Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 524
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Дааааа!!!!

# 481
Айй после да кажеш, кви са оценките Mr. Green

# 482
  • София
Брилче, ма аз съм Козирог и мечтата ми беше мъж Козирог..Ама ти ме уби! Бъбрив мъж, че и Козирог Shocked Shocked Shocked Shocked Везните са такива бърборковци...И тоз е хванал бойната рускиня..а стиге Ве Shocked Shocked Shocked
Ма те вашите БНД-но ногу млади...ммммм...

# 483
Моргаланке, че аз съм везни, бе дарлинг Mr. Green Около мен само козирози Twisted Evil

# 484
  • София
Моргаланке, че аз съм везни, бе дарлинг Mr. Green Около мен само козирози Twisted Evil
Си късметлийка, викам  Hug

# 485
Даниелке, чакам линк и от теб Twisted Evil
Нямам нито една негова снимка в компютъра ми. И...той на нищо не прилича, не е нещо, което да покаже човек.
Торнадо...винаги съм се чудила как хубави жени като тебе се хващат с такива. Той твоя бивш дърт бе, ти си момиченце пред него!

# 486
морги няма затваряне устата му Mr. Green А рускинята е хубава не мога да кажа на черното бяло-ама простааааа.

# 487
Мале момичета..аз обикновено ви чета,но като видях,че има принцопад си викам чакай да се запиша,а то..кво....дъжд от БНД-та Simple Smile)))))))))
да се чудиш за кое да наддаваш  Thinking

Моргана..песничката е сантиментална за мен..с моето бъдещо БНД все се поздравяваме с нея Simple Smile)))

Hug

# 488
Дани, ай ся, кво се праиш Twisted Evil  Аз съм смело момиче, давай нема да се плаша.

Торнадо
, ти пък що не поиска трампа, а веднага даваш Confused

Моргаланке, баш съм "късметлийка"  Whistling

# 489
риал кво стана  Thinking що си разочарована

Ами безинтересна работа, но пак добре, че можеше да търкам клавиатурата дълго време и чак тогава да се запознаем  Mr. Green
Везните са такива бърборковци...

Да Морг, бърбори и моя, аз съм ви казвала, ще ти завърти главата от раз с приказки, само дето няма да се реализират. И не стига че везни, ами и с майка ми на една дата родени  Mr. Green

# 490
  • София
Брил, новата била проста..проста, проста, колко да е проста?  smile3502 smile3502 smile3502 Ама виж, той омайник. Както казваше един познат - Ми то приказването е половин е***ане...А, аз к`во да кажа с БНД -темерут? Дето само пуфти и дума не можеш да чуеш? Скандалите редовно бяха като монолози..баси и ужаса!

Усмивка, радвам се, че ти е сантиментално парчето...аз паднах от смях...още си го пея..а има и още по-голяма простотия на The Legends....и нея си я пея..ама ме е срам тук да ви я пльосна  Joy Joy

# 491
Ми той с плямпане ги омайва каките  Laughing и в скъпа кола ги вози, и на визия го докарва - хубаво че се находи кат беше с мен, че сега незнам как си го развява newsm78

# 492
  • София
Ей, на! Не мога да не ви покажа този виц..нали за принцове говорим?

- Пепеляшке! Омъжи се за мен, знам, че ти си остави у нас пантофката!
 - Извини ме, принце, но ще се омъжвам за друг принц, у който наскоро си забравих гащичките..

Joy Joy Joy

# 493
Ей, на! Не мога да не ви покажа този виц..нали за принцове говорим?

- Пепеляшке! Омъжи се за мен, знам, че ти си остави у нас пантофката!
 - Извини ме, принце, но ще се омъжвам за друг принц, у който наскоро си забравих гащичките..

Joy Joy Joy
налазили  са я принцовете, определено, или тя тях  Laughing

# 494
Момичета, къпя се и лягам, че тая сутрин станах в 4.
Лека от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт