Моето мъжле нападам, за да мога с тестче положително да го изненадам - тема 91

• 24 887
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • В градината...
От мене да мине! Другия път - съдебен иск  Blush Naughty Naughty

# 46

на Меца да й е як гъзеца  rotfImbo

# 47
  • В градината...
Ще видим тогаз отде пари за обезщетение....  smile3508 Май ще трябва да напълни хазната от глоби, стягайте си д...тата!!!

# 48
Katencetoo дано не е заради нещо сериозно и скоро тново да си в редицте ни  Hug

# 49

на Меца да й е як гъзеца  rotfImbo
хихихих смятам да минаваме задружно направо в горния на щастливите мамчета

# 50
Мецанкей - благодарско за темата ! Голям да ти порасне... корема за около 9 месеца Simple Smile Simple Smile Mr. Green Mr. Green   newsm47

Списъка е относителен ,аз два пъти излизам и два пъти се връщам, ама съм заявила и решила ТРЕТИЯТ ПЪТ Да ми е на късмет ! Желая го на всички - да отиват в горният списък без право на връщане Wink Данинце и Зузи - ние сме просто с повече пропуски , ама викам да ги нямаме повече такива  Naughty Crossing Arms

Бенита и Дони - стискам палци за прегледите ! Внимавайте в това време !
Сигме - не се ядосвай, просто няма какво да направим, има, но не си струва  нервите и времето !

# 51
  • В къщурката на хълма на феите
Stelico няма те в горния списък, защото не съм те видяла да изразяваш желание да бъдеш вписана там .. като го изразиш, ще те впиша .. сами разбирате колко много народ минава през тази тема казва хоп да се впиша и изчезва безследно .. няма да правя списъка пак километричен ..
Перу наистина си права, ако тръгна да си събирам глобите от вас, когато приключа, ще мога да изкарам следващите два живота лежаща по гръб с вирнати крака .. така че верно .. стегнете си задните части ..

# 52
Перу, видях в очите ти $ hahaha

# 53
Щете ме, нещете аз пак съъмммм тууууккккк  Mr. Green

Мецка мерси за темичката, ама верно на мъже много мириишеее напоследък  hahaha hahaha

Сигме, аз за това съм на граждански договори, да плащам минимално осигуровки......да си го ....майчинството, смятам да ди работя от вкъщи, да взимам минималното и чак като ми свърши да си ги изпиша на един граждански договор хонорара........ Те всяка година ги сменят наретбите, а от здравните нишо не съм еидяла, всеки път плащам като поп.......дори за кръвни, все ми се отговаря че нямат направления или били за спешни случаи.......

# 54
Привет момичета Hug Hug Hug
Надявам се да ме приемете в темичката,чета ви отдавна но  не се усмелявах да пиша EmbarassedСега да се представя с няколко думи BlushНа 35г. съм и от три месеца нападам мъжлето просто съм безпощатна smile3508.но резултата е една голяма нула Sad
Днес свекърва ми каза "Това време е само за бебеправене",и дано скоро всички видим така жадуванят EFP

# 55
Пуфе ако ви пречи ще спра да ви напомням за тази част от човечеството Peace

# 56
мецинаистина не ме бърка дали ще съм в списъка или не ,тук съм за да обменям информация и защото си прекарвам свободното време добре  Embarassed  ииии защото искам бебе и искам да го изкрещя на целия свят Praynig Все пак съм и нова няма как да ни помниш всички  Hug

# 57
  • В градината...
Пуфе, ти направо ми реши дилемата - аджеба, да започна ли да се осигурявам на по-голям доход, заради евентуални, предполагаеми, несугурни за кога, майчински или да продължа на 420лв.  Thinking

Ма, Меци, ти кат ги вириш тез крака, глей да не забременейш  #Crazy Joy Joy Joy

# 58
миле-на добре дошла и успех в бебеправеното  Hug Тук определено ще научиш много полезна информация и ще се запознаеш задочно с много приветливи хора  Peace
П.П. Аватара ти е страшееееен  Mr. Green

# 59
Стелико като решиш в крайна сметка искаш или не искаш да си в списъка, просто ми кажи .. ние не сме затворена групичка, новите винаги са добре дошли Peace
Перу по подписа ми личи колко съм внимателна в тва отношение Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт