Вятър вие във комина, РУСЕ-нци се топлят на камина

• 36 626
  • 721
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе/София
Да питам пчелицата роди ли?

# 16
  • в огледалото на живота
Ние сме си на печка на дърва... така,че  поне откъм топло ще сме ОК Simple Smile
Друго и е живият огън еййййй...ама да съм нейде из балкана  Crazy
Карола,отшумя ли проблема с комина?

еличка666  Добре дошла при нас! Hug

пчелице,ти що така само с емотикона,мислим те ей.... Heart Eyes

Аз като героя на Душко Добродушков ще метна една тиква в печката,пък нищо че било просто ядене,но пък вкуууусно .. Laughing

# 17
тук съм  Tired утре ще ходя в АГ-то, дано да има таксита поне...

# 18
АА, комина се оправи още на другия ден.Просто ширма издърпва, и не е можело да излезе пушека и се връщал обратно. По-малкото зло беше

# 19
Няма да има ваканция, но така или иначе аз не мисля в следващите два-три дни да си пускам детето на училище.
Нат, колебая се все още по въпроса,хем не ми се иска да изпуска материал,хем пък да не мисли че е облагодетелстван... newsm78

Девичка, и аз разсъждавах като теб. Цяла седмица ставахме час по-рано да размразяваме кола и да караме детето до училище, защото за мен не е приемливо да седи по спирките 20-30 минути и да чака автобус. Живеем над Билла на Бозвели, Електрото го знаете къде е. Нито веднъж синът ми не е закъснял за училище през тия дни. В същото време половината от съучениците му не се дошли изобщо на училище, имало един дето не е идвал от две седмици. Тая сутрин упражнението с превозването се повтори, но този път в клас са били една шепа деца и вместо учителите да си гледат работата и да занимават  малкото, решили все пак да отидат на училище, те са ги отпратили. За по-лесно. Как тогава да си пратя детето, като утре може да се повтори същото. Аз го пращам, те го връщат. Леко побеснях и реших, че не си заслужава усилията. Като се оправи времето - тогаз.  Naughty

ПП В класните стаи изобщо не е толкова топло, колкото се опитват да го изкарат по медиите.

# 20
Честита ни нова темичка   bouquet

Моята племеннца днес каза, че ту имало ту нямало парно и щели да си ходят. Това беше някъде към 12ч. За утре незнам дали ще ходят на училище. Училището и е близо, но имат деца които ги карат с автобус от съседните села и незнам как е с тях. Моята свекърва беше два дни зазимена на село и не можа да стигне до работа и остави народа гладен.
Мая стискаме палци да стигнеш на време когато дойде момента.
То за камина на дърва - хубу, ама моята е с водна риза, което означава, че спре ли тока, то спира и помпата, което пък е много лошо, понеже заври ли водата... Имам си юпиес за зор заман, но да се надяваме да не стигаме до там.
Нещо я закъсахме малко с дървата и днес звънях да питам имат ли, карат ли, пари искат ли, та ме сюрпризираха с 65лв за кубик. Май ще я караме на въглища, че по спорни в момента.
Не сме излизали с детето вече повече от две седмици и направо ще откачим.

eli4ka666 добре дошла в отбора  Hug Дако каза, че си търсиш гинеколог. Успя ли да си намериш? Ние тук ще помагаме всичките  Hug при нужда, така че ако те интересува нещо пиши и питай на воля.

# 21
Привет и честита нова тема!

# 22
Миме, благодаря за новата тема   bouquet

# 23
Май не се шегуваха с бедстването,а? Мъжа ми тръгна да търси юпиеса, че го бях скрила от детето и да мъкне акумулатора. Тъкмо си викам сега романтичка вечер на свещи и алтернативно отопление от голи тела  Embarassed Crazy и на тока дойде  Mr. Green да му се невиди и късмета ми.

# 24
Тока ли е спирал?

# 25
Ние сме в Дружбите (3) и тука беше тъмна индия в целия квартал. Сестра ми е на гарата и там така.

# 26
Така ли  ooooh!
Тук не е спирал във Възраждане.

# 27
И при нас в Дружба 1 нямаше ток.

# 28
при нас не е спирал, премигна само
ние добре че си поръчахме още дръвца, хубави излязоха, не са много мокри...нашта камина е обикновена и жуля здраво, даже въглища й слагам....
agnesana то за романтика не ти трябва да спира тока  Wink
пътя за Дунав мост е блокиран, ако някой се е запътил натам да знае...

# 29
Оф, тоя Дунав мост.....

Тая сутрин ми се обадиха,че и Русе София е много зле...

Общи условия

Активация на акаунт