като червено. Знаете ли какаво означава това?  newsm78

# 111
От гУгЪля  Laughing

Ако небето е червено, времето ще е ветровито, а може и да се развали.

Червено небе при залез- ветрове и суша .

Намерих и тема ама нищо интересно  Wink  http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1950696  Simple Smile

И друг път се е случвало , явно е природно явление  Wink

# 112
  • Добрич
Аз пък друго се чудя ...  newsm78
Дали пък не пожелаваме нещо, защото по някакъв начин смътно (подсъзнателно) предусещаме, че ще се сбъдне? Wink
Дали пък няма някаква обратна зависимост?? Някакво обратно влияние... Ако всичко е ЕДНО и времето е илюзия, но тогава тази обратна зависимост е напълно възможна  Simple Smile В смисъл, че е възможно бъдещето да изпраща някакъв вид сигнали към нас.
Трудно ми е да го обясня, но знам, че сте ме разбрали какво имам пред вид  Grinning

...

mijjjkaPeace, напълно  те разбирам.

Според мен интуицията ни, ни подсказва за редица неща, които ще се случат, както и за такива, които няма да станат.

С роднини продаваме наследствен имот. Казвам "продаваме", защото сме в процес на продажба. От края на ноември имаме клиент, с който договорихме цената и който не се отказва от имота, нито се пазари за цената, но многократно насрочва и в последствие отлага сделката.  Първия път бях убедена, че няма да стане и според близките ми това може да влияе на сделката. Като цяло съм позитивен човек и много искам да продадем имота. Даже миналия месец бях помолила в темата за енергийна подкрепа.  Обаче какво съм виновна, че първия път интуицията ми подсказваше обратно на това, което искам. Всъщност мисля, че явно не е дошъл най-подходящия момент за продажбата. Предполагам, че сделката ще стане, само дето не зная кога, но тя Вселената си знае работата.

Между другото клиентът ни е англичанин и от 2-ри декември до сега 7 пъти насрочва дата и после отлага сделката. Да се чудим на английската му точност. Потвърждение, че всяко правило, си има изключения.

# 113
Четох,не помня къде,че ние сами си определяме съдбата донякъде.Все едно има някъде във вселената предначертан план за нас в най-общи черти,а на нас ни се оставя възможността да определяме детайлите или начините, пътищата за осъществяването на нещата,но крайния резултат за значимите събития в живота ни е предварително заложен.Оф,не го обясних ясно,дано се сетя от коя книга го четох,та да ви кажа.
Аз,например, имам желание, за което хич нямам вашето предусещане,че ще се сбъдне.Може да стане ако спечеля от тотото,например(аз тото не играя, но образно казано).Концентрирала съм се в крайния резултат и гледам да не мисля по какъв начин ще стане,но все пак гледайки реално на нещата никакъв шанс няма, но аз си го искам,пиша си го  по списъци,визуализирам си го ...пък каквото стане ...а и интуицията ми нещо е заспала.Но както казва Вела-Вселената си знае работата!

# 114

Феички,  идвам специално за да ви почерпя за здравето на порасналото ми момиченце !  Heart Eyes
Моята Гергана вече е на 16 !  Аз съм една мнооого щестлива мама, да ми е жива и здрава !  Laughing Hug

# 115
Pinkito да ти е жива и здрава рожденичката! Желая и успех по пистата на живота!
И аз съм си правила карта на желанията, без едно желание, другите са се случвали. Скоро мисля пак да си направя и този път да си пожелая по реалистични неща!

# 116
Много ти благодаря Даниелче, Hug
А кога най-скоро е добре да се направи картата? И аз ще си направя.  Там опит нямам, но с писането на желания на Новолуние - много от тях ми се сбъднаха, и най-голямото и трудното , и то се сбъдна! - аз ви се бях похвалила.../ то аз винаги ,като имам успех в тези неща, тичам тук  да си кажа ... Blush/.че иначе кой ще ме разбере... Laughing  май беше по добре да ида на 1 ва стр, а не направо да питам..извинявам се.. Преди не ми се получи с картата,защото имаше кой да ми я зяпа и да пуска коментари, а аз за такива лични неща съм много докачлива.. не обичам да ми се влиза прекалено в територията, само ако аз позволя !  Сега обаче ситуацията е друга и много ви благодаря,че ми напомнихте за картата... почвам веднага да мисля по въпроса и да си набавя материали !  Hug Heart Eyes

# 117
Mijjjjka  Hug
Съгласна съм с думите ти, но ми е трудно да го формулирам, дори мисля, че и аз самата не мога да разбера точно връзката между двете неща, получава се нещо като онази приказка за яйцето и кокошката. Но когато усещам, че искам нещо, колкото и фантасмагорийно да ми изглежда знам, че трябва да действам, не действам ли ще си стоя на едно място, което няма да ме удовлетворява, но в същото време желанието за сбъдването му със сигурност си се появява в мен по необясним начин. Просто в един момент си се появява и си иска своето така да се каже  Simple Smile. Според мен това си е Божа работа, или това, което Господ ни поставя на пътя, и ние решаваме да действаме напред или не, може би ние само определяме скоростта. Аз така си го обяснявам най-общо. Но едва ли е толкова просто де.

За протокола, не съм правила карти, нито ритуали, сбъдват си ми се желанията най-напред това, което най-силно желая, и най-хубавото, че винаги има приятни изненади, за които не съм се и досещала. Мисля, че са хубави тези т.нар техники, така човек наистина съумява да се концентрира върху важните неща и не се разпилява, но не съм ги правила, започвала съм, но нещо не ми идва отвътре и след това съм се отказвала. Пробвала съм само "зареждането" на портфейла, винаги е действало, всеки път много се забавлявам с това, и сега като се сетих се засмях.

Желая на всички ни прекрасни почивни дни!

# 118
  • В Балкана
Карта на желания може да се прави на всяко новолуние, но има най-силно въздействие когато новолунието е в Овен.
Според моя календар тази година Новолуние в Овен настъпва на 22.03 от 16.37ч.
Моля някой да ме провери  Laughing и ако няма грешка, да се напише на първа страница, както до сега.
Защото подозирам, че много хора ще искат да си направят.  Grinning

Благодаря на споделилите за сбъднатите желания в живота им!   bouquet
Има и други мацки, които ще се радвам да се включат и разкажат.  Heart Eyes

Благословихте ли деня си тази сутрин?   Hug

# 119
Здравейте и от мен, рядко пиша, но редовно ви чета.

Pinkito честита ти рожденичка, много късмет и пожелавам !

Аз карта на желанията не съм правила, но съм писала желания по новолуние (7-8 пъти) 2-3 по мънички желания имам сбъднати.  От 2-3 месеца съм решила да си направя карта, но изчаквам да е новолунието в Овен, макар че сега ми се прииска да я направя още на това новолуние.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт