Отговори
# 750
Делфи, това в същия дух, но разбира се по-сериозно. Да, има много истина.

Трябва да ви кажа, че това със страхуването действа, аз го бях позабравила, но сега се сещам назад във времето. Номерът е човек така да се вживее и до такива размери да раздуе "страха", че да си повярва. То от един момент нататък направо реално се усеща.  Grinning Което иде да докаже, че подсъзнанието наистина не прави разлика между логично/нелогично, то улавя чувството. Тоест, него не го интересува доколко е логично, че някой го е страх да е неприлично богат, но ако успеем да му предадем чувство, то го улавя. И ако е достатъчно силно - воала.  Grinning Само че аз започнах с по-дребни и по-конкретни желания. Примерно, колко ме е страх,ч е ще взема да се нахендря на еди каква си кола, ама точнооооо каквато съм искала, ужасна работа, голям страх.  Laughing

# 751
Делфи, аз ще си отмъквам някои от подаръците за Рози от време на време.  Laughing   bouquet

Ммм, тази стая с парите ми напомни за онази техника, която бях изровила от руснаците преди време със "страхуването", помните ли я? Мен винаги ме зарежда много и се хиля с глас.  Laughing Който не я знае: започвате да изреждате всичко, което искате, но го превръщаъе в някакъв кошмарен "ужас". Това е по логиката, че страховете ни се сбъдват по-лесно, защото са заредени с много силна емоция. Та, примерно, с тази стая започвате: ох, колко ме е страх да не забогатея толкова, че цялата ми къща да не може да ми побере парите! Ох, страх ме е много, че няма място да имам чорапите да си метна на пода! Ох, представяш ли си какъв кошмар ще е да прескачам пачки до кухнята??? Ми хладилника като си отворя от черен хайвер да не мога да стигна до другото? Ох, какъв страх бера голям, то на фитнес ли да ида, то кола ли да си купя нова, то почивка ли да иабера, ох , голям страх, голям. И така нататък, да живее Симорона.  Mr. Green

Твърде е вероятно, след прилагането на "хитростта" за привличане на парите със страх(ако изобщо е възможно да се симулира изживяването на страх), след като ги получим наистина нещата да се развият така, че да ни е страх че ги имаме. Каквото търсиш, това и получаваш. Страхът привлича страх.

# 752
  • Universe
Делфи, аз ще си отмъквам някои от подаръците за Рози от време на време.  Laughing   bouquet

Ммм, тази стая с парите ми напомни за онази техника, която бях изровила от руснаците преди време със "страхуването", помните ли я? Мен винаги ме зарежда много и се хиля с глас.  Laughing Който не я знае: започвате да изреждате всичко, което искате, но го превръщаъе в някакъв кошмарен "ужас". Това е по логиката, че страховете ни се сбъдват по-лесно, защото са заредени с много силна емоция. Та, примерно, с тази стая започвате: ох, колко ме е страх да не забогатея толкова, че цялата ми къща да не може да ми побере парите! Ох, страх ме е много, че няма място да имам чорапите да си метна на пода! Ох, представяш ли си какъв кошмар ще е да прескачам пачки до кухнята??? Ми хладилника като си отворя от черен хайвер да не мога да стигна до другото? Ох, какъв страх бера голям, то на фитнес ли да ида, то кола ли да си купя нова, то почивка ли да иабера, ох , голям страх, голям. И така нататък, да живее Симорона.  Mr. Green

Или ако си задаваш въпроси   Peace(подсъзнанието се стреми да ти изрови отговора/пътя от клетъчната памет  Wink)

От къде ми се изсипаха толкова пари?
Кой ми подсказа начина?
Кой ангел ми направи това добро?
Защо все на мен ми се случва да забогатея толкова?

и.т.н.

# 753
  • Tам през Атлантическия океан
"Хиляди свещи могат да бъдат запалени от една свещ и това няма да съкрати нейния живот. Щастието никога не намалява когато го споделяме."

Буда

Сори че за малко  ви отделих от темата за парите  Hug

# 754
Момичета,да знаете каква я надробих.Спирам да искам вече каквото и да било!Около година все едно въртя като желание,поизменям го малко,но като цяло е едно и също и май все забравях да спомена'' без вреда на другите'',ами стана по начин,които най-малко съм очаквала и сега целия ни живот се преобръща.Та харесвам си аз професията,ама работното място не и все искам ли искам да се махна оттам...,ами сега закриват структурата,където работи мъжа ми и понеже е рядка специалност в града ,в които сме няма алтернатива и....ще се местим.Ама къде ще ходим,какви ще ги вършим,квартири,багажи,места в градини,училища,всичко е каша и нищо ясно няма,но със сигурност ще се местим, и желанието ми се сбъдва,ама как само....Мъжа ми ходи като болен, а аз ...като знам,че аз го докарах това....Може и за добро да е,но засега е много объркано неясно и сложно.Всичко друго не го пиша в списъци,ни ритуали правя и става някак от самосебе си леко и  лесно,а тук ударих на камък,не на скала...

# 755

Вместо ужас в мен картинката , описана от теб предизвиква само неистов смях   Joy , което пак ще доведе до резултат.....ми се струва... newsm78
 А представяте ли си ако искаш да влезеш в стаята и те хлопнат по главата няколко пачки с пари , падащи от рафта над вратата . Ами как ще се къпеш , та  водата няма да се оттича от запушен канал със пари. Лелее , лелеее, ами ако искаш да се преоблечеш как ще си изровиш дрехите от гардероба , като постоянно се изсипват пари отгоре ти....... а ако просто ти се преядат пържени яйчица - та в тигана ще има и пари ...оклепани с яйца и за да се насладиш на яйцата ще трябва да вадиш парите от тигана ...да ги облизваш  да .......само и само да усетиш че вкусът на яйцата .........ужасът е голям ...наистина hahaha

# 756
  • София-в сърцата на моите деца
Никога не съм се смяла толкова... LaughingЗа момент си представих, как се връщам  в къщи и не мога да си отворя вратата на жилището ,защото отвътре е пълно с пачки и едва се провирам за да вляза... и после прескачам пачки и ги местя насам -натам,за да седна и после и да легна...и после да стана и т.н... Laughing

# 757
  • Пловдив
Привет феи!  bouquet
Двамата с дребното сме болни. Малчо кара гаден вирус с висока Т. аз горе-долу удържам фронта.
Иначе при мен всичко започна да се нарежда, така както аз искам, е не е всичко по мед и масло, но е добре.
Пожелавам ви усмихнат ден!

# 758
  • Costa Rica
Никога не съм се смяла толкова... LaughingЗа момент си представих, как се връщам  в къщи и не мога да си отворя вратата на жилището ,защото отвътре е пълно с пачки и едва се провирам за да вляза... и после прескачам пачки и ги местя насам -натам,за да седна и после и да легна...и после да стана и т.н... Laughing
И тоалетната хартия е свършила... мързи ме да се разкарвам до магазина посред нощ... имам ПАЧКИ... хммммм Thinking
 hahaha Joy
Яко! Тръгвам към работата и по пътя ще си измислям апокалиптични сценарии за милиардери. Пък нека ми се чудят на щастливата усмивка.
 Hug txtloves balloon

Лора, ами ако именно това е щзстливият ви шанс? Ясно, че сега не ви е леко, но не знаете какво ви чака по-нататък newsm78
Повярвай ми, преминах през това - и преместване, и безработица, и неприятности - когато за последно ме изритаха от работа (която ненавиждах, но беше единствен източник на доходи) си мислех, че светът е свършил. Сериозно. А то - мечтаната "работа - малина" сама ми се обади по телефона, без да си мръдна дъ-то от дивана.

На мнение съм, че късметът работи на хомеопатичен принцип - нещата се влошават на макс точно преди да тръгнат нагоре.

(А ритуалът за търсене на работа с малиново сладко рабоооооотиииииии newsm44 newsm10 newsm47 Дори бях  забравила, че съм го правила - сетих се тия дни, като си броях благословиите.)

# 759
Делф и аз се самонавивам,че това може да е шанс,ама гледайки реалистично на ситуацията... Гадното е, че аз сама го предизвиках,а и Вселената отговори буквално.Сега гледам картата на  България и се чудя на къде ли ще сме?Много варианти няма-2-3големи градове са,където всичко ще се започва от нула.Само докато го пиша и тръпки ме побиват...И една вероятност да се върнем от там откъдето тръгнахме преди години,от където съм аз,да живея с роднини,с които едвам се гледам...да се върна на първата си работа.А между другото тия дни незнайно защо(сега ми се изясни)все се сещах за старите колеги от тази първа работа,която съм напуснала преди 8 години...Някакси този вариант ми се вижда връщане назад,не ми се връзва нещо,аз все си мисля,че вървим по спирала нагоре,а то по окръжност ще се получи,но май нямам особен избор.Не искам никакви техники да правя за да се ориентирам накъде да поема,че каквито ги дробя да не омажа още повече пейзажа..
 Много песимистично стана,не е в стила ми ...цяла сутрин си припомням хубавото ,което имам ама нещо вибрациите не се дигат особено.Е разсмяхте ме с пачките,с които се.т...в тоалетната...

# 760
nikolexa, твърде сериозно подхождаш към това. Не ми се е случвало да ми се сбъдне "страхуването" и наистина да се застрахувам от това или друго.  Grinning Получаваш де факто това, което искаш или от което се "страхуваш" ако отрицателната емоция е по-силна от положителните, които се опитваш да постигнеш, но не можеш. Защото не на всеки се удава да е толкова положителен, особено когато става дума за големи желания и трябва да се бори с дълбоко вкорененото си недоверие.  Simple Smile

Lenny, дааа, и тази с питанията я бяхме пускали преди. Даже помня, че примерите бяха от типа: "Е, как може да съм толкова красива сега?"  Mr. Green

Делфи, аз отдавна му се каня на малиновото сладко и все го забравям, значи.  Crossing Arms Но йодната ми мрежичка работииииии!  Mr. Green

Браво на всички сценаристи! Не забравяйте ужаса от търсене на паркомясто за яхта!  Mr. Green

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 13:58 от simplyaven

# 761

Браво на всички сценаристи! Не забравяйте ужаса от търсене на паркомясто за яхта!  Mr. Green
Ами то яхтеното пристанище е мое , така че си имам място за всичките ми яхти bowuu Ужасното е да ме питат тази страхотната яхта на кого е , а аз да не си спомням , че е моята - какъв срам ще бера - ужас  Joy

# 762
  • Под люляка

Делфи, аз отдавна му се каня на малиновото сладко и все го забравям, значи.  Crossing Arms Но йодната ми мрежичка работииииии!  Mr. Green

Привет на всички а да попитам само как изписваш левовете, защото за евро и долар ясно имат си знак, но за нашата валута ЛВ ли изписваш newsm78

Искам да се отблагодаря за Вован, върши добра работа момъка  Simple Smile

П.П. Ще има ли нова тема ?
С пожелания за прекрасен и слънчев уикенд на всички дами   bouquet

# 763
И преди го търсих този Вован къде сте говорили за него, но не открих, може ли някой плс да пусне препратка  Peace

# 764
  • Под люляка
И преди го търсих този Вован къде сте говорили за него, но не открих, може ли някой плс да пусне препратка  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=639213.435   заповядай  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт