Отговори
# 660
Най-силното парично етерично малсо е пачулито.

# 661
Хей това с паричния душ е страхотно.Ще го пробвам.
Аз правя друго като си взимам душ,представям си как водата измива всички нечистотии и отрицателна енергия,като влива в мен жизнена енергия,здраве и благополучие.

# 662
А можете и сами да си наречете шампоан за определени неща, душ гел за други, лосион за тяло - за трети. Кожата ни е най-големият орган и ако мозъкът може да слуша подсъзнанието, то кожата направо го попива.  Wink Развихрете се, сътворявайте!  Grinning Аз имам розово масло за изобилие и красота, какаов лосион за тяло за сладък живот, билков шампоан за здраве, душ гел с роза пак за изобилие. И така. Всичко е вълшебство, ако го приемете за такова. Римувайте със смях. Имам една приятелка, която има "лосион с алое, всичко желано е мое".  Grinning

# 663
Ей това искам да споделя с вас. Пак е по темата с парите. Всъщност, знам го или от вас или от дриймленд, но все пак  Hug

http://www.ppcvalentia.com/pages-view-113.html

Седи ми отворено вече час и звуците направо ме опияняват.

И искам да ви благодаря за всичко!

# 664
  • София
Здравейте Hugможе ли някой  който разбира руски, да преведе как да си взимаме паричен душ Hug
http://denezhnojederevo.ru/denezhnyj-dush/
  Да допълня точния превод на Клонка   bouquet
 Някои от аромтите, действат като магит за привличане на пари. Добре е да използвате шампоан,душ гел или сапун, в състава на който влизат някой от "паричните " аромати - канела,портокал, мента или розмарин. Ароматът ще остане върху кожата и косата ви и ще привлича все повече доходи в бюджета ви.  Grinning

Не знаех, че канелата привличала пари. Сега като си пия кафето с канела ще си мисля за това!  Laughing

# 665
  • Hissar, Plovdiv, Bulgaria
Здравейте!Бях позабравила темичката,но сега прочетох само няколко странички и се заредих с положителна енергия!Благодаря ви!От това имах нужда!Обещавам да влизам редовно! Hug Hug Hug

# 666
Скъпи съфорумци, помагайте, как да се ориентирам с растящи и намаляващи луни по повод ето това/попаднах на него от стара тема/.Благодаря предварително!

# 667
От пълнолуние до новолуние намалява. Както в момента.
От новолуние до пълнолуние расте. "Пълна луна" е най-пълното й състояние, ако това ще ти помогне да помниш.
Сега ще намалява до 22ри март, когато е новолунието. После пак тръгва да "пълнее".  Simple Smile

# 668
  • Варна
Милички феи здравейте!!!!!!!Аз ви чета постоянно,особенно като испадна във някаква дупка ми действате много позитивно.  bouquetПри мен нещата вървят само надолу,върху каквото и да посегна става още по зле.Единственото за което съм благодарна,че имам любяш съпруг ,въпреки че зад гърбът си имам 16 годишен брак ние все още се обичаме както от първият ни ден заедно.Но всичко останало бизнесът ни върви стремглаво надолу и все по надолу.не мога вече да се усмихвам,станала съм много наранима,постоянно плача.А не искам кой знае колко много от живота,не съм алчна.постът ми стана много тъжен,за което много съжалявам но само при вас мога да споделя и да бъда разбрана.Благодаря ви затова.Имам един въпрос към вас -постоянно виждам на часовника еднакви числа като 11:11,12:12 и т.н какво означава това.Благодаря ви мнго!  bouquet

# 669
От пълнолуние до новолуние намалява. Както в момента.
От новолуние до пълнолуние расте. "Пълна луна" е най-пълното й състояние, ако това ще ти помогне да помниш.
Сега ще намалява до 22ри март, когато е новолунието. После пак тръгва да "пълнее".  Simple Smile
Благодаря ти, сетих се че имаше един сайт за всеки ден от годината, ще го намеря, там ги има нали.

# 670
Има много сайтове. Като напишеш "фази на луната" в Гугъл, ще видиш.

# 671
Да, благодаря, ориентирах се!

# 672
  • Universe
Здравейте Hugможе ли някой  който разбира руски, да преведе как да си взимаме паричен душ Hug
http://denezhnojederevo.ru/denezhnyj-dush/
  Да допълня точния превод на Клонка   bouquet
 Някои от аромтите, действат като магит за привличане на пари. Добре е да използвате шампоан,душ гел или сапун, в състава на който влизат някой от "паричните " аромати - канела,портокал, мента или розмарин. Ароматът ще остане върху кожата и косата ви и ще привлича все повече доходи в бюджета ви.  Grinning

Внимавайте с хвойната и ванилията - те изкарват парите ви от портмонето  Laughing (много от търговците пускат в магазините именно от този вид ароматни пръчици  Peace)

sneji_suni   Hug Heart Eyes
111 - Наблюдавайте внимателно вашите мисли, и бъдете сигурни да мислите само това което искате, а не това, което не искате. Тази последователност означава, че има отворена врата за вас, и вашите мисли се проявяват във форма, чрез рекордна скорост. Числото 111 е като ярка светлина.

Комбинация с числото 1 и число 2, като 121 ли 112 - Нашите мисли са като семена, които започват да поникват. Вие вече можете и да сте видели някакви доказателства на плодовете на вашите желания. Това са знаци, че нещата ще се разрастват във вашето желано направление. Вярвайте!

Хармоничен ден ви желая   bouquet

# 673
  • Варна
какво прочетох във руският сайт.Ако почустваш ,че не ти вървят продажбите или някоя сделка ти се изплъзва от ръцете-отиди във банята пусни чешмата и си представи че вместо вода текат пари измий си ръцете,със длани просто попий водата във ръкавите без търкане.Върни се обратното и продължи -и ще видиш резултата Peaceсмятам утре да го испробвам във магазинът си ако клиентите ми не пазарят,и ще ви кажа резултата  bouquet

# 674
Внимавайте с хвойната и ванилията - те изкарват парите ви от портмонето  Laughing (много от търговците пускат в магазините именно от този вид ароматни пръчици

Мандарината също  Laughing Затова се препоръчва (на търговците) запалване на аромалампа с етерично масло от мандарина в магазините.

Общи условия

Активация на акаунт