Вятър вие във комина, РУСЕ-нци се топлят на камина

• 36 647
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Ние близо година активно търсихме къща, дори с пари в джоба нищо не можаха да ни намерят.
За Аквасорс съм скептично настроена, не съм ги ползвала, вземала съм на LR за Мерт, бяха се прочули преди Аквасорс, но според мен всичко е реклама и психическа настройка. За това и не продължих.
Ето ви едно линкче за малко усмивки
http://www.obtampons.com/apology
само си напишете първото име и гледайте  Simple Smile

# 631
Ха хаа аа Шанел това ми хареса. Обаче забелязах, че моето име го пее в песента, а като напиша друго име и не го пее, а е само написано. Много яко. Почувствах се много поласкана  Mr. Green

# 632
Може ли някой да ми каже къде се подават документите за детска кухня-в централната или в пункта от където ще вземам храната.Всеки ми казва различно и реших да питам и тук.

# 633
И в пункт може, само че в дена, в който продават купоните. Иначе в централната кухня всеки понеделник от 11ч до 12ч от където също след като ти направят книжката може да си купиш и купони.

# 634
# 635
Бързам като първа клюкарка да споделя какво чух от нашия кмет.
За бездомните кучета кмета призовава да се подават сигнали особено където има много или агресивни кучета, за да могат да бъдат взети мерки. За домашните кучета кмета предвижда всеки стопанин, който си развежда кучето да си носи лопатка и кесийка, това от гледна точка на безопасността на малките деца, който играят в затревените градинки.

# 636
  • в огледалото на живота
Благодаря на всички за споделеното относно моя въпрос.
Все още съм в размисъл за продуктите на Аква сорс.

Карола,разнообразие от тапети видях и в м-н,,Боро Теракол,,/до Прогрес/,а и цените им са сносни,има разнообразие.
Днес мернах табела за откриването на Баумакс в града,към края на месеца,само дето незнам къде точно ще е.
Пчелице,как сте бебето?Очакваме да ни навестиш  Hug
Желаещи за една осмомартенска среща в почивните дни... Grinning

# 637
Бързам като първа клюкарка да споделя какво чух от нашия кмет.
За бездомните кучета кмета призовава да се подават сигнали особено където има много или агресивни кучета, за да могат да бъдат взети мерки. За домашните кучета кмета предвижда всеки стопанин, който си развежда кучето да си носи лопатка и кесийка, това от гледна точка на безопасността на малките деца, който играят в затревените градинки.

В парковете масово ги разхождат и без намордници при това големи псета. Преди години съм виждала как ги глобяват за това, но сега нехаят. Ама като се оплакват, че общината нямала пари за това и онова спокойно за няколко дена ще направят няколко хиляди от глоби от такива "стопани". Както и за неправилно пресичащи пешеходци и неспиращи водачи на пешеходни пътеки.

За тези Аквасорси и глупости - аз не бих давала незнайно какви неща на децата си. Ако имунната система не е в състояние да предпази детето от болести, по-добре да давам натурални витамини - плодове и зеленчуци. Всичко е за пари, всичко е реклама! За пробиотиците - така дълго и много препоръчвани, вече и за тях се чува, че не са никак полезни, а напротив - точно обратното.  Затова ги избягвам. Също и не кисна по моловете където е сбирщина на всякакви болни деца, с лаеща кашлица и безотговорни родители. Ако ми се наложи - напазарувам и излизам, а сега даже и детските кътове са платени, да не съм луда да давам пари за това.
А вирусите, гриповете - всички се разпространява изкуствено - нали трябва и фармацията хляб да яде, мафията трябва да е пълна.
Изобщо ако има кой да следи да се спазват тези законни мерки, ще има повече пари за града ни и ще бъде по-красив и чист, където ще е рай не само за кучетата, а за най-главното - децата ни.
Вчера по една телевизия обсъждаха за някакъв чужденец, който като дошъл в България се изумил как всеки може да си хвърля фасовете и боклуците безразборно навсякъде и няма кой да ги глобява. Затова всичко това няма да стане със съзнание, а с налагане на санкции, така ще се научим. Иначе всеки тръби колко е културен, а аз културни хорица много малко срещам по улиците.
Случвало ми се е дълго време да държа боклук в ръката и да няма къде да го хвърля, като не срещна кош и аз хвърлям на улицата. Да не съм длъжна да си нося боклука пък в ръката, има си хора, които трябва да се погрижат да има кошчета навсякъде.

За срещата - хайде, ама сериозно този път.

# 638
Здравейте на всички Simple Smile Искам да се допитам до по опитните мами. Моля да ми препоръчате добър лекар за новородено,който да си разбира от работата. Благодаря предварително   bouquet

# 639
Здравейте на всички Simple Smile Искам да се допитам до по опитните мами. Моля да ми препоръчате добър лекар за новородено,който да си разбира от работата. Благодаря предварително   bouquet

Ако питаш за личен лекар по Здравна каса - за мен няма такъв. На частно се доверявам единствено на Бурмова.

# 640
Аз бих казала няма.

# 641
  • Русе
За мерки и теглилки аз съм доволна от нашата но не е педиатър а общо практикуваща. Иначе аз пък водя моите при Новакова.

Весито, в кой квартал търсиш?

По темата за кварталите. Израснах в Здравец и за мен няма по-спокоен и що годе уреден квартал. Мечтата ми беше да живея в Ялта и с изключение на едно също е хубаво място за живеене. Няма такава смрад никъде другаде. Абсурдно е да си отвориш зимата прозорец да проветриш. Около нас само къщи на твърдо гориво. Ужаааааас. Смрад неописуема.

Синтетични боклуци, упс, витамини не давам. Обаче по моловете висим щото няма как.
За малкия парк и свободните ходещите песове въобще няма да казвам нищо щото веднага ще ме цензурират  #Cussing out

# 642
Ами аз живея в Здравец изток, препоръчаха ми др.Ирина Койчева. Мнения за нея има ли?

# 643
  • Русе
   Като каза 7/8 за чужденец в България се сетих следното - моя близка приятелка е омъжена за германец. Като дойдоха на гости в Русе човека се изумил как е възможно по улиците да има диви животни (кучетата)? Точно така се е изразил. А тя пък беше много притеснена, защото той излизаше да разхожда бебето им с количката и тръгваше смело по пешеходните пътеки, с мисълта, че е с предимство, а знаем какво чудо е тук по улиците...
   Веси, в бившата 3та поликлиника, където е и д-р Койчева има няколко педиатри, общото мнение е, че са на едно ниво. За мерки и ваксини ще свършат работа. За частен лекар - ние сме доволни от д-р Досев.

# 644

Д-р Удева, 3-та поликлиника!  Peace  newsm10  Друг е въпросът дали ще ви приеме...

Общи условия

Активация на акаунт