Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 75

• 47 652
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • София
..... това също е от арабите .... вече се обърках какво сме пускали

Скрит текст:

# 256
Скрит текст:
В нашия сериал нищо не е случайно. Та камо ли заглавието. "КАКВА....?" Е. и М. много фино ни насочват към една друга вина. За това, че Ф. не пожела "да си подвие опашката" и да си страда кротко някъде в кьошето до гроб, а се осмели да "хвърли камък в блатото". С което, разбира се, развали рахатлъка на тооолкова много хора. Хубавата ни пинчер-нинджа. Не случайно излизат тези статистики с това, колко хора са умрели до сега и кой ще е следващия. И подмятанията на Мукито:"Единият в гроба, другият в затвора заради нея!" . Извинявам се и го скривам.
ЧЕСТИТ ЧЕТВЪРТЪК!

# 257
..... това също е от арабите .... вече се обърках какво сме пускали

Пускано е. Политиката на спойлерите върши добра работа.  smile3521
Всъщност до четвъртъка - деня на излъчване май всичко що е излязло е изкопано от всякъде. Дори се размечтахме за снимки от 62 епизод.

# 258
  • Пловдив
....... Къде сте всички? .....

Ето ни - аз и Берен!  smile3503

.... Вие двете винаги сте ми достатъчни ..... е и още някои, може би Joy Joy

Може би аз  Wink Joy Hug Привет,момичета,четвъртък е,хубав ден  Laughing Дано и довечера канал  Д ми е както миналата седмица  Praynigголям кеф е да се гледа без да прекъсва  Peace

Поразпитах за тази снимка,казаха ми ,че била от сериала и Спомни си любима с Джансел Елчин  Peace

# 259
Да, Хрисси, тези кафеви очи... но най-вече - какво сърце се крие зад тях...

Забелязах нещо , може би се повтарям с някой пост, моля за извинение, но редуват една тежка серия и една с много романтични моменти. И добре, че иначе не знам как ще го понеса. Що рев изревах...Благодаря на всички, които пускат инфо за напред...

А що се отнася до прошката и изкуплението - всеки е изправен пред избор в труден момент, но все пак сам ИЗБИРА дали да бъде добър или лош. Въпросът е дали има обратен завой и може ли ако си правил много лоши неща да намериш начин да спреш.

# 260
В следващите епизоди Фатма Гюл и Керим ще имат ли дете. Grinning  bouquet

# 261
В следващите епизоди Фатма Гюл и Керим ще имат ли дете. Grinning  bouquet

То ще бъде второто непорочно зачатие в човешката история...

# 262
Благодаря за хубавата тема. Също и за преведените епизоди, не знам да са превеждани от авторката, но на нея ще благодаря.   bouquet Grinning

# 263
  • Пловдив
В следващите епизоди Фатма Гюл и Керим ще имат ли дете. Grinning  bouquet

Ишаллах  Grinning Фатмагюл е едно  име и се пише слято  Peace

Опс,Круела ме изпреварила  Hug Джанъм,работи ли бара в този студ  Wink Grinning

# 264
  • Sofia
Здравейте пак!

Марианка, Рива, благодаря...

Лейди мама, аз категорично смятам, че жертвите не са виновни. Вина мога да имам, ако съм се опитала да изнасиля някой и той ми го е върнал, ако съм започнала да бия някой и той ме е набил и потрошил, ако съм се опитала да убия някой, но той се е защитил и е убил мен. Тогава аз съм престъпника, а те са жертвите и са били в позиция на самозащита. И нещо друго от последния ти пост, това не е инстинкт за самосъхранение, а е страх граничещ с паника и той сигурно си има първоизточник.

Повечето или всички сме майки, някой даже и баби, моето мнение е, че човек не може да се предпази от всичко, както и да предпази близките си, а когато се препъваме, ние се учим и ставаме по-силни. Сещам се за един виц: Предсказали на един мъж, че ще го удари кола на точно определен ден и той решил да си остане в къщи, за да не се сбъдне предсказанието. Само, че бил пушач и излязъл на терасата да изпуши една цигара. На горната тераса си играело едно момченце с желязна количка, изпуснало я и тя ударила въпросния мъж по главата и той умрял ударен от кола.

И да обърна внимание, това което съм написала не означава да не се предпазваме, а означава да живеем живота си без излишни страхове, за да можем да му се насладим. Сещам се за това как след голямо разочарование от любов съм чувала хора да казват, не искам да обичам, защото после много боли. Е, и с това не съм съгласна, искам да обичам, да бъда обичана, смятам че това е мое свещено право, а нека и ме боли. Другото за мен е празен живот, някакво там съществуване.

Сега Ви желая от сърце прекрасен, може би даже слънчев ден в очакване на вечерта и нашите любимци!!!
А където слънцето не грее, запалете вашите слънца в сърцата си, радвайте се и бъдете щастливи с любимите хора!!!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

Явно пак съм се увлякла, сори!

# 265
  • В Града на липите
Минутка за разведряване:

Керим се бръсне в банята. Изведнъж чува Фатмагюл да крещи:
- Керим, ела бързо! Керим!!
- Какво, има?
- Мукадес падна от балкона!
- Колко пъти съм те молил да не ме разсмиваш като се бръсна! Да се порежа ли искаш!

didiasp , чудесно се увличаш. Аз лично, нямам нищо против. За мен е удоволствие да чета постовете ти.

# 266
Опс,Круела  Джанъм,работи ли бара в този студ  Wink Grinning

Ти къ мислиш?! Леда за уискито направо от висулките пред входа.

didiasp, не е въпрос на дължина, а на съдържание. Увличай се по-често!  Hug

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 12:27 от Cruela

# 267
Опс,Круела  Джанъм,работи ли бара в този студ  Wink Grinning

Ти къ мислиш?! Леда за уискито направо от висулките пред входа.

didiasp, не е въпрос на дължина, а на съдържание. Увличай се по-често!  Hug

Кардешим,как ще отидем до там с тия феерични тоалети newsm78 Трябва да сменим дрескода Peace
Цялата дружинка подред минаваме,чупим по една висулка и влизаме hahaha

# 268
Здравейте момичета!Нова съм,но ми се ще понякога да споделям Радини вълнения за филма!надявам се не сте против!  bouquet  bouquet  bouquet

# 269
Момичета , може ли някой все пак да ми отговори относно клипа със сватбата от първа страница ! Как роклята вече е унищожена , сериала се снима в момента , а този клип сватбен и чудесен откъде се взе ??
Ще бъда благодарна ако някой ми отговори и се извинявам ако този въпрос вече някъде е бил коментиран !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт