Отговори
# 630
  • Стара Загора
Честит рожден ден Делфина! Много здраве и късмет от мен.

Момичета да се похваля при мен Вован действа на 100%.
Преди две седмици го помолих за неприятни боклуци във входа и от тогава няма и следа, а бяха ежедневие. Даже на  мъжът ми като му разказах каза, че той трябва да играе роля на мутра. А днес се прибирам и нямаме ток. Обаждаме се в ЕВН и казват, че не е платен. Намираме фактурата диктуваме №.. и т.н. и те отговарят утре до 12 часа ще стане. обадих се на ВОВАН и му казах, че искам до 20.00 да имаме ток и танци, питие и т.н. и вече е изпълнено моето искане. Много съм му благодарна и на вас, защото от 2,3 седмици узнах за него благодарение на вас. Приятна вечер на всички.

# 631
  • София
ЧРД, Делфина!!!
Нещо скандално прекрасно ти желая Mr. Green Hug

# 632
  • Costa Rica
Благодаря, момичета!

# 633
Нещо скандално прекрасно ти желая Mr. Green Hug

Клонка, ти си уникум....

Момичета, този квантов преход бил голяма щуротия беееееееееееееееее  Crazy Crazy Опитват се да ме изкарат от кожата ми вече!! Менеееееееееееееееее? Тези хора са за жълта книжка  Laughing

# 634
Честит Рожден Ден Делфина фон Ю. !!!!  bouquet
Рози и рози,
 Ако не спамим темата би ли разяснила какво те вбеси в този квантов преход ???/само за това не съм чела в последните дни /

Между другото почетох малко за   ХО`ОПОНОПОНО , ми какво да ви кажа - малко не го разбирам , но го практикувам от днес и вече има ефект. Ще си кажете " Какво толкова има за разбиране ?- повтаряш обичам те - прости  ми - съжелявам - благодаря , мислейки за проблема и готово ..."  Може би сте прави , но нещо техниките започнаха да си противоречат , поне в главицата ми  newsm78.  При едни техники се казва , че ако искаш нещо то трябва да благодариш , че вече го имаш и да го изживееш . В други се казва - въпреки , че /например/ ме е страх от кучета - аз се възприемам такава каквато съм и т.н. , което за мен си е затвърждаване и съответно задълбочаване на проблема. А при тази техника ХО`ОПОНОПОНО , пък трябва да мисля за проблема и да си казвам думите , доколкото разбра омотаната ми глава не си представям решен вече проблем  , ами ......пак затвърждавам.  
   .........Наистина се оплетох , но има и още нещо-  всяка техника за която чета ми "мърка" за определени неща.
Ами ....лека нощ ! Това от мен , а мен може да ме намерите ,/ четейки/ под кривата круша , и чакайки да ме хлопне някой добре узрял плод по главата #Crazy . Целта е да получа прозрение на къде да хвана  Crazy
 Благодаря , че ви има   bouquet

# 635
Рози и рози,
 Ако не спамим темата би ли разяснила какво те вбеси в този квантов преход ???/само за това не съм чела в последните дни /

Това беше шеговито възмутен коментар, защото то промени, то чудо около мене!!

# 636
  • Добрич
Няколко минути по- рано, че утре ще съм заета:

Честит празник, момичета!

# 637
  • при моите деца .....
Честит празник, мили феи!
Нека в сърцата ви да има винаги топлина, а в душата ви да бъде винаги чисто и светло!
Нека денят ви бъде много цветен и радостен, с много усмивки!
Бъдете истински щастливи!

# 638

Честит рожден ден, Делфина!(на патерициbouquet
Желая ти здраве, щастие и успех във всичко! Hug

# 639
Честит празник!

ОДА ЗА ЖЕНСКИТЕ СЪЛЗИ
Тя плачеше, когато я дърпаха за плитките.
Когато момчетиите замеряха с прашка птичките.
Когато до полуда в едно момче се влюби.
Когато жива се оплака, защото го изгуби.
Тя плачеше, когато остава сама.
За старите си кукли, за мама, за дома.
Когато се омъжи, очите си изплака.
Когато го изпращаше и срещаше на влака.
Тя плачеше, когато раждаше в щастлива болка.
Не мислеше защо, ни питаше и още колко.
И продължаваше да плаче над болните деца.
За хората без покрив и тези без сърца.
Тя плачеше, когато децата отлетяха
и къщата и дворът смъртоносно опустяха.
Когато се завръщаха, пак плачеше - щастлива.
И тайно, тихо плачеше, когато си отиват.
А после плака гордо, когато стана баба.
От болка - че ставаше по-немощна и слаба.
Тя плачеше, когато оплакваше мъжа си.
Преди да го последва, през сълзи каза на сина си:
- Е, сине, поплачи си, но знай: Аз съм много щастлива жена,
защото съм имала шанса да плача за всичко това!

Автор М  Алгафари

# 640
  • София

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, момичета, майки, вълшебници!!!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!!!   bouquet

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 12:08 от rainbow

# 641
Момичета, Честит 8 ми Март ! Бъдете здрави и много обичани!   bouquet
Идвам да ви кажа какво ми се случи..  Все си повтарях :" Само да си взема изпитите и повече няма да ходя на такава работа !/каквато в момента имам/....ще си намеря нормална работа и т.н... Изпитите още не съм си взела, ама днес останах без работа.. Laughing, сега остава да си взема изпитите, ама как да стане за утре?   newsm78  Та това ми е подаръка за 8 Март...е, имам и още една работа, ама за нея все виках:" И да започна друга работа, тази ще си я запазя.."-  и ето, имам си я още... Правете си сметка , какво казвате милички, дори и ей така....уж не на сериозно...Отивам сега да викам Вован и цялата му рода, ангели и Бог, Вселена, да помагат, че искам работа и то Веднагаааааа, ама този път ще поясня каква работа, че преди година пак така : Искам работа ! = и ми се даде една гадна работа, че накрая и не ми платиха..ама нали исках работа..? Този път ще се обяснявам на дълго , за да няма недоразбрали.... Laughing
Не знам защо не се ядосах този път,,, само си помислих, че е станало така, защото Господ ми е приготвил нещо по-добро...Дай Боже да е така!

# 642
  • най-шареното място
Pinkito, и да не е било за по-добро първоначално, вече е така!

Когато ми е много напрегнато и искам спокойствие, обикновено оставам без работа... много буквално, ама няма как, като това искам и недообяснявам Simple Smile Сега с обяснененията ще стане!

Чуден празник на всички! Simple Smile

# 643
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, КРАСИВИ, УСМИХНАТИ, ЖЕЛАНИ, ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ!

И една молба към тези от вас, които са на ти с руския. Моля, може и на лични, едно пожелание за 8-ми март да ми пратите на руски език, имам го като поръчение, бих искала да е на руски, за да е по-приятна изненадата, иначе ще я метна на български, мога и на английски   Grinning, ама ще стане малко нелепо.

# 644
Pinkito,същата попара и аз си надробих,писах в миналата тема.Исках,исках ,все за една сфера бяха  и техники и ритуали, получих всичко буквално, ама що ли не слушах момичета като съветваха да се уточняват и най -малките детайли? .В такова блато съм затънала...но вече го приех,спрях дори да се ядосвам,все ще изплувам някакси...добре е поне че съм на едно място и не потъвам повече.Напънах се и измислих няколко плюса на цялата ситуация,получих(дано да съм ги запомнила добре) многоооо уроци,е можеше да ги науча по-неболезнен начин...
Все пак си мисля,че най-доброто предстои!

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 13:38 от лора др

Общи условия

Активация на акаунт