Отговори
# 675
  • на брега на морето

Внимавайте с хвойната и ванилията - те изкарват парите ви от портмонето  Laughing (много от търговците пускат в магазините именно от този вид ароматни пръчици  Peace)
newsm62 Из тукашните теми бях чела, че ванилията и канелата създават усещане за домашен уют. Тогава търсех наематели и по съвета от темата наслагах в апартамента малки купички с канела. Съвсем скоро имах наематели, много симпатична възрастна двойка.

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 08:27 от Котьо Тръмп

# 676
  • София
На канела миришат и коледните сладки /поне немските/. Така че явно канелата си създава настроение, действа на подсъзнанието ни и повдига самоувереността ни.

# 677
  • София-в сърцата на моите деца
Канелата сваля и кръвното Peace

# 678
  • Costa Rica
Правилата на вълшебната игра
по Лисси Мусса (Зоя Чернакова))

1.   Правилата на Играта се създават в хода на самата Игра. Избирай само тези правила, с които ще спечелиш.

2.   Тъй като всичко, което ни се случва е за наше благо, ни устройва всеки резултат. Особено друг.

3.   Няма невъзможни неща. Има препятствие – ОКС (Обичайната Картина на Света). Ако искаш да промениш света, промени ОКС.

4.   Всички вълшебни действия се осъществяват само в състояние на „реене” или, когато е необходимо, в състояние на кураж.

5.   Пътя ще извърви само отиващият ТАМ! В превод -  стани от компа и си размърдай задника! Wink

6.   Приема всяка ситуация като материал за творчество и от всеки материал си прави бонбонче.

7.   На всеки въпрос има всякакъв отговор.

8.   Не чакай резултат, а играй заради играта.

9.   Не съществува „Това ми е малко”!

10.   Не съществува „неуспех”. Неуспехът е онзи резултат, към който ти всъщност си се стремил.Ако това, което си направил, те е довело до ТОЗИ резултат, направи нещо друго, което да те доведе до ДРУГ резултат.

11.   Вълшебникът е Началник На Всичко.

# 679
  • Costa Rica
По темата за носещите пари растения. Ей това плевелче, което расте навсякъде, се смята за много късметлийско и се използва в парични ритуали. Аз си го нося в портмонето.

# 680
На канела миришат и коледните сладки /поне немските/. Така че явно канелата си създава настроение, действа на подсъзнанието ни и повдига самоувереността ни.

Бях чела, че ако човек продава апартамент като дойдат на оглед е добре да сложи в тенджера да ври пръчка канела и портокалови кори. Това привличало купувачите, както и Котьо е писала за наемателите..

# 681
Пак във връзка с парите, някой може ли да преведе това: Hug

"Делая это упражнение регулярно, Вы начнете развивать свое денежное сознание.
Всего 2-3 раза в неделю по 15 минут, и Ваше бессознательное начнет искать для Вас деньги.
Выполняя упражнение, Вы параллельно формируете позитивное мышление успешного и богатого человека.

Найдите спокойное место, где Вам никто не помешает в течение 15-20 минут.
На чистом листе А4 своей рукой напишите заглавие:
«Мне нужны деньги для....» и напишите список всего того, что Вам нужно.
Смело вносите в свой список все, что пожелает Ваша душа, все, что Вы посчитаете важным для себя: желаемые машины, квартиры, предметы роскоши и пр. Сковывать себя в желаниях для этого списка крайне НЕжелательно.
Список без ограничений.
Напротив каждого пункта напишите его стоимость в удобной для вас валюте.
В результате Ваших действий у вас получится список желаний с указанной стоимостью.

Можете просуммировать для наглядности.
Это ВСЕ! Упражнение закончено.

Упражнение сработает 100%!!!
Потому что:
Во первых, когда Вы пишете список, включается фантазия и Вы непроизвольно начинаете визуализировать – это настраивает Вашу бессознательную сферу на движение к результату.
Во вторых, когда Вы составляете это список, начинает работать Космический Закон Притяжения.
Список актуализирует потребность и, как следствие, начинается притягивание денег и перечисленных благ в Вашу жизнь.

Это упражнение многие используют как регулярный прием для привлечения денег в свою жизнь.
Когда Вам срочно нужна большая сумма денег, садитесь и пишите свой список."

# 682
Здравейте момичета (а може би има и момчета  Simple Smile ), предстои ми  утре да си купя кола на старо. Пожелайте ми успех и стискайте палци, тази която избера да излезе читав екземпляр и да не ми прави големи проблеми за в бъдеще.   По форумите казват, че при избор на кола и  жена всичко е на късмет  Mr. Green Успешен и усмихнат ден!!  Hug

# 683
# 684
  • София

Пак във връзка с парите, някой може ли да преведе това: Hug

Тази техника вече е преведена и я има на първа страница Peace. Ето я

# 685
Благодаря, Миленче, не съм догледала Embarassed

# 686
  • Tам през Атлантическия океан
Zeлена декоративна свещ е също за пари  Wink преди доста си купувах такива, зИлени  Mr. Green
,

mijjjka Heart Eyes

Успешна седмица дами  Hug

Във Вселената има само един закон, който никога не се променя, а именно, че всичко се променя и че всички неща са преходни. Laughing

# 687
  • Русе
Zeлена декоративна свещ е също за пари  Wink преди доста си купувах такива, зИлени  Mr. Green
    Grinning Точно преди да погледна във форума си приготвих зелена декортивна свещ на масата. Дано да влизам в пътя, че ми дойдоха в повече завоите и ямите.

# 688

Да, а розАва е за любов  Heart Eyes

# 689
  • на брега на морето

А златна - спешна помощ за пари.

Общи условия

Активация на акаунт