Безплатен курс по компютри за деца 3-6 клас

• 40 736
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
Извинете за неработещия линк. Опитайте тук

# 286
  • София
Извинете за неработещия линк. Опитайте тук

Много благодаря!

# 287
  • София
Благодаря и аз за споделения линк   Hug

А има ли някакви отзиви за школата от предишни години...става ли за бъдещи 5-класници?
Малко дългичка ми се струва, че досега максимум за седмица съм го пращала на лагер.

# 288
Възможно ли е предварително да бъде обявена програма за лагер-школата - групи, лектори, учебен материал, който се предвижда да бъде учен. Имам и една препоръка - ако има възможност, програмата за деня да бъде разпределена така, че да не се налага точно по обяд, в най-силното слънце, децата да са на плаж. Моят син миналата година няколко дни подред изгаряше зверски и сега си имаме безброй нови бенки за спомен от лагера   Confused Иначе ни бяха много полезни тези 10 дни обучение. На практика цяла година карахме основно с тези знания .... Благодарности на Евгений Василев, който водеше голяма част от занятията на 2-ра група.

# 289
  • Sofia
 Синът ми м.г. беше на лагер-школата / тогава беше бъдещ 4-токласник/. Спомените му са страхотни, изкараха си екстра децата. Сега съм обещала , ако успее да влезе в СМГ да го запишем и на тази година! Супер важно е децата да са самостоятелни. Има повече програмиране, отколкото игри! Имаше допълнителни мероприятия като: аквапарк и картинг.
 Специални благодарности на г-н Василев, който положи много грижи за моето дете, което лепна вирус в средата на лагера.

# 290
Потвърждавам мнението на Ali-sun  Peace Като отидохме да ги прибираме дъщеря ми седна в колата плачейки и каза, че не иска да си тръгва и не иска този лагер никога да свършва  Simple Smile Научиха много неща, като само първия ден протестираха, че им са много часовете за програмиране и малко за плаж. Правиха и незабравими щуротии   Laughing Тази година изобщо не се обсъжда въпроса дали ще ходят - знае се от миналата есен, че са там.  Peace

# 291
  • София
Благодаря ви момичета за отзивите Hug
Звучите повече от убедително, не остана място за съмнение... и ние сме там това лято.
Да, не е зле да видим предварителна програма за ориентир.

# 292
Ха, темата се активизирала!
Благодаря на OK419e за линка.
Само не разбрах има ли срок за записване и съответно за плащане за лагера.

# 293
На keleved.com излезе информация за националната лагер-школа (за деца, класирани до 10-то място в  ранглистата за годината, от 6-ти до 10-ти клас). Ако направим аналогия с минали години, може би и националният кръг на олимпиадата по информатика ще е в Кърджали.

# 294
http://www.math.bas.bg/infos/files/2014-10-16-kvoti_2014_2015.pdf. -  Квотите по градове за новата състезателна година по информатика.

# 295
Квалификация за определяне на софийския отбор за участие в Есенния турнир по информатика в Шумен [...]

# 296
  • София
Благодаря за линка  Simple Smile

Вече е публикувана и информация за турнира на обичайното място:
http://www.math.bas.bg/infos/

...а на сайта на НПМГ има и повече информация за квалификацията за определяне на софийския отбор:
http://npmg.org/2014/11/06/kvalif2014/

# 297
  • густо майна Филибето
Извинявайте предварително, ако се включвам неподготвена по темата, но едва днес потърсих информация къде синът ми би могъл да превърне интереса си в целенасочена дейност.
Той е в трети клас и сам направи някакви стъпки в програмирането. За съжаление не съм компетентна да обясня с какво точно се занимава, преинсталациите на windows са му като детска игра, в първи клас си направи няколко сайта с готова платформа, миналата година се пробва и с HTML кодове, сега нервничи покрай някакъв собствен браузер. Определено има и интерес и потенциал да програмира, но четейки информацията в интернет, май сме закъсняли за Академия Телерик. Дали е възможно да се включи на този етап? За Пловдив става въпрос.

# 298

Общи условия

Активация на акаунт