Вятър вие във комина, РУСЕ-нци се топлят на камина

• 36 625
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
Вече обявиха че пътищата в област Русе са затворени и в никакъв случай да не се пътува. Добре, че го обявиха сега, че половинката тъкмо се гласеше да тръгва.

Пред входа имаме едно голямо дърво, което много се клати, моят мъж отиде сега да мести колата, мисля да подам сигнал, въпреки че едва ли точно днес ще дойде някой да го реже. Преди месец пред блока на дядо ми падна едно дърво на колата им и тя сега за нищо не става.

# 31
Аз мисля, че днес никой нищо няма да свърши, каквито и сигнали да пуснем...

# 32
Ех, че зима... Днес не пуснах детето на училище...
Ще си стоим на топло и това е  Simple Smile

# 33
  • На брега на реката
Ей, ама вече до гуша ми дойде от тия в общината, дето само си почесват т******е. Предупреждават за снеговалежите и си мислят, че проблема е решен. Ами впрегнете малко сили де, хайде сега и помощ от ЕС сме щели да искаме. Че не можем да се справим с обичайно за нас време  ooooh!
На моя мъж пък му звъняха тази нощ от работа, че имали авария, явно заради спирането на тока  Rolling Eyes Не че отиде до завода, ама ни развали съня. И цяла нощ разни кошмари, земетресения и срутени сгради сънувах. Събудих се като парцал, недоспала и крива  Crossing Arms
И пак ще сме затворени с детето, мислех поне до Кауфланд да идем, но няма да ни огрее. Само да не спира тока, че ще сме ужасно прецакани.

# 34
Да се запиша и аз в нова тема. Дано за последно да сме в снежна блокада, че съпруга ми все е по пътищата - зарежда хляб и ходи до Исперих. Тази сутрин тръгнал и на половината път за Червена вода се е върнал обратно. Детето не пуснах на училище. Ще си стоим в къщи на топло.

# 35
Според мен трябва да се даде една лопата на безработните и да поринат малко сняг. Ако ние не си помогнем, няма от кого да чакаме помощ...

# 36
Еличка, добре дошла и лека бременост.  Heart Eyes
Ей, големи инати са кмета и началника на Инспектората.
Какъв ад трябва да настане навън, за да се смилят над децата и да ги разпуснат в този студ.  ooooh! ooooh!

# 37
Дядо ми и баба ми си наеха адвокат и ще съдят общината. Преди това дядо ми се е обаждал да орежат клоните, но никой не се е отзовал. В друга община има спечелено вече дело срещу общината за нанесени щети.

# 38
7/8, успех на дядо ти и баба ти в делото срещу Общината.  Praynig

# 39
И при нас в Ялта снощи премигна тока, но идея нямах, че в други квартали са го спирали ooooh!
Ние без ток сме жив зян...
Слушах преди малко кмета колко е доволен и благодарен на снегопочистващите фирми...

# 40
  • в огледалото на живота

Привет дружинка,да се сгреем.. Laughing
Малък Сечко се разлюти доста..
Тази сутрин гумите на колата чак бяха замръзнали,едвам ги отлепих,а уж подходящи за зимата...дрънци  ooooh! никакво сцепление по пътя.
Ако продължи така времето,утре ще си оставя ученика в къщи,ставам час по рано да стържа и размразявам....на обяд същата гимнастика   #Cussing out
А какви шушулки се вият от покривите не е истина,не ми се мисли ако паднат върху някого.. Praynig

http://arenamedia.net/news.php?newsandpromotion_id=14948  & … sp;    
А тези дето не учат извън  Русе са в добри метериологични условия..... ooooh!

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 10:44 от devi4ca

# 41
Той кмета миже да им е благодарен, ама гражданите не сме...

# 42
Добър ден ... едва ли е добър, обаче.
Ние не успяхме да излезем - останах вкъщи с децата. Каката ще я извиня накак, малкия не е проблем. На работа се обадих - ами как да отида, на кого да оставя малкото, което пиши от вятъра, трябва да го влача пеш до градината поне 40 минути - навято, заледено ... неразчистено ... ако го поболея кой ще ми плати лекарствата? До вчера беше с варицела! Каката вчера висяла 1 час да чака тролей ... ама как може да не обявят поне 2 дни ваканция - нека края на февруари да няма!
Няма нет на Виваком, снощи в следствие на жестоките удари ми се повреди компа ... просто нямам думи!

# 43
От какво е доволен кметът.  ooooh!
А началникът на инспектората само констатира, че 1/4 от учениците не били стигнали на училище.  ooooh!
Ей, дебелоглави същества.  #Crazy

# 44
Браво на майките, които не са си пуснали децата на у-ще.
Девичка поне имаш с какво да го закараш и вземеш .А ние по първобитния начин пеш .Няма и таксита .То и да има като второстепените улици не са разчистени само боксуват колите и не влизат по тях.Тази сутрин съм я опаковала, като за северния полюс ама то с този вятър.Чак не ми се мисли как ще я прибера.

Общи условия

Активация на акаунт