Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 75

• 47 455
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
  • В Града на Липите
Софи, мерси за слухчето. Днес цял ден си мисля, че е четвъртък. Ама явно не е.

Едва се сдържам да не подпукам Облака, обаче съм се зарекла да изчакам пълния превод и да не спя два дни. За сега успявам, не знам до кога ще е обаче.

# 46
Благодаря ви момичета, все като ви чета, се зареждам с толкоз положителна енергия... Е много сте готини всички, благодаря ви  Grinning Grinning

# 47
  • AMS
Здравейте!
Да ви зарадвам с едно хубаво слухче за 62 серия, която се очаква да е просто прекрасна:
Разговор между Керим и Фатмагюл, при който тя му казва "Въпреки, че беше кратка, аз си спомням влажността им. И двамата го искахме, но ти го направи. Искаш ли аз да го направя сега?"
Предполагам, че говорят за целувката  Laughing Супер, нали?

Имайте топла и нежна вечер!
  bouquet

Много хубава подсказка!!!
Скрит текст:
Ах, да знаещ как мечтаех
за твоите очи!
Ах, да знаеш как мечтаех
за твоите ръце!
Ах, да знаещ как плаках
за твоите устни!
И ето днес аз ги имам
очите ти топло кафяви,
ръцете ти меки и мили
и устните нежни и влажни[/b]

# 48
  • В Града на Липите
 di...va    bouquet

Лека нощ от мен

">#![/video]

# 49
Наистина превода излиза 9 дни след качването на новата серия- Вярно ли е това? И като излезе, ако правилно съм разбрала трябва да качите линка тук. Така ли? Иначе в кой сайт се гледа серията с превода? И още нещо- в българия има толкова много хора с турски произход, които знаят езика перфектно. Дали не можем да си намерим някой доброволец, който да ни превежда сериите и да не ни се налага толкова да чакаме, ако това с чакането е истина. Моля да отговорите, макар, че аз вече получих отговор, но за всеки случай още едно мнение. Дано да си намерим някой преводач.

# 50
newsm51 newsm10Марианка, Благодаря за новата тема! Момичета, всички сте прекрасни!!! Вчера дял ден бях в неведение, поради липса на НЕТ. Виваком реши да ни направи бойкот(майтап де) и в целия ни район нямаше нет. След тежък работен ден с триста зора успях да Ви изчета, да прегледам клипчета и снимки. Още веднъж - ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ВИ БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ВИ ИМА! txtloves newsm51 newsm51 smile3525 smile3521

# 51
Филма е страшно хубав.....Гледал съм някой от епизодите от началото,средата и края.Мисля ,че както първите два епизода,ключов и е 20 десети.Изгледайте го и много неща се изесняват.Кофтито ,е че тези сценаристи биха направили страхотен пълнометражен филм,но парите....Може би сценаристите ,се идентифицират с мустафа който взе парите на яшаран в тази маза......

# 52
  • AMS
di...va    bouquet
Лека нощ от мен

">#![/video]
Благодаря, Хриси,
Много отдавна исках някой да ми покаже хубава турска музика!!!

# 53
Наистина превода излиза 9 дни след качването на новата серия- Вярно ли е това? И като излезе, ако правилно съм разбрала трябва да качите линка тук. Така ли? Иначе в кой сайт се гледа серията с превода? И още нещо- в българия има толкова много хора с турски произход, които знаят езика перфектно. Дали не можем да си намерим някой доброволец, който да ни превежда сериите и да не ни се налага толкова да чакаме, ако това с чакането е истина. Моля да отговорите, макар, че аз вече получих отговор, но за всеки случай още едно мнение. Дано да си намерим някой преводач.

Ами ако намериш,ще сме ти благодарни Peace Но без да е гледала сериала,да поеме отговорност за следващите 5 месеца и да превежда безвъзмездно,не знам дали някой ще се наеме newsm78

# 54

Не си спомням дали сме слагали видеото зад кадър:
http://www.kanaldhomevideo.com/project/20/kanal_d_tanitim_filmi_ … kamera-arkasi_432

# 55
А относно действието на сериала искам да кажа няколко думи.
ХОРА, за мен това е най- добрия, включително и от американските, сериал. Никога до сега не бях веждала толкова добре обмислен и подготвен сценарий, със светкавична динамичност на действието, което не е мудно, а върви с невероятен темп. Великолепна и блестяща актьорска игра като почнем от Берен Саат и Енгин Акюрек и включим всички останали. Декора и всичко така те вкарват в действието сякаш и ти си част от него и от филма, сякаш това е твоята история като всеки може да се припознае в някой от образите. Невероятно добър сценарий. Прави ми впечатление още нещо- тъй като съм изгледала вече и 60 серия, но тайни няма да ви издавам, просто ще ви споделя, че всяко действие и случка във филма са обмислени много внимателно от сценаристите. За първи път всъщност виждам подобно нещо. Те не прибавят просто така някоя сцена. Всичко е подредено и стои точно на мястото си и ако на пръв поглед ни се струва, че тази сцена е съвсем обикновена и е сложена просто, за да убие време, след това разбираме, че от нея са се завързали връзки и възли, които после получават своята развръзка. Нищо не е случайно, предупреждавам. Очите и ушите трябва да са ни на 6. И случките са толкава скоростни, непрекъснато нещо става. За драматизма да не говорим. Колко пъти вече плача. Никой филм даже и Титаник не ме е карал да правя подобно нещо. Почти на всяка серия роня сълзи. Образите на героите ще се развият с напредването на сериала по неочакван, невероятен начин. А за Мукадес само мога да кажа, че никъде другаде, а и в истинския живот, никога не съм срещала човек, на който ми се иска да разбия мутрата така много. Берен Саат е великолепна актриса. Толкова реално играе, че Холивуд би трябвало веднага да я вземе, защото надали ще получи шанса скоро да има толкова красива млада и същевременно така брилянтна актриса.

# 56
Току що изгледах 13 серия на Облака и съм потресена...

Скрит текст:
Някой да ми обясни защо се случи така, не намирам обяснение за действията на Нарин! Дано някой да има желание да ми обясни защото съм направо в шок

# 57
Ех, момичета, нямам търпение за новия 61 епизод, а като чета и за 62 какви неща се готвят...не знам как ще го дочакаме... Laughing

# 58

Ами ако намериш,ще сме ти благодарни Peace Но без да е гледала сериала,да поеме отговорност за следващите 5 месеца и да превежда безвъзмездно,не знам дали някой ще се наеме newsm78

Замислих се над думите си и стигнах до извода,че понякога не си давам сметка какви съкровища си имаме в лицето на преводачките и Мариянка.Малко е да благодаря-и всеки ден да го правя,пак е малко HugОбичам ви,сладурки!

# 59
  • Тук някъде.....
dettodorowa   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт