Отговори
# 690
Здравейте момичета (а може би има и момчета  Simple Smile ), предстои ми  утре да си купя кола на старо. Пожелайте ми успех и стискайте палци, тази която избера да излезе читав екземпляр и да не ми прави големи проблеми за в бъдеще.   По форумите казват, че при избор на кола и  жена всичко е на късмет  Mr. Green Успешен и усмихнат ден!!  Hug
Здравей вгледай се пак какво си написала(тази която избера да излезе читав екземпляз "до тук супер,но"и да не ми прави големи проблеми за в бъдеще) Незнайно защо мозъка игнорира НЕ и познай какво се получава,по-добре измисли напълно положително твърдение,като например,намирам най-добрата кола или перфектната кола,в много добро състояние нещо подобно,само искам да помогна. Hug

# 691
По темата за носещите пари растения. Ей това плевелче, което расте навсякъде, се смята за много късметлийско и се използва в парични ритуали. Аз си го нося в портмонето.

а какво е това растение?  newsm78
аз до сега не съм го виждала....май  Blush

# 692
Препоръчвам ви тази книга. Съвсем нова и много добра

http://knigabg.eu/novi-zaglaviya/fizika-na-shatstieto.htm

# 693
  • София
И на кратко за?  newsm78 newsm78

# 694
  • Universe

Внимавайте с хвойната и ванилията - те изкарват парите ви от портмонето  Laughing (много от търговците пускат в магазините именно от този вид ароматни пръчици  Peace)
newsm62 Из тукашните теми бях чела, че ванилията и канелата създават усещане за домашен уют. Тогава търсех наематели и по съвета от темата наслагах в апартамента малки купички с канела. Съвсем скоро имах наематели, много симпатична възрастна двойка.

Именно  Hug

Как точно продавачите стимулират своите клиенти да извадят повече пари от предвидените за покупки? Линдстром извежда на преден план очевидното - играта на носталгия.
Нашето съзнание е така устроено, че оглеждайки се назад във времето, възприемаме миналото по-позитивно от настоящето. Готови сме да платим, за да изпитаме това едва уловимо чувство за топлина и уют. Което се активизира не само от звуци, но и от зрителни образи и миризми. Затова в много магазини се използват аромати като хвойна, печено пиле или ванилия. Според данни от едно изследване печеното пиле се асоциира с Коледа и предизвиква стремеж към по-голяма щедрост по празниците.  
Търговците прибягват до трикове и за да накарат клиентите си да се чувстват по-млади. Например включват музика от 80-те години. Или предлагат дрехи, направени по по-големи кройки, така че да се окаже, че влизате в размера си отпреди три години. Цветовете и осветлението в пробните са в топли оттенъци, за да изглежда кожата по-привлекателна, обяснява Линдстром.
Добавете към това и отиграните комплименти от служителите в магазина и клиентът вече изпитва чувството за удовлетворение и увереност в себе си. "В действителност клиентът иска да купи това чувство, пояснява Линдстром. Но у дома магията се разваля и виждате в огледалото нещо нелепо."
- http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-12-11&article=392110

# 695
Кажете нещо , което би ми помогнало , когато някой целенасочено обижда косвено или пряко със думи или със действия мен и детето ми !  Винаги се стремя да не обръщам внимание , но понякога ми завира чайника и връщам лентата на случилото се като филм по цели нощи.....Наистина се опитвам , но явно ми трябва малко помощ newsm78  bouquet

# 696
"Let it go". Това на мен ми се превърна в мантра. Всеки момент, в който ме нападнат негативни или гневни мисли започвам да си го повтарям като умопомрачена, до припадък. Наум, на глас, зависи къде съм. Върши ми чудна работа, бях го прочела в една канадска книга, но не й помня вече заглавието. Преди ползвах едни руски заклинания, но те връщат удара, зависи как се отнасяш към въпроса. Друг вариант е да обградиш себе си и детето си с бяла ангелска светлина, но това преди изобщо да срещате когото и да било. Ако вече са те нагрубили, няма смисъл.

# 697
  • Costa Rica
а какво е това растение?  newsm78
аз до сега не съм го виждала....май  Blush
http://www.gradinata.bg/index.php?page=plant&plant_id=551&plant_type=1

# 698
"Let it go". Това на мен ми се превърна в мантра. Всеки момент, в който ме нападнат негативни или гневни мисли започвам да си го повтарям като умопомрачена, до припадък. Наум, на глас, зависи къде съм. Върши ми чудна работа, бях го прочела в една канадска книга, но не й помня вече заглавието. Преди ползвах едни руски заклинания, но те връщат удара, зависи как се отнасяш към въпроса. Друг вариант е да обградиш себе си и детето си с бяла ангелска светлина, но това преди изобщо да срещате когото и да било. Ако вече са те нагрубили, няма смисъл.

Благодаря ! Да , точно така -  питам за моментите , в които вече са ме нагрубили или са направили неуместни забележки на детето с цел да ме нагрубят / става въпрос за съвсем близки хора - баба , дядо /. Какво означава точно "Let it go", буквално май е "нека го" /добрият Гугъл-чо. Thinking

Забелязала съм също , че мъжът ми като се прибере от работа или от където и да е започва да се дразни с мен и докато не ме почти разплаче не се спира . Аз си го обяснявам че е  енергиен вампир - изсмуква ми добрата енергия . Може ли да се промени това и как ??? newsm78

# 699
Дами, надявам се днес да пусна новата тема. Вчера подредих новите линкове за първата страница и без да искам затворих файла без да го запазя .... Дано днес не свърша някоя такава глупост Simple Smile
Моля ви, ако някой се сеща нещо, което е важно да се публикува на първа страница, да ми го пусне.
Техниките от последните страници, симоронските техники, интервютата с Инелия, притчите, Техниките на Любляна ... тях съм ги включила....

# 700
  • на брега на морето
Клемче, когато те обидят попитай съвсем спокойно защо те обиждат. Изисквай отговор на всяка цена. Задавай въпроси, обвързани с отговорите. До дупка, до пълно изтощение. Насрещния започва много бързо да се чувства притиснат и се обърква. Задължителното условие за успех е тона - колкото по-кротък и овладян, толкова по-успешна ще си. Проявиш ли минимално повишение отключваш отбранителната система на врага.  Дори и да започнат викове и крясъци продължаваш тихичко. По-нататък ще си помисли дали ще устои на такава атака.

# 701
Дами, надявам се днес да пусна новата тема. Вчера подредих новите линкове за първата страница и без да искам затворих файла без да го запазя .... Дано днес не свърша някоя такава глупост Simple Smile
Моля ви, ако някой се сеща нещо, което е важно да се публикува на първа страница, да ми го пусне.
Техниките от последните страници, симоронските техники, интервютата с Инелия, притчите, Техниките на Любляна ... тях съм ги включила....

Може да сложиш и ритуала за привличане на пари (където пишеш колко пари искаш върху лист с формат А)", някъде 2-3 страници по-назад в темата го има.  bouquet

Относно цветята, носещи пари, мога да добавя и това: Аихризон

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 09:40 от Caipirinha

# 702
  • I want it all and I want it now.
klem4e Не позволявай да те обиждат. Отговори им и ти. Спри да се виждаш с тези хора. Понякога трябва да ги поставиш на място.
 Когато започнах да обичам себе си, се освободих от всичко, което принася вреда на здравето ми – храна, хора, вещи, ситуации. Всичко, което ме теглеше надолу и ме отблъскваше от самия мен. В началото наричах това „позиция на здравословния егоизъм”. Сега го наричам „любов към самия себе си”.
Ето я цялата статия ТУК

Хубавото е, че вярата в себе си е променлива величина и ние можем да въздействаме върху нея.

Разбира се, принципно всички знаем, че можем, но ни е трудно да повярваме истински.

По-лесно ни е  да повярваме на друг, който говори уверено. По-лесно е също така да вдъхнем вяра в човека до себе си, отколкото на самите нас. В тази връзка ми се иска да споделя с вас една притча за вярата в себе си:

„Един мъж се връщал в къщи от работа по-рано от обикновено. Неговият дом бил от другата страна на реката, затова той бързал да хване ферибота.  – Как ще се зарадва жена ми като ме види – мислел си човекът. Толкова рядко се случвало да се прибере по-рано. За съжаление обаче за пет минути изпуснал ферибота, а до следващия оставали  часове. Мъжът много се разстроил и седнал на брега с наведена глава. В това време към него се приближил мъдрец и му казал:  – Но защо си отчаян? Просто ставай и върви напред!

- Как?! – възкликнал човекът – Та пред мен има голяма река!

- Тогава ходи по реката.

- Но аз не мога.

-  Сега вече можеш – казал мъдрецът със сериозен и уверен глас.

Мъжът погледнал мъдреца и му повярвал. Така му се искало да се прибере по-рано в къщи. Скочил и тръгнал по водата. И той наистина ходел по водата!

Когато се прибрал в къщи и разказал на жена си, тя възкликнала:

– Това е чудо! Ти си се запознал с невероятен човек. Защо не го покани у дома?

– Да, наистина. Как не се сетих? Ще го поканя  – казал човекът.

Върнал се на същото място и открил там  мъдреца.

– Ние с  жена ми решихме да те поканим на гости – обърнал се към него той.

- Аз не мога – отговорил мъдрецът – Фериботът е след няколко часа.

-  Но за какво ни е ферибот? Вие можете да ходите по водата!

– Все още ми е нужен ферибот. Аз знам, че мога да ходя по водата, но не вярвам в това... Joy

Научете се да взимате решения съобразно вашия опит. Само вие знаете кое е най-доброто за вас. Вашата преценка и усещане за нещата са най-важни.

•Общувайте с уверени хора, които разчитат на себе си.
Наблюдавайте как се държат, как говорят, как се справят с предизвикателствата и се учете от тях.

•Запишете си вдъхновяващи мисли и си ги четете всеки ден.
Можете да си изберете положителни утвърждения, които най-добре ви „пасват“ и да ги повтаряте всяка сутрин и вечер преди да заспите.

Например:

- Аз вярвам в себе си.

- Аз мога да постигна всичко, което поискам.

- Каквото и да се случи, аз ще се справя.

- Винаги намирам най-добрите решения.

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 10:36 от Syn

# 703
Здравейте момичета (а може би има и момчета  Simple Smile ), предстои ми  утре да си купя кола на старо. Пожелайте ми успех и стискайте палци, тази която избера да излезе читав екземпляр и да не ми прави големи проблеми за в бъдеще.   По форумите казват, че при избор на кола и  жена всичко е на късмет  Mr. Green Успешен и усмихнат ден!!  Hug
Здравей вгледай се пак какво си написала(тази която избера да излезе читав екземпляз "до тук супер,но"и да не ми прави големи проблеми за в бъдеще) Незнайно защо мозъка игнорира НЕ и познай какво се получава,по-добре измисли напълно положително твърдение,като например,намирам най-добрата кола или перфектната кола,в много добро състояние нещо подобно,само искам да помогна. Hug
Благодаря за коментара!  Peace Снощи си казах, че ще сънувам най-добрата кола за мен. (Прочетох го в книгата на Кехоу). Повторих си го десетина пъти точно преди да заспя и наистина сънувах кола.............X6-цата на шефа ми  Joy

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 11:05 от *Miss Sixty*

# 704
Миличка не се притеснявай мъжа ти не е енергиен вампир.Така е с повечето хора,когато са в лошо настроение,а ти в добро няма хармония,когато скапят и твоето настроение вече сте в хармония и обикновено се успокояват веднага,не го правят нарочно.Явно в работата не може нищо да каже и изпуска парата в къщи.Още не знам какво да те посъветвам в момента,ако ми дойде нещо на ум ще ти кажа.

Не допускай да те обиждат никога ако не заради теб заради детето,без значение кой е,баба,дядо,бащата на детето.Още по малко да обиждат самото дете не го допускай.Ако можеш ограничи вижданията,ако не можеш бори се,както ти казаха спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт